Návštěvník Radius Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 Vychází ještě v ČR specál AutoTip SPORTSCARS? Dlouho jsem ho neviděl, doma mám nějaký něměcký čísla, první 3 český čísla a teď už snad rok žádný, nikde to nevidím.
m.n. Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Věřím, že se tady jistě najde nějaký chemik - je nějaký konkrétní český výraz pro "pentaerythritol ester"? Předem děkuji moc!
JaRooN Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Tchán vzkazuje, že by to mělo být Pentrit Věřím, že se tady jistě najde nějaký chemik - je nějaký konkrétní český výraz pro "pentaerythritol ester"? Předem děkuji moc!
mondeo2 Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 (upraveno) edit Upraveno 5. března 2014 uživatelem mondeo2
m.n. Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 No právě že ne, drbu se tady s nějakým překladem technické specifikace tkaniny, která je napuštěná pryskyřicí, takže samotného mě překvapuje, že by to měla být výbušnina...
mondeo2 Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 m.n. upřesnění http://canov.jergym....l/hexogen/p.htm Ty chceš něco vyhodit do povětří?
Marcus Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 ..... drbu se tady s nějakým překladem .... nemlich to samé, ale v mém případě se jedná o tzv. ?přístroje nočního vidění?
filo-boxer Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 Prosimvas, je tu nekdo, kdo si obcas neco (mp3) stahne z youtube? Kdyz tak prosim o SZ. Diky predem!
filo-boxer Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 Prosimvas, je tu nekdo, kdo si obcas neco (mp3) stahne z youtube? Kdyz tak prosim o SZ. Diky predem!Vyreseno, dekuji.
lucid Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 Neví, prosím, někdo, jak je to s případným doplatkem DPH při nákupu z Norska? Díky moc.
Z. Paul Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 Lidi mam takovej problém na Amazon.com. Když jsem si vybral zboží (karáble a jeden Kershaw nůž) tak mi u všech položek napsali, že mi to nemůžou poslat.Tak to jsem trošku v prdeli ne? Proč to dělaj? Může mi někdo pomoct?
PNS Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 Lidi mam takovej problém na Amazon.com. Když jsem si vybral zboží (karáble a jeden Kershaw nůž) tak mi u všech položek napsali, že mi to nemůžou poslat.Tak to jsem trošku v p...li ne? Proč to dělaj? Může mi někdo pomoct?A co píšou o delivery?
Z. Paul Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 A co píšou o delivery?Že mi to na mojí adresu (asi kvůli ČR) nepošlou. Divný, že čelovku by mi poslali, ale karabiny a nůž ne.
lib Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 (upraveno) Že mi to na mojí adresu (asi kvůli ČR) nepošlou. Divný, že čelovku by mi poslali, ale karabiny a nůž ne.Celovka je v pohode; nuz a karabiny jsou pro USA potencialne nebezpecne. Co kdyby... Edit: co takhle shipit.to? Upraveno 8. března 2014 uživatelem lib
PNS Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 no já myslim jestli je tam worldwide nebo třeba CONUS.Jinak jestli je to z USA tak to může bejt tím, že amíci nesmí nějaký značky (asi made in USA?) posílat mimo státy, asi kvůli daním bo co, už jsem se s tím setkal (chtěl jsem kupovat Windstopperku z USA)
PNS Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 lib: tak ten nůž rozhodně, taková čelovka představuje ale taky potenciální takticko-bezpečnostní riziko ;-)
Z. Paul Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 no já myslim jestli je tam worldwide nebo třeba CONUS.Jinak jestli je to z USA tak to může bejt tím, že amíci nesmí nějaký značky (asi made in USA?) posílat mimo státy, asi kvůli daním bo co, už jsem se s tím setkal (chtěl jsem kupovat Windstopperku z USA)Nic o tom nepíšou tam, však Black Diamond je Made in USA a to by poslali ale Edelrid Made in Německou nepošlou Celovka je v pohode; nuz a karabiny jsou pro USA potencialne nebezpecne. Co kdyby... Edit: co takhle shipit.to?Nebezpečný? To neni možný, běžně přes oceán lítaj horší věci.Shipit.to je asi poslední možnost, ale nikdy jsem to nezkoušel.
lib Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 PNS ma pravdu! Ani ta celovka nemela projit!Holt nedusledost
PNS Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 Ahoj, nemá prosím někdo zkušenosti s UPC modemem Technicolor TC 7200 resp. s provozem VPN na něm? (konkrétně CyberGhost)Po upgradu připojení a výměně modemu mi VPN přestalo chodit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se