Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Radius
Odesláno

Vychází ještě v ČR specál AutoTip SPORTSCARS? Dlouho jsem ho neviděl, doma mám nějaký něměcký čísla, první 3 český čísla a teď už snad rok žádný, nikde to nevidím.

Odesláno

Tchán vzkazuje, že by to mělo být Pentrit ;)

Věřím, že se tady jistě najde nějaký chemik - je nějaký konkrétní český výraz pro "pentaerythritol ester"? Předem děkuji moc!

Odesláno

No právě že ne, drbu se tady s nějakým překladem technické specifikace tkaniny, která je napuštěná pryskyřicí, takže samotného mě překvapuje, že by to měla být výbušnina... :)

Odesláno

..... drbu se tady s nějakým překladem ....  

:cheers:  nemlich to samé, ale v mém případě se jedná o tzv. ?přístroje nočního vidění?   :eek:

Odesláno

Lidi mam takovej problém na Amazon.com. 

Když jsem si vybral zboží (karáble a jeden Kershaw nůž) tak mi u všech položek napsali, že mi to nemůžou poslat.

Tak to jsem trošku v prdeli ne? Proč to dělaj? :D

Může mi někdo pomoct?

Odesláno

Lidi mam takovej problém na Amazon.com. 

Když jsem si vybral zboží (karáble a jeden Kershaw nůž) tak mi u všech položek napsali, že mi to nemůžou poslat.

Tak to jsem trošku v p...li ne? Proč to dělaj? :D

Může mi někdo pomoct?

A co píšou o delivery?

Odesláno (upraveno)

Že mi to na mojí adresu (asi kvůli ČR) nepošlou. Divný, že čelovku by mi poslali, ale karabiny a nůž ne.

Celovka je v pohode; nuz a karabiny jsou pro USA potencialne nebezpecne. Co kdyby...

Edit: co takhle shipit.to?

Upraveno uživatelem lib
Odesláno

no já myslim jestli je tam worldwide nebo třeba CONUS.
Jinak jestli je to z USA tak to může bejt tím, že amíci nesmí nějaký značky (asi made in USA?) posílat mimo státy, asi kvůli daním bo co, už jsem se s tím setkal (chtěl jsem kupovat Windstopperku z USA)

Odesláno

lib: tak ten nůž rozhodně, taková čelovka představuje ale taky potenciální takticko-bezpečnostní riziko ;-)

Odesláno

no já myslim jestli je tam worldwide nebo třeba CONUS.

Jinak jestli je to z USA tak to může bejt tím, že amíci nesmí nějaký značky (asi made in USA?) posílat mimo státy, asi kvůli daním bo co, už jsem se s tím setkal (chtěl jsem kupovat Windstopperku z USA)

Nic o tom nepíšou tam, však Black Diamond je Made in USA a to by poslali ale Edelrid Made in Německou nepošlou :D

Celovka je v pohode; nuz a karabiny jsou pro USA potencialne nebezpecne. Co kdyby...

Edit: co takhle shipit.to?

Nebezpečný? To neni možný, běžně přes oceán lítaj horší věci.

Shipit.to je asi poslední možnost, ale nikdy jsem to nezkoušel.

Odesláno

Ahoj, nemá prosím někdo zkušenosti s UPC modemem Technicolor TC 7200 resp. s provozem VPN na něm? (konkrétně CyberGhost)
Po upgradu připojení a výměně modemu mi VPN přestalo chodit  :wallbash:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...