instant Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 veleknez a arcikokot, prosimpekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 veleknez a arcikokot, prosimpekne. arciseikokot kdyžtak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Boa sem uz nebudem chodit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Dve veci na SBCM023 asi nepochopím: (i) Seiko ich prestalo vyrábať (ii) stále sa nájdu ľudia ochotní ich predať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 (upraveno) Sakra ty jsou dobry, vypadaji na zanovni kousek, gratulace. Zrovna jsem minuly tyden na dovolene zase premyslel nad nejakym quartz kouskem, ktery pobezi na vterinu presne i kdyz je clovek zapomene na 3 dni v supliku. Upraveno 17. února 2015 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Ťah má nejaké škrabance, ale pohoda; puzdro je takmer NOS. Možno pôjdu na NATO... teraz vymýšlam, keď som sa všetkých strapov zbavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 (upraveno) Ja uz jsem je párkrát taky malem koupil.. Ale vzdycky se mi nakonec vybavil pojem "volske voko", kdyz jsem zahlednul ty indexy.. A zase si to rozmyslel :-) Upraveno 17. února 2015 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 17. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Kdyžtak bych o jedněch věděl Původně po nich šel tico, ale nakonec mu vyšel deal tady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Ťah má nejaké škrabance, ale pohoda; puzdro je takmer NOS. Možno pôjdu na NATO... teraz vymýšlam, keď som sa všetkých strapov zbavil Zehnam ti, teraz uz mozes ist NATO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2015 tico1:Pěkný. Chtěl jsem ti vynadat, žes prodal ty stříbrné s tím krásným ciferníkem, ale tohle je, myslím, důstojná quartz náhrada. To perpetual je jakože po 28. únoru ti tam hned skočí 1. březen, jo? To by mě zajímalo, jak to funguje. Musím někde nastudovat... Dnes donesla pošťačka balíček až z dalekého Singapuru, takže já jdu s pepsinama NATO hned 3x. Pěkně se ta hadrová sbírka rozrůstá - ještě před měsícem jsem měl jen 2x20mm na monstra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2015 (upraveno) tico1: Pěkný. Chtěl jsem ti vynadat, žes prodal ty stříbrné s tím krásným ciferníkem, ale tohle je, myslím, důstojná quartz náhrada. To perpetual je jakože po 28. únoru ti tam hned skočí 1. březen, jo? To by mě zajímalo, jak to funguje. Musím někde nastudovat...Vďaka. Ja ani neviem, prečo som tie vintážky takmer nenosil... Inak večný kalendár je tam realizovaný pomocou malej pamäte, v ktorej sú uložené dáta typu počet rokov od posledného priestupného, číslo mesiaca, atď. Mechanizmus posunu dátumu je nezávislý (poháňa ho ultrazvukový motor). Pamäť by sa mala udržať aj po výmene baterky, ale je možnosť ju opäť "naprogramovať" cez skratovanie určitých kontaktov na strojčeku. Baterka má životnosť 7 rokov. Strojček (8F35) je celkom zaujímavý: Upraveno 19. února 2015 uživatelem tico1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2015 Díky za rozšíření obzorů. Tak ať slouží a dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2015 tico1: Pěkný. Chtěl jsem ti vynadat, žes prodal ty stříbrné s tím krásným ciferníkem, ale tohle je, myslím, důstojná quartz náhrada. To perpetual je jakože po 28. únoru ti tam hned skočí 1. březen, jo? To by mě zajímalo, jak to funguje. Musím někde nastudovat... Dnes donesla pošťačka balíček až z dalekého Singapuru, takže já jdu s pepsinama NATO hned 3x. Pěkně se ta hadrová sbírka rozrůstá - ještě před měsícem jsem měl jen 2x20mm na monstra. IMG_8846.JPGDC, +1 ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2015 Tico má u mě vroubek, že ty seika neprodal mně... Píšu si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2015 (upraveno) tico1:Pěkný. Chtěl jsem ti vynadat, žes prodal ty stříbrné s tím krásným ciferníkem, ale tohle je, myslím, důstojná quartz náhrada. To perpetual je jakože po 28. únoru ti tam hned skočí 1. březen, jo? To by mě zajímalo, jak to funguje. Musím někde nastudovat... Dnes donesla pošťačka balíček až z dalekého Singapuru, takže já jdu s pepsinama NATO hned 3x. Pěkně se ta hadrová sbírka rozrůstá - ještě před měsícem jsem měl jen 2x20mm na monstra. IMG_8846.JPG28ho o polnoci to takymto stylom prehadze na prveho marca, sekundovka dobehne stratu a dalej si hopsa akoby sa nechumelilo.. Upraveno 19. února 2015 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 28ho o polnoci to takymto stylom prehadze na prveho marca, sekundovka dobehne stratu a dalej si hopsa akoby sa nechumelilo.. Škoda, že nám v práci nejede youtube, budu to muset doma o víkendu všechno nastudovat :-) DC, +1** Díky za koment, bohužel tomuto strojově čitelnému kódu nerozumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 .... ale je možnosť ju opäť "naprogramovať" cez skratovanie určitých kontaktov na strojčeku. Baterka má životnosť 7 rokov. Já už to taky zkoumal co se stane až mi dojde baterka.Pochopil jsem že to jde nastavit (naprogramovat) podle manualu, i ručně. http://www.seikowatches.com/support/ib/pdf/SEIKO_8F35.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Myslím si, že ručne (bez otvorenia hodiniek) sa dá len skontrolovať nastavenie kalendára. Všetko ostatné (ak je to nutné -- pamäť by mala prežiť aj výmenu baterky) sa dá len tak, ako je vo videu v mojom príspevku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Dve veci na SBCM023 asi nepochopím: (i) Seiko ich prestalo vyrábať (ii) stále sa nájdu ľudia ochotní ich predať 123.jpg predali ich kvoli inym seikam lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Tak to beriem, sám niesom lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se