instant Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 Objavujes spodne etaze mrakodrapu kde zijes.. to zasluzi pochvalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 16. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 Objavujes spodne etaze mrakodrapu kde zijes.. to zasluzi pochvalu Jsem nevěděl, že kvůli působení na tomhle fóru se budu muset učit další jazyk...Doraž, prosím tě, zase do Prahy, ať si můžeme normálně popovídat nad pivkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Sa konecne naucis nieco poriadne praha v kvetnu - to by uz mohol byt aj zraz, nie? etáž, to je ako mustáž - lingvisticky okridlena verzia niecoho bezneho. Stalin* mal fuzy, Dali mal mustáž.. Bezny dom ma poschodia, Grandhotel Ritz ma etáže . *i ked tu je mozne s uspechom pouzit kodove meno "mafuko" - snad neda vela prace ho rozlustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 (upraveno) Tak to náhodou vímma_lý fu_satý ko_kotmafuko velitel 6té baterie.Dusil mě,měl ploché nohy,chodil jen v polobotkách.Je to už třicet let ale na to se nedá zapomenout Upraveno 17. dubna 2015 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 etáž, to je ako mustáž - lingvisticky okridlena verzia niecoho bezneho. Stalin* mal fuzy, Dali mal mustáž.. Bezny dom ma poschodia, Grandhotel Ritz ma etáže . Etáž, mustáž, že vraj lingvistika. Veď to je francúzsky *i ked tu je mozne s uspechom pouzit kodove meno "mafuko" - snad neda vela prace ho rozlustit. Existuje i matuko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 (upraveno) Ano francuzsky, ved hovorim, ze okridlena verzia. Bol by som pouzil aj slovo "vznešená", ale to by bolo zase plytvanim krasou slova na take hovada jak sme tu na fore. Upraveno 17. dubna 2015 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasan Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Ano francuzsky, ved hovorim, ze okridlena verzia. Bol by som pouzil aj slovo "vznešená", ale to by bolo zase plytvanim krasou slova na take hovada jak sme tu na fore... instant jsi velmi vtipny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Spokojný a pokojný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Musim konstatovat ze se to tu nejak lingvisticky zvrtlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Musim konstatovat ze se to tu nejak lingvisticky zvrtlo Pardon, pourriez-vous répéter, s?il vous plaît? Merci beaucoup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 ??Pardon, pourriez-vous répéter, s?il vous plaît? Merci beaucoup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 ?? ??? ???? ?????? ???? Ale asi sa vráťme k rodným jazykom. Sorry za off-topic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 (upraveno) ...hannes from holubow?Převeliký tvůrce rodiny paštikových, elegána Friga a dalších :notworthy: Upraveno 17. dubna 2015 uživatelem t.p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 No tu to jede :-)No za mne je ta guma na SBDB009 taky asi to nejlepší co jsem měl na ruce, nicméně bych ISOFRANE nezatracoval. Měl jsem ho na Sumech a jak říká Tano 'pohodlné i bez vaření'. Navíc se mi nestalo, že by se mi ty otvory zařezávaly do ruky a to ji mám spuchlou jak prasca. Nic, když už jsme u těch vzletných slov, jdu za manželkou že by jsme zkusili nějakou tu jebáž :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 No tu to jede :-)No za mne je ta guma na SBDB009 taky asi to nejlepší co jsem měl na ruce, nicméně bych ISOFRANE nezatracoval. Měl jsem ho na Sumech a jak říká Tano 'pohodlné i bez vaření'. Navíc se mi nestalo, že by se mi ty otvory zařezávaly do ruky a to ji mám spuchlou jak prasca. Nic, když už jsme u těch vzletných slov, jdu za manželkou že by jsme zkusili nějakou tu jebáž :-)Co vona na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Já beru možnost napařit si gumu podle tvaru ruky jako óóóbrovské + Protože nosím hodinky na kloubu nebo mezi ním a zápěstím.Tah i gumu mám rád malinko navolno.A tak máš možno v létě gumu popustit o díru a ono to furt pěkně drží fazónu,luftuje a potí se minimálně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Co vona na to? No, zase nic - že prý Velikonoce už byly, ať si počkám na Vánoce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Sa mas.. 2x do roka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 zaostřeno na Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Já beru možnost napařit si gumu podle tvaru ruky jako óóóbrovské + Protože nosím hodinky na kloubu nebo mezi ním a zápěstím.Tah i gumu mám rád malinko navolno.A tak máš možno v létě gumu popustit o díru a ono to furt pěkně drží fazónu,luftuje a potí se minimálně. vcera som skusal naparovat isofranelike gumu od obris morganu, ale nedrzi moc tvar po napareni (takze si mozem akurat tak naparovat, a mal by som si, jebakovy chrbat). (Mimochodom, 22mm gumy obris morgan nemaju drazky z vnutornej strany ako isofrane, na ktorom mi to vadi. Ale 20mm tie drazky maju a neprijemne a ostre.) Nosit hodinky uplne volne na klbe skusam poslednych par dni na sinn u1 a spring drive tuna. Cize mam remen tak na volno, ze zospodu strcim dva prsty. Menej sa pod remenom potim + netlaci to tak pri spani (spim s hodinkami vzdy). Narazam ale na dalsi problem pred tym neznamy :-) Volne nosenie funguje len na hodinkach s korunkou na 4, alebo moze byt na 3jke ale mus byt dostatocne vysoko, alebo mala, aby netlacila. Neviem co sa stane, ked zistim, ze hodinky s korunkou na 3jke proste koli pohodlnosti nechcem... a takych je viac ako polka... sorry za OT :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se