vraby Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 určitě se tu najde někdo z Chomutova či okolí,co by jste doporučili místo Internethome? Grape,Cc internet nebo......?
Hasič Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 Vraby mam jednu zakladnu v experimentu, mame tam grape a v poho. Jestli mne neco s..e nejvice, je to o2. Lzou, slibujou a lzou! Nic nesplni a tam kde bydlim mi ted beha net garantovany na 8 mega rychlosti 3.1mega. Reklamoval jsem to 14x a kdybys slysel ty kecy!Ted jsem vzal nabidku ccinternet za stejnou cenu, 5 x rychleji. I s mobilama je to ubohy. Jsem u nich jiz od zacatku a brzy utecu. Nejsou schopny ani vyuctovani udelat poradne, a kdyz neco reklamujes tak ti na lince podpory nalzou co chtej. Pak otoci a nic neni pravda. Co to zmenilo majitele, stoji tomza uplny shit. S tim asi kelner netelefonuje. Uz fakt jich mam plny zuby. A hlavne 7x tydne volaj, jestli nechci 02 tv. At si ji strci do anusu. Neeeee 02
Hasič Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 A ten modem, co ti daj za kacu je moooc peknej blitek! Muj ajtak povidal, ze by to nedal ani na psi boudu. Deti mu prezdivaly paragan, ze porad padal. Jestli je tu nekdo od o2, chyťte se rypak, vizionaři!
vraby Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 Nechápu ten jejich dopis co otravujou ohledně wifi/dsl a nové nabídky když mám kabel,ještě původní Losan už řadu let.
Hasič Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 Losan prodal komplet sit outucku za 190 mega! A kluci sli.....
Filip.J Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 Mně volali z O2 dnes ráno, nastudeno, mám VDF předplacenku, a prý že mi nabídnou nějaký hezký tarif, kolik že provolám. Když jsem řekl, že stovku, tak paní aspoň férově přiznala, že nic tak levného pro mě nemá, popřála hezký konec roku a rozloučila se. Prý "To ale moc nevoláte!" - "Ne." - "A nechcete volat víc?" - "Ne."
tenge Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 (upraveno) S tou O2 je pořád něco, párkrát jsem reklamoval pomalý net a oni mi řekli že máme pomalé dráty, ale že oni to prekopavat nebudou a že mi garantují 20mb linku(mě to jede max 3 a to se to dělí s o2tv)..s O2 TV to samý. .pomalu roste cena a mění skladbu programu k horšímu ..bohužel nic podobného není. .upc snad ještě horší. Rozhovor s nimi je spíš potíž a k naštvání. Tak jsem toho nechal.. Upraveno 29. prosince 2015 uživatelem tenge
Hasič Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 (upraveno) Lumpove to jsou! Nejvice mne naseree zmackni 2, pak3 pak 6 a pak dekujeme za zavolani! Takhle kdybys se choval ke klientum, co me plati, tak jsem in aršloch ! Upraveno 29. prosince 2015 uživatelem Hasič
gorlo Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 Nevim kam jinam to dat. Podával někdo kotlikovou dotaci na výměnu kotle, nebo o tom přemýšlí? Vyplatí se to, nebo je lepší se na to vyprdnout.
stankoff Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 V 29. 12. 2015 v 10:32, Hasič napsal: Lumpove to jsou! Nejvice mne naseree zmackni 2, pak3 pak 6 a pak dekujeme za zavolani! Takhle kdybys se choval ke klientum, co me plati, tak jsem in aršloch !Na tohle mám vychytávku. Zmáčknu knefel pro zřízení nové služby a ti to zvedají okamžitě, a ti mně odpálkujou tam, kam se marně snažím promačkat .
Klotzman Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 Potřebuju poradit ohledněvá lustru, ale protože tomu vůbec nerozumím, předem se omlouvám za podivný popis. Mám od leta namontovanej lustr s 6 nějakýma pidižárovičkama - ani nevím co to je - má to v sobě nějaký trafo či co. Od začátku to mělo jakousi prodlevu mezi zmáčknutím vypínače a rozsvícením, odhadem tak asi 1-2 vteřiny, nic tragickýho ale prostě znatelný. A teďko to z ničeho nic začlo nabíhat až po příšerných 32 vteřinách (včera přesně měřeno mým náramkovým chronometrem :-) Ono to nevypadá, ale je to děsný. Máte někdo tušáka, čím to může bejt? Ta představa, že to odmontovávám ze stropu a balím všechny ty skleněný serepetičky abych to reklamoval se mi teda silně nezamlouvá.
Katz Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2016 Budu kupovat byt a rad bych se zeptal na vase zkusenosti s bytem kde jsou okna obou loznic i obyvaku na zapad.Jedna se o novostavbu. Jak je to jeste s byty v poslednim patre?Strecha je rovna, nevim jak pokrocili izolacni materialy a zda nebude nesnesitelne vedro v lete. Mam zkusenost jen s bydlenim v 5 patrovem cihlovem domu a to v 3. patre s okny na sever do ulice a jih do vnitrniho dvorku, kde nam slunce pres den ale stejne moc nedopada (stromy + strecha domu naproti bych se rad zeptal ma nasledujici.Navic je byt priserne odizolovan...
