Návštěvník Zmizík Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 (upraveno) Hlavne to potrebujeme vyzkouset, zda vubec to ma smysl. Trikolka je na "A"-cko, potrebujeme neco na ridicak "B"-cko. Kupovat pak uz muzeme cokoliv. Na motorce nikdy nejezdila (neridila) a co se rychlosti tyce, kdyz to pojede (na to vyzkouseni) 70 km/h.Mozna ti jen tak uplne natvrdo nechce rict, ze ji tydlety tvoje pitominy vubec nezajimaj. Ale jestli ste spolu dyl jak dva tri roky, tak to samosebou neplati. Upraveno 28. května 2017 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Pár stovek kiláků?rychlosti 70km/h... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Mě každý co něco najezdil na čtyřkolce tvrdí, že je to daleko větší masakr než motorka... Je tedy pravda, že jsem ji měl párkrát půjčenou tak na dvě hodinky max a byl jsem tedy řádně zničenej a to jsem ani nějak moc neblbnul. Určitě půjčit a vyzkoušet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Diky vsem za reakce, ja jezdil na ctyrkolce taky jen max dve hodky s prestavkama a navic uz mam neco za sebou, takze to neumim odhadnout. Proto chci, at si to vyzkousi a uvidi co a jak. Takze kdybyste nekdo vedel na severu moravy o nejake pujcovne, dejte vedet. Dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Pánové prosím nepodělíte se o tip na nábytek do obýváku? Hledám jak šílenej už asi dva týdny a nic mě nechytá.Všechny takový ty řetězce - obchoďáky s nábytkem jsem viděl / prolezl. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 co konkrétně?Máme stoly a židle od Kaplan nábytek ale dělají i nějaké věci do obýváku. Je to dražší, ale zase by to mohlo vydržet. Byli jsme přímo ve fabrice, příjemní lidé, domluva atd bez problémů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 to nevypadá vůbec zle, neznal jsem a díkymám trámy na stropě, (celý strom, co má jen nahoře a dole nahrubo sraženou kulatinu naplocho),pěkně jsem si je očistil, vybrousil a ošetřil, takže zůstanou viditelný a k tomu mi ty laminovaný věciv dekoru XX prostě nesedí, v podstatě nějakou komodu, možná dvě, vitrínku nebo jiný řešení navystavení věcí co máme rádi (volně přeloženo - z dob kdy jsme bydleli různě po světě jsme si natahalihromadu věcí), konferenční stolek a to je asi tak vše.Obývák momentálně obsahuje zdi a sedačku a je docela širokým průchodem spojen s kuchyní, tak možná i stůl by se hodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 máme od nich jídelní stůl, konferenční stůl, jídelní židle a barové židlestoly GATTA vzor ořechžidle GATTA čalouněné s madlem vzor ořech látka LINO 49barové židle EDITA s čalouněným sedákem a nerezem, vzor ořech látka LINO 49 jinak ty látky prodává tady v Čechách firma COMPO látky praha takže si můžeš koupit a udělat v barvě i polštářky na sedačku a tak, poladit interiér... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 já jsem kdysi dělal v nábytku Kler - což byly kožený sedačky a měli jsme nějaký partnerství s firmou Klose a ti dělali nábytek - obě to sice jsou polský firmy, ale kvalitní, dražší nábytek. Ale je to cca 10 let, tak nevím, jestli u nás ještě mají zastoupení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 máme od nich jídelní stůl, konferenční stůl, jídelní židle a barové židlestoly GATTA vzor ořechžidle GATTA čalouněné s madlem vzor ořech látka LINO 49barové židle EDITA s čalouněným sedákem a nerezem, vzor ořech látka LINO 49 jinak ty látky prodává tady v Čechách firma COMPO látky praha takže si můžeš koupit a udělat v barvě i polštářky na sedačku a tak, poladit interiér...Pěkná kuchyň, jen netáhne Ti při vaření na záda ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Pěkná kuchyň, jen netáhne Ti při vaření na záda ? děkuju, no já na ní nemám žádný podíl a netáhne, je to jižní strana, takže spíš je tam teplo a zatahujeme roletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 (upraveno) mám zapeklitej dotaz na fyziky, matematiky, kutily, elektrikáře a špióny otázka za 500 bodů: jak dlouho mi bude svítit 50W žárovka poháněná trakční baterií 12V/72Ah, skrzeva měnič napětí připojenej na tu batérii (12V = 230V) to sem teda zvědavej kdo todle rozmotá já si myslím, že žárovka bude svítit tak dlouho než v akumulátoru dojde šťáva, ale to slyšet nechci ..... to mi je jasný *možná by v tom mohla hrát roli ještě délka drátů ..... tak řekněme cca 15m kabelu Upraveno 12. června 2017 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 zapomněl jsi v autobuse zhasnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 ne ..... dal sem se na kutilství .... kutil amatér je vražedná kombinace .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 mám zapeklitej dotaz na fyziky, matematiky, kutily, elektrikáře a špióny otázka za 500 bodů: jak dlouho mi bude svítit 50W žárovka poháněná trakční baterií 12V/72Ah, skrzeva měnič napětí připojenej na tu batérii (12V = 230V) to sem teda zvědavej kdo todle rozmotá já si myslím, že žárovka bude svítit tak dlouho než v akumulátoru dojde šťáva, ale to slyšet nechci ..... to mi je jasný *možná by v tom mohla hrát roli ještě délka drátů ..... tak řekněme cca 15m kabeluAh krát napětí = zhruba Whděleno 50W odběr = čas orientačně jsou Wh a vybíjení taky nebude konstantní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 (upraveno) Ah krát napětí = zhruba Whděleno 50W odběr = čas orientačně jsou Wh a vybíjení taky nebude konstantníTeoreticky 12*72/50=17.28 hod.Ale je tam hodně neznámých proměnných. Účinnost měniče je menší, než 100%. Kapacita baterie závisí na stáří a kondici a stupni nabití, klidně může mít 50%. Ani ten zbytek kapacity nemůžeš vyčerpat do 0. Něco tam musí zůstat. Jestli se dostaneš na 10 hodin, budeš rád.Otázka je, proč napájet žárovku z měniče a nepoužít žárovku přímo na 12 V? Upraveno 12. června 2017 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 LED žárovka o podobné svítivosti bude tak 8W, když bude přímo na 12V, tak se eliminují ztrátya hlavně není nutný měnič a vydrží svítit 6x déle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 vycerpavajici a potesujici..... ve skutecnosti se jedna o dve 24W led zarovky se standardni patici (230V)ktere nebudou svitit najednou ..... samozrejme by bylo jednodussi krmit rovnou 12V zarovky ale musel bych to predelavat a to se mi nechce..... takze pro moje ucely dostacujici ....... Krmim dvema trakcnima baterkama 24V mrazak a pri 6 hodinach denniho provozu mi vydrzej nabity 10 dni ...... tak to chci vyuzit i na sviceni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Hele nesmějte se, ale...má se fuet loupat nebo se to jí i se šlupkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Loupat ušlechtilou plíseň? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se