Přejít na obsah

Seiko Divers - fotky

Chumpus

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Sa konecne naucis nieco poriadne :) praha v kvetnu - to by uz mohol byt aj zraz, nie?

etáž, to je ako mustáž - lingvisticky okridlena verzia niecoho bezneho. Stalin* mal fuzy, Dali mal mustáž.. Bezny dom ma poschodia, Grandhotel Ritz ma etáže :).

*i ked tu je mozne s uspechom pouzit kodove meno "mafuko" - snad neda vela prace ho rozlustit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to náhodou vím

ma_lý fu_satý ko_kot

mafuko velitel 6té baterie.Dusil mě,měl ploché nohy,chodil jen v polobotkách.

Je to už třicet let ale na to se nedá zapomenout :)

Upraveno uživatelem kamilb
Odkaz ke komentáři

etáž, to je ako mustáž - lingvisticky okridlena verzia niecoho bezneho. Stalin* mal fuzy, Dali mal mustáž.. Bezny dom ma poschodia, Grandhotel Ritz ma etáže :).

Etáž, mustáž, že vraj lingvistika. Veď to je francúzsky :)

*i ked tu je mozne s uspechom pouzit kodove meno "mafuko" - snad neda vela prace ho rozlustit.

Existuje i matuko.

Odkaz ke komentáři

No tu to jede :-)

No za mne je ta guma na SBDB009 taky asi to nejlepší co jsem měl na ruce, nicméně bych ISOFRANE nezatracoval. Měl jsem ho na Sumech a jak říká Tano 'pohodlné i bez vaření'. Navíc se mi nestalo, že by se mi ty otvory zařezávaly do ruky a to ji mám spuchlou jak prasca.

Nic, když už jsme u těch vzletných slov, jdu za manželkou že by jsme zkusili nějakou tu jebáž :-)

Odkaz ke komentáři

No tu to jede :-)

No za mne je ta guma na SBDB009 taky asi to nejlepší co jsem měl na ruce, nicméně bych ISOFRANE nezatracoval. Měl jsem ho na Sumech a jak říká Tano 'pohodlné i bez vaření'. Navíc se mi nestalo, že by se mi ty otvory zařezávaly do ruky a to ji mám spuchlou jak prasca.

Nic, když už jsme u těch vzletných slov, jdu za manželkou že by jsme zkusili nějakou tu jebáž :-)

Co vona na to?

Odkaz ke komentáři

Já beru možnost napařit si gumu podle tvaru ruky jako óóóbrovské +

Protože nosím hodinky na kloubu nebo mezi ním a zápěstím.Tah i gumu mám rád malinko navolno.A tak máš možno v létě gumu popustit o díru a ono to furt pěkně drží fazónu,luftuje a potí se minimálně. :)

Odkaz ke komentáři

Já beru možnost napařit si gumu podle tvaru ruky jako óóóbrovské +

Protože nosím hodinky na kloubu nebo mezi ním a zápěstím.Tah i gumu mám rád malinko navolno.A tak máš možno v létě gumu popustit o díru a ono to furt pěkně drží fazónu,luftuje a potí se minimálně. :)

vcera som skusal naparovat isofranelike gumu od obris morganu, ale nedrzi moc tvar po napareni (takze si mozem akurat tak naparovat, a mal by som si, jebakovy chrbat). (Mimochodom, 22mm gumy obris morgan nemaju drazky z vnutornej strany ako isofrane, na ktorom mi to vadi. Ale 20mm tie drazky maju a neprijemne a ostre.)

Nosit hodinky uplne volne na klbe skusam poslednych par dni na sinn u1 a spring drive tuna. Cize mam remen tak na volno, ze zospodu strcim dva prsty. Menej sa pod remenom potim + netlaci to tak pri spani (spim s hodinkami vzdy). Narazam ale na dalsi problem pred tym neznamy :-) Volne nosenie funguje len na hodinkach s korunkou na 4, alebo moze byt na 3jke ale mus byt dostatocne vysoko, alebo mala, aby netlacila. Neviem co sa stane, ked zistim, ze hodinky s korunkou na 3jke proste koli pohodlnosti nechcem... a takych je viac ako polka...

sorry za OT :-)

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...