Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

co třeba ?

Pokud to je firemní mobil, tak třeba kontakt na konkrétního člověka se jménem a funkcí ve firmě. Pokud soukromý a používá ho ten člověk běžně, tak ho občas použije třeba v inzerci. Třeba prodával chatu, tak se v katastru podíváš na koho je napsána, etc etc...

Návštěvník YPO
Odesláno

sem tam teda zadal svoje číslo a nic .... ani hovno .... co mám dělat ? .... prodat teda tu chatu ?

Návštěvník YPO
Odesláno

já bych to přeformuloval na "možná budeš mít štěstí" .... to by tak nějak víc sedělo než "velká šance"

Odesláno (upraveno)

Zdar pánové

Moc šancí tomu nedávám,ale zeptám se. Mladej si objednal boty zde: http://www.nmdstock.com/index.php?route=common/home

je to už 35 den a nic. S prodejcem kluk komunikuje už týden a ten se stále na něco vymlouvá.  Jednou problémy s dopravou,tedˇnaposledy v pátek,že peníze vrátí a najednou píše v pondělí "balík už máte mít na poště". Pošta o ničem neví,to mi bylo jasné. Číslo zásilky neposlal o to ho žádáme už asi 3x.

3 litry asi v konečníku,že? Nevíte jak ještě na něj? Zatím vše ve vší slušnosti,ale to mi asi nepomůže. :frusty:

tak pozor na ten obchod,kdyby náhodou se vám tam něco zalíbilo.

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno

V rychlosti jsem se na ten eshop podival a nema tam zadne kontaktni udaje, protoze limitky, ktere jen tak nesezenes ma snad ve vsech velikostech a za nesmyslne nizke ceny.

Ja si bohuzel myslim, ze nedostane nic, v lepsim pripade faky.

Odesláno

S těma keckama to je děs. Je to asi dva týdny, co jsem někdo postal shop úplně podobněj, bez údajů, nesmyslný ceny... To je jak rolády za desítku, no nekup to!

Možná to zkus reklamovat u banky, ale asi už budě pozdě.

Odesláno (upraveno)

no šancí jsem tomu moc nedával,zeptám se ještě na bance. :frusty:  Jinak díky všem a kluk dostane do budky až příjde.

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno

Zdar pánové

Moc šancí tomu nedávám,ale zeptám se. Mladej si objednal boty zde: http://www.nmdstock.com/index.php?route=common/home

je to už 35 den a nic. S prodejcem kluk komunikuje už týden a ten se stále na něco vymlouvá.  Jednou problémy s dopravou,tedˇnaposledy v pátek,že peníze vrátí a najednou píše v pondělí "balík už máte mít na poště". Pošta o ničem neví,to mi bylo jasné. Číslo zásilky neposlal o to ho žádáme už asi 3x.

3 litry asi v konečníku,že? Nevíte jak ještě na něj? Zatím vše ve vší slušnosti,ale to mi asi nepomůže. :frusty:

tak pozor na ten obchod,kdyby náhodou se vám tam něco zalíbilo.

to byla hodne velka naivita věřit tomuhle obchodu. I kdyby boty dorazili tak to bude fake. Ale Yeezy nebo Human Race za 98 dolců? Tomu jste snad nemohli věřit ani ve snu

Odesláno

Kluk je pako,kdyby řekl jak je to s cenou tak si to trochu prolustruju. Teď už je pozdě,musel jsem mu trochu promluvit do duše. Snad pomůže banka.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...