Dez123 Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června Aha, tak na takhle malé věci bude ideál DAS180, na esroubu ted za 2500
DavidLC Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června Nejste někdo, nemáte ve svém okruhu někoho, výrobce vrat ze dřeva - truhlář. Je mi už 2 roky slibováno a nic. Tak jsem si dal internet, našel firmu, s pánem fajn pokec a no a koukám firma v likvidaci..... Nehrotím termín, ale kvalita/domluva/funkčnost. Kdyby náhodu, děkuji
horal Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června před 5 hodinami, DavidLC napsal: Nejste někdo, nemáte ve svém okruhu někoho, výrobce vrat ze dřeva - truhlář. Je mi už 2 roky slibováno a nic. Tak jsem si dal internet, našel firmu, s pánem fajn pokec a no a koukám firma v likvidaci..... Nehrotím termín, ale kvalita/domluva/funkčnost. Kdyby náhodu, děkuji Lokace?
DavidLC Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června před 55 minutami, horal napsal: Lokace? Kolín.
revue gt Odesláno 28. června Nahlásit Odesláno 28. června Chtěl bych se zeptat, přítel od dcery se v Rakousku vymlátil na čtyřkolce a kromě odřenin si polámal kosti, tříštivé zlomeniny klíční kosti. Volali do pojišťovny v ČR a že ho převezou k nám. Ale chtěl jsem se zeptat, má nárok na převoz i dcera, je to jenom přítelkyně, žádná manželka, nebo podobně. Pojištění kupovali oba stejně. Dík za názory.
geometr Odesláno 28. června Nahlásit Odesláno 28. června To je dost obecná otázka a záleží na sjednaném pojištění. Nejlépe si zavolat přímo do pojišťovny a zeptat se u konkrétní pojistky (konkrétního čísla smlouvy), pokud to určitě nevědí z podmínek (které nejspíš vůbec nečetli) nebo nějakého infolistu, který dnes u pojištění běžně bývá a kde je zjednodušeně popsáno sjednané pojištění. Případně mívají pojišťovny shrnuté informace co dělat, když...
revue gt Odesláno 28. června Nahlásit Odesláno 28. června před 2 hodinami, geometr napsal: To je dost obecná otázka a záleží na sjednaném pojištění. Nejlépe si zavolat přímo do pojišťovny a zeptat se u konkrétní pojistky (konkrétního čísla smlouvy), pokud to určitě nevědí z podmínek (které nejspíš vůbec nečetli) nebo nějakého infolistu, který dnes u pojištění běžně bývá a kde je zjednodušeně popsáno sjednané pojištění. Případně mívají pojišťovny shrnuté informace co dělat, když... Oni už mu řekli, že pošlou sanitku, ale ti se nezeptali, jestli ho vezmou i s doprovodem, když to není rodina.
vwtyp11 Odesláno 29. června Nahlásit Odesláno 29. června před 19 hodinami, revue gt napsal: Chtěl bych se zeptat, přítel od dcery se v Rakousku vymlátil na čtyřkolce a kromě odřenin si polámal kosti, tříštivé zlomeniny klíční kosti. Volali do pojišťovny v ČR a že ho převezou k nám. Ale chtěl jsem se zeptat, má nárok na převoz i dcera, je to jenom přítelkyně, žádná manželka, nebo podobně. Pojištění kupovali oba stejně. Dík za názory. Pojištěni léčebných výloh? Dcera je zdrava, ze… jeste je tsm fígl v nadmořské výšce, do které pojistka plati:)) myslim, ze je do 800 nebo 1000mnm. Taková kulišárna tech pojišťoven…
Gustaf Odesláno 29. června Nahlásit Odesláno 29. června (upraveno) Nemáte někdo zkušenost, kde koupit držák na tablet do auta do sportovních sedaček VW Tiguan R-line 2026? Nebo nemá někdo na zapůjčení? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. června uživatelem Gustaf
Dez123 Odesláno 29. června Nahlásit Odesláno 29. června Tady to pán prodává už hotové VW Passat 2024 R-line Tablet Holder, Phone Mount, Volkswagen Passat - Etsy.de Nebo tady je na vytisknutí Tablet adaptér pro VW Passat B9 R řadu - R sedadla - Zdarma 3D tisk modelu - MakerWorld
Harwey Odesláno 29. června Nahlásit Odesláno 29. června 3D model som hladal, diky @Dez123 @GustafAk by si nekupil, mozem ti to vytlacit a poslat ak chces.
