JaRooN Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 co třeba ?Pokud to je firemní mobil, tak třeba kontakt na konkrétního člověka se jménem a funkcí ve firmě. Pokud soukromý a používá ho ten člověk běžně, tak ho občas použije třeba v inzerci. Třeba prodával chatu, tak se v katastru podíváš na koho je napsána, etc etc...
Návštěvník YPO Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 sem tam teda zadal svoje číslo a nic .... ani hovno .... co mám dělat ? .... prodat teda tu chatu ?
JaRooN Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Ja nepsal, že musíš něco najít. Jen, že máš velkou šanci...
Návštěvník YPO Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 já bych to přeformuloval na "možná budeš mít štěstí" .... to by tak nějak víc sedělo než "velká šance"
vraby Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 (upraveno) Zdar pánovéMoc šancí tomu nedávám,ale zeptám se. Mladej si objednal boty zde: http://www.nmdstock.com/index.php?route=common/homeje to už 35 den a nic. S prodejcem kluk komunikuje už týden a ten se stále na něco vymlouvá. Jednou problémy s dopravou,tedˇnaposledy v pátek,že peníze vrátí a najednou píše v pondělí "balík už máte mít na poště". Pošta o ničem neví,to mi bylo jasné. Číslo zásilky neposlal o to ho žádáme už asi 3x.3 litry asi v konečníku,že? Nevíte jak ještě na něj? Zatím vše ve vší slušnosti,ale to mi asi nepomůže. tak pozor na ten obchod,kdyby náhodou se vám tam něco zalíbilo. Upraveno 25. dubna 2017 uživatelem vraby
Killi Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 V rychlosti jsem se na ten eshop podival a nema tam zadne kontaktni udaje, protoze limitky, ktere jen tak nesezenes ma snad ve vsech velikostech a za nesmyslne nizke ceny. Ja si bohuzel myslim, ze nedostane nic, v lepsim pripade faky.
Liqid Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 S těma keckama to je děs. Je to asi dva týdny, co jsem někdo postal shop úplně podobněj, bez údajů, nesmyslný ceny... To je jak rolády za desítku, no nekup to! Možná to zkus reklamovat u banky, ale asi už budě pozdě.
vraby Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 (upraveno) no šancí jsem tomu moc nedával,zeptám se ještě na bance. Jinak díky všem a kluk dostane do budky až příjde. Upraveno 25. dubna 2017 uživatelem vraby
warann Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 Jsem jen na mobilu, tak jsem mozna něco prehlidl, ale jak jsi to platil - prevodem, kartou, pay pal...?
vraby Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 (upraveno) Kartou kterou jsem si udělal na nákup na internetu. Jen vložím určitou částku atd.... Upraveno 25. dubna 2017 uživatelem vraby
warann Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 To bys asi měl mit sanci u banky. Neni to teda totez, ale ja platil naprm kartou letenky u spolecnosti, co zkrachovala a banka nam vse vratila.
vraby Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 No snad.....uvidíme. Mám tam známou tak jí brnknu co s tím. Mladej má vše uložené v mejlu tak by to snad mohlo pomoci.
Návštěvník Kamil Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 Vypadá to bledě... Odkud je ten screenshot?
vraby Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 Odkud je ten screenshot?Hledal jsem to také a docela to funguje. Scamadviser.com
quest987 Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 Zdar pánovéMoc šancí tomu nedávám,ale zeptám se. Mladej si objednal boty zde: http://www.nmdstock.com/index.php?route=common/homeje to už 35 den a nic. S prodejcem kluk komunikuje už týden a ten se stále na něco vymlouvá. Jednou problémy s dopravou,tedˇnaposledy v pátek,že peníze vrátí a najednou píše v pondělí "balík už máte mít na poště". Pošta o ničem neví,to mi bylo jasné. Číslo zásilky neposlal o to ho žádáme už asi 3x.3 litry asi v konečníku,že? Nevíte jak ještě na něj? Zatím vše ve vší slušnosti,ale to mi asi nepomůže. tak pozor na ten obchod,kdyby náhodou se vám tam něco zalíbilo. to byla hodne velka naivita věřit tomuhle obchodu. I kdyby boty dorazili tak to bude fake. Ale Yeezy nebo Human Race za 98 dolců? Tomu jste snad nemohli věřit ani ve snu
vraby Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 Kluk je pako,kdyby řekl jak je to s cenou tak si to trochu prolustruju. Teď už je pozdě,musel jsem mu trochu promluvit do duše. Snad pomůže banka.
Tittus Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 Pánové, posílal jste někdo zásilku do Jihoafrické republiky? Balíček cca 1 kg. Něco levnějšího než DHL za 2600?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se