Fade Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Pokus o mobilní makro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liwik Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Zdravím všechny chronoseikaře, zvýšil jsem počet svých Monster, tak něco na ukázku. Omlouvám se za kvalitu, je to foceno mobilem.Takže tuli-tuli příšerky moje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 Pošťák dorazil (dole).Vrch možná pustím dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 Pěkný přírůstek, avšak ten vrch má precijen krapet kvalitnější strojek ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Pošťák dorazil (dole).Vrch možná pustím dál.WP_20151222_20_06_46_Pro.jpgTy horní asi nemají původní ručky, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Rekl bych,ze ani cifr,ale to je u tohodle modelu hodne bezny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMX76 Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Ježíšek a výplň při vybírání něčeho "lepšího" ke 40. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Ježíšek a výplň při vybírání něčeho "lepšího" ke 40.Pěkná kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 na sněhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Za mě jedna autorská, klasika. Tenhle pohled se mi hodně libí, i když rychlý mobilní výcvak to nezachycuje tak poutavě. Pokusím si s pohledem ještě pohrát, zachytit pořádným foťákem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Taky jedna sněhová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Potápky netradičně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Prileti kane a mas po prdeli:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Prileti kane a mas po p...li:-)Uvidíme ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Moje první Seika - Monster Orange. Nádherně svítící pomeranč. Už se vezu na Seiko Divers vlně. Zdraví. Pavel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Paradni Monstra!!! A k tomu 1, ty mam rad;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Ježíšek a výplň při vybírání něčeho "lepšího" ke 40.To sis vybral moc dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Díky. Už pokukuji po dalších do sbírky, ale být první v odpovědích na nabízené Seika na fóru je skoro zázrak. Ale musím říct že jsem se na Seiko už chytil (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMX76 Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Jörg8X, ggrandDíky, myslím, že se celkem povedly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se