kloubik Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 nieco z vlastnej tvorby: Omlouvam se jestli mi neco uniklo, ale musim se zeptat. Druha fotka od shora....to je Sumo modifikace cifernik + rucky? Jinak posledni tydny Seiko masirka strasna, uz s tim dejte pokoj :-) Dneska jsem prodal SKX173 a nemam doma zadny. Jeste tak tyden a vic to nevydrzim a pujdu si ty MM koupit. A to se vcera na WUS objevily quartzovy GS a cely vecer nad tim premyslim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyg80 Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Fotka žádný zázrak, ale musím se pochlubit hodinkami, které nosím na zdejší poměry nepředstavitelně dlouhou dobu - už přes rok a stále úplná spokojenost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Omlouvam se jestli mi neco uniklo, ale musim se zeptat. Druha fotka od shora....to je Sumo modifikace cifernik + rucky? Jinak posledni tydny Seiko masirka strasna, uz s tim dejte pokoj :-) Dneska jsem prodal SKX173 a nemam doma zadny. Jeste tak tyden a vic to nevydrzim a pujdu si ty MM koupit. A to se vcera na WUS objevily quartzovy GS a cely vecer nad tim premyslim. Sumo, k tomu MM ciferník, MM ručky a upravená vložka lunety. Paráda, ani jsem netušil že je tu někdo má. Ty krásný GSka už jsou nejspíš prodaný, včera večer psal že čeká platbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 (upraveno) <br>Omlouvam se jestli mi neco uniklo, ale musim se zeptat. Druha fotka od shora....to je Sumo modifikace cifernik + rucky? Jinak posledni tydny Seiko masirka strasna, uz s tim dejte pokoj :-) Dneska jsem prodal SKX173 a nemam doma zadny. Jeste tak tyden a vic to nevydrzim a pujdu si ty MM koupit. A to se vcera na WUS objevily quartzovy GS a cely vecer nad tim premyslim.<br><br><br>mi vysvetli co budes ten tyzden robit.. ved ti praskne hlava ano, modifikovane Sumo, nova vlozka lunety, transplantovana tvar z MM300, ma ich clen s nickom zdr. http://forum.chronom...post__p__612623 a zvysok si najdite sami lebo toto forum si mysli ze gugl je asi nejake rakuske jedlo alebo co.. Upraveno 10. ledna 2012 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 <br><br>mi vysvetli co budes ten tyzden robit.. ved ti praskne hlava ano, modifikovane Sumo, nova vlozka lunety, transplantovana tvar z MM300, ma ich clen s nickom zdr. http://forum.chronom...post__p__612623 a zvysok si najdite sami lebo toto forum si mysli ze gugl je asi nejake rakuske jedlo alebo co.. Díky pánové, ta luneta mi unikla. Je to lákavá úprava, jen ta velikost, jen ta velikost :-) Abych nebyl úplně off-topic, tak jednu fotka z netu mojich současných favoritů (minulý týden jsem si nechal utéct jedny moc pěkné na eBay ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 ...jednu fotka z netu mojich současných favoritů...Tak na ty jsem o víkendu také koukal... Ty bych mohl!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 ...jednu fotka z netu mojich současných favoritů... Tak na ty jsem o víkendu také koukal... Ty bych mohl!!! oboje jsou krásný, co to je za modely? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 SBDC003 (Sumo) vs SNM035 (Landmonster) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Jedny rádoby diversky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 (upraveno) Díky pánové, ta luneta mi unikla. Je to lákavá úprava, jen ta velikost, jen ta velikost :-) Abych nebyl úplně off-topic, tak jednu fotka z netu mojich současných favoritů (minulý týden jsem si nechal utéct jedny moc pěkné na eBay ) Ty vpravo jsou Seiko 6217 (1st diver) když jsem na ně koukal na eBay já, byly tam jedny za 999$ Tady jsou nějaké fotky 1st diver Edit: celkově je tam dost fotek pěkných Seiko Upraveno 10. ledna 2012 uživatelem grakij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 SBDC003 (Sumo) vs SNM035 (Landmonster) sakra, já si ty Landmonstera stejně jednou budu muset pořídit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 (upraveno) Něco z vlastní zahrádky.. Upraveno 10. ledna 2012 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Bohužel nemám už zdroj, z někama jsem ji stáhl, protože je fakt krásná s ještě pěknějšíma hodinkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Seiko SKZ325 "Stargate" Více fotek mých fotek zde: "Stargate" by Tomsoyer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 15. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZEMOS Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 Udělejme si megavlákno s pěknými fotkami potápek od Seika, ať máme něco pro krácení dlouhé chvíle, zlepšení nálady nebo inspiraci. Cizí fotky, vlastní fotky, to je jedno, všechno sem. (podobné vlákno jsem nenašel, hledal jsem ale jenom zběžně) Pro začátek jeden odkaz, ty povedenější dávám rovnou sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZEMOS Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 Udělejme si megavlákno s pěknými fotkami potápek od Seika, ať máme něco pro krácení dlouhé chvíle, zlepšení nálady nebo inspiraci. Cizí fotky, vlastní fotky, to je jedno, všechno sem. (podobné vlákno jsem nenašel, hledal jsem ale jenom zběžně) Pro začátek jeden odkaz, ty povedenější dávám rovnou sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 ZEMOS: moc pekny fotky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 (upraveno) ZEMOS: moc pekny fotky.... ??? EDIT: Pochvalit fotky ktery zkopiroval z prvni strany vlakna a jeste k tomu dvakrat ?? Upraveno 16. ledna 2012 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 ??? EDIT: Pochvalit fotky ktery zkopiroval z prvni strany vlakna a jeste k tomu dvakrat ?? Zacatecnik a pokrocilejsi Zacatecnik, obaja nabeton z mobilu.. normalne nam to tu pani upratovacka premaze a ideme dalej, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se