Trojan Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 U VZP si jako nezaměstnaný bez příjmů platíš 1337 Kč měsíčně.No to prave neni tak jednoduche... ale diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Asi jsem starej.V mobilu mám instalovaný messenger, když z messengeru pošlu zprávu nebo foto, platim normálně sms nebo mms dle tarifu, je tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Messenger je facebook chat, jede pres internet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Ok, takže pokud platím ranec za mmsky (sms mám v tarifu za 0)a budu posílat obrázky jen přes messenger, s tím že příjemce jede takyna messengeru, znamená to úsporu v rodinném rozpočtu za mms? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 ano, jenom to žere data... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Super, není to tak zlý se mnou. Teda nevím co budu dělat v padesáti,ale to se podá Jsem asi oldskúl, hard disk si vyměním sám, ale pokémony nelovím.Díky za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 není zač:-) možná doporučím ještě aplikace Whats up, nebo Viber - fungují stejně a nejsou provázány s FB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 No pockejte, a nenabizi nahodou Messenger implementaci normalnich SMS? Me se na to urcite ptal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Si nepamatuju:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Ano nabízí, ty jsou zpoplatněny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Tak pokud to neposilas pres ne, je to zadarmo (popr cena dat) jak rikali kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Tohle na mě včera v mesengeru vyskočilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Většina těchto "kominikátorů" umí posílat SMSky, ale jak už bylo napsáno výše - jsou zpoplatněny dle tarifu (tedy u tebe zadarmo). Lepší je zjistit co používají lidé z tvého adresáře a na komunikaci využívat Viber apod. Je to pak "jen" za objem dat. Pokud seš na wifi, tak samozřejmě zdarma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Prosím o radu: jsem připojen přes WiFi v exotické zemi. Chronomag (jak fórum, tak i samotná hlavní stránka mě asi vyhodnocuje jako neduveryhodneho a odmítá se načítat. Hlásí to: error :gateway timeou / connection timed out.Toto teď píšu přes datový roaming.Předem díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Kašli na Chronomag a užívej si exotiku..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Asi jsem starej.V mobilu mám instalovaný messenger, když z messengeru pošlu zprávu nebo foto, platim normálně sms nebo mms dle tarifu, je tak? Pozor! Messenger se také jmenuje aplikace od Google výhradně na posílání SMS/MMS. Mluvil jsi o tom od FaceBooku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Pozor! Messenger se také jmenuje aplikace od Google výhradně na posílání SMS/MMS. Mluvil jsi o tom od FaceBooku? Ma ten od FB, viz prispevek: Publikováno Včera, 11:27Tohle na mě včera v mesengeru vyskočilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 (upraveno) Na účtence z KFC je jídlo v 15% sazbě.Jídlo nebylo "přes ulici nebo s sebou", ale přímo v restauraci, servírováno na (papírovém) talířku.Správně by mělo být 21% DPH, je to tak? O KFC mi nejde, ale tohle je snad první věc co kontroluje FÚ v každé hospodě, jestlise odvádí z každého prodaného hranolku 21% státu, proto mě to docela zajímá.Bavíme se o normálním byznysu, ne o šašcích co píšou útratu na účtenky. Upraveno 2. srpna 2016 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Potraviny jsou ve snížené sazbě 15 %, tak je to podle mě dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 To ano, na vstupu jsou, jakmile je zpracuješ a prodaváš hotový produkt tak je to 21%. S výjimkou prodeje "s sebou", nebo tzv. přes ulici.Něco k tomu a konkrétně k fast food je třeba zde:http://ekonomika.idnes.cz/za-jidlo-s-sebou-fastfoody-plati-snizenou-dph-fa5-/ekonomika.aspx?c=A120411_161836_ekonomika_neh Ale já jedl v restauraci a jidlo nedostal zabaleno, ale na talíři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se