Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jinak pánové, nevíte jak dostat GSM signál do sklepa činžáku?

Repeater, ale je to teda drahá sranda. Zkoušel jsi jiného operátora?

Odesláno

...

Jinak pánové, nevíte jak dostat GSM signál do sklepa činžáku?

Poohlédni se po zařízení nazývaném GSM repeater. Zkušenosti s ním nemám, ale slouží právě k tomuto účelu.

Odesláno

Díky kluci, mám takhle prodlouženou WiFi ale na GSM mě to nenapadlo. Zkusím něco zjistit :-)

Pebe: Ne, je to velká dílna / chlapská hobby místnost asi 50m2 a prostě tam potřebujeme dotáhnout signál... :-)

Odesláno

vim, ze uz to tady bylo, ale nejak jsem to nesledoval. jak je to s platbou za prichozi balik z usa? cena + 20%dph + 8% clo + poplatek poste? nebo je to jinak? jak je to u zasilek, za ktere se neplati?mam tim na mysli, kdyz mi je tam vec dotycna osoba koupi a bezplatne zasle do cech?

Odesláno

nemate nekdo autorizaci od Jablotronu k montazi alarmu? stahnul jsem F-link ale nejde mi spustit na zadnem PC - jako by mu chybel nejaky ovladac nebo co.

diky za napovedu oficilani partnersky servis uz ke me chodi 14 dni a tak jsem si rekl ze to zvladnu nastavit sam)

Dik

Stepan

Odesláno

Kluci mám nákres který je přizpůsobený k tisku na US Letter - jde o rozměry. Pokud ho vytisknu na A4, jsou rozměry mimo (to se dá čekat), pokud zvolím Letter (ale tiskne se to na A4), stále jsou rozměry mimo (trochu méně). Nevíte jak to tedy přizpůsobit aby kóty po vytištění opravdu seděly?

Odesláno

Aha, tak to je opravdu obrázek, to netuším. Napadá mě jen krkolomé řešení přes virtuální tiskárnu do PDF na ten letter formát, co máš a pak to pustit z pdf (třeba readeru) - aktuální zobrazení ve skutečné velikosti.

Odesláno

do PDF tisknu letter, z PDF ať dělám co dělám leze to větší. Přizpůsobit i skutečná velikost.
Jedině asi laborovat s procenty, jenže tam se bojím aby se mi nezdeformovaly další neokótované rozměry.

Odesláno (upraveno)

No to je pak alchimie. Ale mělo by stačit dát tisk ve skutečné velikosti. Taky je možný, že to nemáš úplně přesně na ten letter formát, případně to pro něj vytvořil někdo, kdo v tom má ještě třeba zahrnuty minimální okraje pro jeho tiskárnu, těžko říct takhle z dálky, takže to do toho PDFka už jde nepřesné. Jinak vylaborovat to s procenty by mělo jít snad. Obrázky jsou obecně na pytel no.

Upraveno uživatelem geometr
Odesláno (upraveno)

Laserová tiskárna na A4? To bude pokaždé, ten papír trpí strašnou tepelnou roztažností a navíc je každej trošičku jinak hustej, o průjezdu tiskárnou nemluvě. To se s tím neser, to fakt nemá cenu.

Edit: Krom toho v každym směru (x, y) bude trochu jinej rozměr (měřítko), právě vlivem tý tiskárny.

Upraveno uživatelem geometr
Odesláno

Fakt nebude. Mám to vyzkoušený i s foliema, který netrpí srážkou (roztažností). Prostě laserovkou to nejde. Musel bys na plotteru. Vem ty PDFka a skoč někam do kopírny s plotterem, jestli to musí být opravdu tipťop. A není zač.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

mam dotaz - neviem, do ktoreho vlakna to presne hodit?

mam zopar starsich hodiniek a chcel by som vyuzit vase znalosti, ze by sa urcilo, ze co to je za model a predajnu cenu.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

potom by som to aj riadne nafoti

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

mam dotaz - neviem, do ktoreho vlakna to presne hodit?

mam zopar starsich hodiniek a chcel by som vyuzit vase znalosti, ze by sa urcilo, ze co to je za model a predajnu cenu.

Si založ vlastní vlákno v sekci Obecná diskuse a je to.

Odesláno

No člověk by řekl že 88% bude vždycky stejné ale né... prdim na to no. I tak díky za pomoc.

Je možný že mám v garáži zbytek papírů USA rozměru Letter, normální office papír, tak ti ho můžu poslat jestli by ti to pomohlo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...