Lucky Lucaso Posted March 15 Report Posted March 15 Zdarec. Mam na Vas dotaz ohledne android tv boxu. Mam doma/chate chromecast 1. gen, ale casto se seka jak prase a prehrejva se. Mate nekdo zkusenost s necim lepsim? Co druha generace? Prej by mela bejt uz v poho. L.
Gustaf Posted March 15 Report Posted March 15 (edited) Já jsem objednával tenhle z alika...4GB + 32GB. Dva ovladače..jeden s klávesnicí. I just found this on AliExpress: CZK1,362.38 | H96 Max V11 Smart TV BOX Android 11 4GB RAM Rockchip 3318 4K Google 3D Video BT4.0 4K Media Player Set Top Box https://a.aliexpress.com/_EGhs0Gc Edited March 15 by Gustaf
geometr Posted March 15 Report Posted March 15 Mám Chromecast 3 a běží v poho. Teď už asi dělají 4. Taky jsem ho kupoval, protože ten model, co jsem měl před ním, se začal sekat (tuším to byla 2, měl, jen 2.4 GHz Wifinu).
Gustaf Posted March 21 Report Posted March 21 (edited) Je to normální při nákupu že Španělska? Dobrý den, potřebujeme kopii vašeho občanského průkazu nebo pasu od obou stran. Potřebujeme je pro přepravu (pojištění) pro fakturační údaje a pro španělské zákony a předpisy, které nás zavazují identifikovat všechny naše klienty právním dokumentem. Můžete jej nahrát prostřednictvím tohoto chatu nebo zaslat na adresu Asi úplně se nedá nic posrat, když jim pošlu vyfocenou občanku, ne? Edited March 21 by Gustaf
Micey Posted March 21 Report Posted March 21 (edited) Tyjo, ja bych to nedelal.. obchod jinak proverenej? Par veci sem ze Spanelska kupoval, vcetne GS, nikdy nic takovyho nechteli. Uz je to teda par let. Edited March 21 by Micey
Gustaf Posted March 21 Report Posted March 21 (edited) Hmmm... divny. Obchod plno kladných recenzí... Tak co teď? Edited March 21 by Gustaf
Harwey Posted March 21 Report Posted March 21 to ti pise priamo ten obchod odkial kupujes? AI to ma takto Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Gustaf Posted March 21 Report Posted March 21 Je to z toho obchodu... komunikují po celou dobu. Napsal jsem, že to dělám nerad a jestli je to nutné. Tak uvidím co odepisou
Gustaf Posted March 21 Report Posted March 21 Na Chrono 24 je to profesionální obchodník s hodně recenzema
Harwey Posted March 21 Report Posted March 21 tak by som sa nebal...dolezitejsie je, co si to zase nakupil:)))
Gustaf Posted March 21 Report Posted March 21 před 15 minutami, Harwey napsal: tak by som sa nebal...dolezitejsie je, co si to zase nakupil:))) No co ti budu povídat.... další pí*ovinu na zápěstí 1
YPO Posted March 21 Report Posted March 21 (edited) před 52 minutami, Gustaf napsal: No co ti budu povídat.... další pí*ovinu na zápěstí tak si to taky v tom Španělsku zas prodej .... né, že se s tím budeš zasírat chronomag Edited March 21 by YPO 1
Gustaf Posted March 21 Report Posted March 21 před 6 minutami, YPO napsal: tak si to taky v tom Španělsku zas prodej .... né, že se s tím budeš zasírat chronrmag Až tam někdy v dalším živote pojedu na dovolenou, tak je tam vezmu a prodám
Gustaf Posted March 21 Report Posted March 21 před 26 minutami, Xenomorfus napsal: Jedu do Spanelska v lete, tak Ti je tam vezmu To víš já nejsem buržoust, mně stačí Bibijóne a místní rybník...
Harwey Posted March 25 Report Posted March 25 V 21. 3. 2025 v 13:44, Gustaf napsal: No co ti budu povídat.... další pí*ovinu na zápěstí uz mas?
Recommended Posts