revue gt Odesláno 29. června Nahlásit Odesláno 29. června před 12 hodinami, vwtyp11 napsal: Pojištěni léčebných výloh? Dcera je zdrava, ze… jeste je tsm fígl v nadmořské výšce, do které pojistka plati:)) myslim, ze je do 800 nebo 1000mnm. Taková kulišárna tech pojišťoven… Ten ,,blb,, nespadl z vrchu, ale už níž úplně mimo hory. No, už jsou,,doma,, , jeden ve špitálu na operaci a dcera opravdu doma.
DavidLC Odesláno 29. června Nahlásit Odesláno 29. června před 11 minutami, revue gt napsal: Ten ,,blb,, nespadl z vrchu, ale už níž úplně mimo hory. No, už jsou,,doma,, , jeden ve špitálu na operaci a dcera opravdu doma. Cestou z hospody jsem měl také úraz na horách Tak hlavně že o.k.
Bimbac Odesláno 30. června Nahlásit Odesláno 30. června Ahoj, je tu někdo čirou náhodou od T-Mobile? Potřeboval bych konzultaci. Moc děkuji a přeji pěkný den
lamizol Odesláno 30. června Nahlásit Odesláno 30. června Pánové byl by tady mezi náma nějaký lékárník, který míchá recepety v lékárně? Potřeboval bych prokonzultovat jeden recept. Díky
lamizol Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července Chtěl bych poděkovat kolegovi, který se mi ozval přes SZ skrz recept a problém jsme vyřešili k mé maximální spokojenosti . Nečekal jsem to, ale zdejší komunika mile překvapila, takže se nebát se zeptat i se specifickým dotazem . Pánové, ale zkusim něco obecnějšího než to vezmu na blind. Jedu do zahraničí na dofču s károu a kdyby se něco podělalo, tak abych to měl krytý. Jesti by jste mi někdo doporučil pojišťovnu s kterou byl max spokojenej, případně využil její služby a fakt nebyl problém. Když na nic nekápnu, tak to připojistim tam kde mám auto, ale kdyby někdo měl dobrej tip. Díkes
pciza Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července Ahoj. Nemáme tady někoho z úřadu práce případně někoho kdo se vyzná? Dík moc.
Oliver333 Odesláno neděle v 21:15 Nahlásit Odesláno neděle v 21:15 Ahoj, vypadá to, že v práci dostanu nové auto kde je pouze dojezdová lepící sada. Nedovedu si představit jezdit bez rezervy - byť jen nouzové / dojezdové. Jsem asi ze staré školy a nechci někde daleko od domova řešit při lepící sadou neopravitelné pneumatice odtah atd. tak jako se to nedávno stalo známému. Vypadá to, že pod podlážkou je nevyndavatelný organizér a není tam místo na dojezdovou rezervu. Máte nějaký tip na řešení jak co nejelegantněji umístit dojezdovou rezervu přímo do kufru tak aby tam co nejméně překážela? Přemýšlel jsem vyrobit nějakou čtvercovou bednu z překližky ve velikosti rezervy a oblepit jí šedivým kobercem. Na výšku se rezerva do kufru nevejde.
HPQ Odesláno pondělí v 04:37 Nahlásit Odesláno pondělí v 04:37 (upraveno) Není potřeba vyrábět nějakou bednu. Na tohle se dělají obaly na kolo: https://www.dojezdove.cz/c/obal-na-dojezdove-kolo Upraveno pondělí v 04:37 uživatelem HPQ
Oliver333 Odesláno pondělí v 18:10 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:10 Díky za tip - mrknu na to,říkal jsem si, že by se na tu bednu dalo ještě něco položit. Pracuji jako obchodní zástupce tak mám v kufru docela dost věcí. Ještě se zeptám ohledně té lepící sady - zažil jste někdo takový defekt pneumatiky který nešel tou sadou zalepit? Nejspíš se to pak řeší přes pojistku ale to pak přijede odtah a odveze mě do pneuservisu? V případě neopravitelné pneumatiky pak přeci musím koupit novou ale co když zrovna tenhle typ nebudou mít?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se