kloubik Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 (upraveno) Nevíte prosím jestli už se tady na foru o tomhle modelu psalo? Nikde jsem nic nenašel. Asi potřebuju nový divery :-) SBCZ005 Upraveno 17. února 2013 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 Nevíte prosím jestli už se tady na foru o tomhle modelu psalo? Nikde jsem nic nenašel. Asi potřebuju nový divery :-) moc pěkné, ciferník, ručky, day/date. kinetic mě láká. jen ta cena a velikost 39mm..http://forums.watchuseek.com/f67/seiko-prospex-kinetic-sbcz005-grey-ghost-review-88699.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Už je to nějakej pátek....asi s tím budu muset letos něco udělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 Moje třetí oranžmonstra..snad už si je nechám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 Moje třetí oranžmonstra..snad už si je nechám.já ať dělám co dělám, tak většinou mi na ruce skončej tyhle hodinky. jako jediný je mohu nosit vlastně pořád. kombinace celoocelového vzhledu a oranž cifru je prostě nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 ... tak je tady konečně taky přidám SKX011J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 Pěkné je to člověče,jednoduché.Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 Jak jsem je objevil, tak mi nedaly spát...musel jsem je sehnat. Grey Ghost. První focení, až bude čas, dám větší článek do chlubírny, myslím že je tady na foru ještě nikdo nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Právě jsem dal fotku, do vlákna Co máte právě na ruce? Tak přidávám jednu samostatně zde :-) BTW, nějak moc dlouho nosím presidenta, myslím, že zatím trhá rekord ve vytrvalosti. Dost jsem si na něj zvykl. Ale už mám chvílema fakt velký nutkání aspoň na chvíli přezbrojit...asi vylosuju některý z mých NATO strapů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 23. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2013 skz330 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JTulis Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2013 Ty diversky sou pěkně nakažlivé, brouk v hlavě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2013 Seiko 7002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 (upraveno) Už je to nějakej pátek....asi s tím budu muset letos něco udělat... Tak jsem si vzpoměl na tenhle můj příspěvek a teď si uvědomuju,jak to šlo rychle. Upraveno 1. dubna 2013 uživatelem hejdik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Samurai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 dnes mam trochu cas tak fotim o106 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmickey Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 nestiham vytahnout zrcadlovku, tak aspon rychlocvakSKX007 (21jewels.com) a strap (monkeyswag.co.uk)Nosi se paradne, nejlip asi na tahu, ale zmena je zivot :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2013 Jsem se rozfotil dneska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se