Jump to content

Recommended Posts

Posted
před 16 minutami, Prochy68 napsal:

Tak jsem to myslel, že je to tam v popisu 😉

Jj, teď otázka, jestli tam můžu dát jakýkoliv jiný v těchto rozměrech nebo musí být stejný? Napsal jsem přímo výrobci, jestli ho třeba nemají....tak uvidím.

Posted (edited)
Před hodinou, Gustaf napsal:

Mám to.... úzkej šroubovacek a podrejpnout to....a už to šlo. Díky. Teď jen vybrat jakej to je....tu sílu v N

Síla bude nejspíš u všeho stejná - rozdíl je akorát v délce. Kup to podle těch čísel co jsou tam napsaný.

A zkusil bych i ten českej shop ať nedáš litr za pístek .

Edited by YPO
  • Upvote 1
Posted
před 8 minutami, YPO napsal:

Síla bude nejspíš u všeho stejná - rozdíl je akorát v délce. Kup to podle těch čísel co jsou tam napsaný.

A zkusil bych i ten českej shop ať nedáš litr za pístek .

Jj, asi zkusím kontaktovat i ten shop, cos mi poradil. Třeba něco budou mít.... dík 

Posted

Ještě odkud jsi? Stavil bych se u nabytkáře / truhláře/ stolaře a konzultoval. Omluva, krytku jsem neviděl, byl jsem venku na mobilu.

Posted
před 7 minutami, horal napsal:

Ještě odkud jsi? Stavil bych se u nabytkáře / truhláře/ stolaře a konzultoval. Omluva, krytku jsem neviděl, byl jsem venku na mobilu.

Tady v místě nic není, ale mám blízko Plzeň, takže kdyžtak tam.... uvidím jak se mi ozvou firmy, co jsem kontaktoval.

Posted
před 2 hodinami, gunman napsal:

zadej si - plynové vzpěry - dělá to i Unihobby - vyklikáš to za pár korun, měnil jsem to doma nedávno

Dík, mrknu 

Posted

Nemáte někdo možnost výhodnějších mob.tarifů T-Mobile, nebo ještě lépe O2?  
Mám ženu se synem za super podmínek pod firmou, kde makam, ale je to (striktně) Vodafone a máme bohužel kolem baráku strašně mizerné pokrytí signálem. 

Posted

Dotaz cestovatelskej: Používáte někdo v Rakousku na dálnicích s úsekovým mýtem ten systém FLEX? Nějak jsem uplně nevyčetl, jak to přesně funguje, resp. kolik to strhává peněz. Dám konkrétní příklad: Vjedu na brennerskou dálnici směr Itálie a vyjedu do Stubaiského údolí, kolik mi to strhne (kolik zaplatím)?

Posted
před 3 hodinami, geometr napsal:

Dotaz cestovatelskej: Používáte někdo v Rakousku na dálnicích s úsekovým mýtem ten systém FLEX? Nějak jsem uplně nevyčetl, jak to přesně funguje, resp. kolik to strhává peněz. Dám konkrétní příklad: Vjedu na brennerskou dálnici směr Itálie a vyjedu do Stubaiského údolí, kolik mi to strhne (kolik zaplatím)?

Používám a je to super.. nemusíš se o nic starat. A hlavně ani čekat na mýtných branách. Projedes zeleným pruhem na kraji...dle SPZ, kterou zaragistrujes se ti otevře závora a jedeš dál. Pak dojde přes kartu ke stažení částky z účtu. Částka je podle ceníku daného úseku.

Posted

Ale asi to funguje jen na těch velkejch mýtnejch branách, u malý boudy, jako je na výjezdu na Stubaital to cvaknu obsluze v boudě nebo automatu.

Posted
před 11 minutami, geometr napsal:

Ale asi to funguje jen na těch velkejch mýtnejch branách, u malý boudy, jako je na výjezdu na Stubaital to cvaknu obsluze v boudě nebo automatu.

Funguje to na všech úsecích mýta v Rakousku. Jsou vypsaný na stránkách asfinag. Prostě se tam zaragistrujes... SPZ a kartu a už jen jezdíš a o nic se nestaráš.

Posted

No, ještě jsem to zkoumal. K tomu výjezdu z A13 na Stubaital je mi FLEX nejspíš na prd. Ještě loni to tam vypadalo takhle (obrázek), dycky jsme tam platili obsluze nebo automatu (2, 3 eura, tak něco), když jsem měl na asfinagu koupené platné elektronické mýto na A13 a ukázal to obsluze, nechali mě vyjet nebo najet, nic jsem neplatil. První velká mýtná brána je až za výjezdem na Stubaital a tam odtud se platí úsekové mýto na A13 a jsou tam ty průjezdné zelené pruhy, těma jde projíždět i když máš koupený mýto na asfinagu. Myslel jsem, jestli nepoladili i ty malý boudy 🙂 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Jj, to vím, že projedes i když máš zaplacený mýto dopředu...tak to fungovalo předtím, než byla služba flex. Ted je to víc pohodlnější a je to napořád vázaně na SPZ. (Tak nezapomenout zrušit, při prodeji auta). 

Tady u toho konkrétního případů nevím. Jestli na webu není napsanej, tak asi jedině řešit s obsluhou budky. Ale tady se asi moc čekáním nezdrzis, ne?

Posted

Ne to určitě ne, si nepamatuju, že bych tam někdy čekal. O to tak ani nejde, ale bylo by to trochu pohodlnější, než zastavovat, lovit peníze nebo kartu. A mě tyhle elektronický věci baví 🙂