Tom4 Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 Paní má nějaký čas nějaký parní generátor od Tefalu a říká že obyčejnou žehličku už jako nee. Nikdy. Něco takového https://www.tefal.cz/Péče-o-oděv/Parní-generátory-/Žehličky-s-vysokotlakým-parním-generátorem-pro-náročné/EFFECTIS-EASY-PLUS-GV6771E0-fialová/p/1830006023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 Prej "žehlení je základ" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 tak určitě. není nic horšího, než špatně vyžehlený kalhoty nebo tričko. “dneska ne, bolí mě hlava” je proti tomu prkotina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 před 5 hodinami, montemar napsal: někdo tip na dobrou žehličku? bez napařování, wifi a dalších blbostí. prostě jednoduchou, ale kvalitní Já bych doporučil tinder ale ty požadavky možná budeš muset slevit Jinak proč chlap co nežehlí vybírá žehličku? Pokud to nekupuješ k Vánocům nebo narozeninám (a to nedoporučuji, protože pak Ti ten tinder fakt hrozí). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 25. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2022 Tak to vas chci videt jak bez zehlicky nalepite ty lamino hrany na nabytek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2022 Tak to vas chci videt jak bez zehlicky nalepite ty lamino hrany na nabytek.Kulmou Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Nemáte niekto tip na apku pre nahrávanie hovorov na Samsung S10? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 před 22 minutami, wawrik napsal: Nemáte niekto tip na apku pre nahrávanie hovorov na Samsung S10? Vyzkoušej tuto https://www.apkmirror.com/apk/nll/call-recorder-acr/ Používal jsem na HTC U11 verzi unChained a fungovala dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Podporuje to Android to este? Myslim, ze boli pokusy to zakazat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 před 45 minutami, shaggy napsal: Podporuje to Android to este? Myslim, ze boli pokusy to zakazat. Jo, takový snahy byly, proto mi fungovala jen unChained verze... Na Huawei P30 Pro mám nativní appku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Od 11.5. by to malo prestat fungovat uplne. https://fony.dnes24.sk/clanky/nahravanie-hovorov-v-androide-konci-google-meni-pravidla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 (upraveno) Ahoj , kdo máte prosím známého a umí mí vyřešit na Iphone 7 problém, že jde potichu reproduktor. U nás v baráku bydlí dole v přízemí dvě ženské z Ukrajiny s třemi dětmi a mají se současným telefonem problém se signálem. Chci jim dát ten můj, jelikož je jako nový komplet s krabkou, ( měl jsem ho jako rezervní) ale nechci se nechat nechat někde v servisu škubnout o nesmysl. děkuji a prosím docela to spěchá Upraveno 28. dubna 2022 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 (upraveno) před 50 minutami, long napsal: .... Pricina ticheho reproduktoru byva zanesena ta mikromrizka bordelem z kapsy, vetsinou staci jar + elektrickej kartacek. Ten IP7 je vodotesnej, takze no problem. Zkus. Upraveno 28. dubna 2022 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 nebo isopropylalkohol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 29. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2022 před 19 hodinami, zceyee napsal: Pricina ticheho reproduktoru byva zanesena ta mikromrizka bordelem z kapsy, vetsinou staci jar + elektrickej kartacek. Ten IP7 je vodotesnej, takze no problem. Zkus. před 17 hodinami, montemar napsal: nebo isopropylalkohol Děkuji oběma zkusím to zítra a uvidím . Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2022 není zač. tím iso.. jsem čistil už několik iphonů a funguje to. jinak, žehličku jsem vybral (braun), byla “skladem” a už 4 dny čekám na výzvu k vyzvednutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 29. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2022 není zač. tím iso.. jsem čistil už několik iphonů a funguje to. jinak, žehličku jsem vybral (braun), byla “skladem” a už 4 dny čekám na výzvu k vyzvednutí Datart? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2022 jak to víš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 29. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2022 @montemarMam cerstvu podobnu skusenost. Radsej tam zavolaj, alebo to rovno objednaj niekde inde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 29. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2022 Vy to stejne delate jen kvuli ty 300CZK poukazce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se