Klotzman Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 Izolační materiály možná pokročily, ale obecně co jsem slyšel jsou nové byty katastrofa. Kolega si koupil byt v posledním patře (novostavbu) a tři roky řešil hydroizolaci střechy (naštěstí je právník a soudí se ze sportu, žaloval - úspěšně - i Českou republiku). V létě tam má pekelný horko - krz tu střechu - ale hlavně říká, že naprosto katastrofální je izolace proti hluku, která tam prakticky není. Naopak všechno v tom baráku jaksi rezonuje. Říká, že dneska by to už v životě nekoupil.A z mé zkušenosti - dělal jsem nástavbu, izolace jsem si hlídal sám, mělo jít o ekvivalent asi 120cm zdi, to jsem ještě po pár letech zateplil z venku polystyrénovýma deskama. Bohužel jsem se zhlídl ve velkých oknech (orientace na jihozápad) a v létě mám v jedné místnosti totální tropy. Aby se tam dalo existovat, musím na okna vždycky na léto instalovat stříbrný fólie.Takže radím maximální opatrnost.
Návštěvník LukeD Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 Já mohu uvést osobní zkušenost co se zvukové izolace z novostavby, ve které jsem několik let bydlel. Je to relativně velký objekt na Křídlovické. Dokonce snad dostal nějakou cenu za stavbu regionu (uvedeno na destičce na jeho fasádě). Tomu jsem se musel smát vždycky, když mi na to padl zrak. Slyšel jsem všechno: řvaní dětí, šoupání misky se žrádlem psem, štěkání psa, hádky, řvaní na děti, vrzání ve vaně, výtah, hlasitou reprodukci hudby, noční radovánky rodičů apod. Více od sousedů nahoře, ale samozřejmě i něco od sousedů dole. Vzhledem k tomu, že jsem se zrovna v tu dobu živil prací z domu, a že ty malé děti z bytu nade mnou byly doma pořád, jsem byl nakonec rád, že mi z toho nehráblo. Každopádně jsem vždycky hrozně rád utíkal někam za zábavou, do kaváren atd. Děsu plná zkušenost. A když si představím, že za takový byt v novostavbě dám několik milionů, patří mi a mám tam bydlet... Brr. To bych si to asi hodil na nejbližším stromu... Mimochodem, se sousedy z posledního patra jsem se bavil a též dobré peklo. Kotelna byla totiž umístěná na střeše, takže jednak řešili hluk, jednak vedro v jednom z pokojů. Do toho klepavý zvuk při průtoku vody do radiátorů díky špatnému odizolování trubek (to už jsem zažil v předchozí novostavbě). Do sklepů a garáže nějak brutálně prosakovala voda, takže se to také muselo řešit (v tom předchozím bydlení pro změnu nikoho nenapadlo ve sklepech udělat větrání, takže tam všechno plesnivělo - inicioval jsem tehdy úpravy, které se nakonec uskutečnily a pak už to bylo v pohodě). Prostě samé radosti na Starém bělidle...
geometr Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 Betonové monolitické konstrukce? A izolace protizvukové? Tak konstrukce sama o sobě parádně vede snad všechno - zvuk, jiné rezonance, teplo / zimu. No nevím, když vidím v reálu na stavbách jak to stavějí. A rovná střecha? O tý mi všichni stavaři, co znám říkají, že má jedinou jistotu, a sice že dřív nebo později do ní poteče.
Katz Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 Ono zase byt v cihlovem domu z zacatku 20. stoleti neni tez vyhra... Okna z ulice se menili pred cca 4 lety, ty jsou fajn.. pak se menily dvere na balkon, puvodne tam byly dvojite, pri vymene bylo na vyber, bud dat komplet nove, nebo nechat 1/2 puvodnich a vymenit vlastne jen ty 1 dvere a to zevnitr.Okna do dvora se mely menit pred 2 lety, vypada to ale ze az tak za 2 roky..Predsedkyne spolecenstvi vlastniku zase lobovala za nadstavbu misto nove strechy, ktera je pro vlastniky nevyhodna - majitelka nase bytu pak zjistila, ze by z toho jako jedine mela prospech.Proto s tim zacala neco delat a nakonec tu mame novou strechu, ale predsedkyne podala nejakou zalobu na nasi majitelku u advokatni komory (jelikoz je majitelka pravnicka) a ta z toho pak mela problemy.S vytahem neustale problemy.. A proc to vlastne pisu, z tech balkonovych dveri nam tahne, s vstupnich dveri tez, z obyvaku kde je vyhled do dvora jeste vice.. a tak protopime dost penez. Rodice bydli v novostavbe a jsou vcelku spokojeny, az na malickosti (reklamace se nakonec vsechny vyresily, i kdyz to byl boj).. mimosoudne se dohodla s developerem - developer vedome prodaval byty s mensi metrazi nez byly dle smlouvy.
lykan Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 Neresil jste nekdo jak se postavit tomu idiotskemu narizeni ohledne emisni tridy kotlu? Rodice investovali pred cca deseti lety do kvalitniho litinoveho kotle, vyvlozkovani komina nerezem atd. Kotel ma ale podle normy emisni tridu I, coz bude velmi brzo problem. Existuji bazmeky na zautomatizovani/prestavbu na zplynovaci kotel, ale cenove to vychazi podobne, jako koupe noveho kotle. Ten se ale nevejde, protoze je kotel zapusten do jamy a ma expanzni nadobu, ne nuceny obeh cerpadlem. Takze jedine jamu zasypat, pak je ale otazka, jak se bude chovat komin pri zmene vysky instalace kotle a zda to vubec stavajici system cele pobere. Nemate nekdo typ, jak ten stavajici kotel dostat do tridy III, aniz by to stalo balik? Asi je to naivni dotaz, ale chci zkusit najit alternativu. Kvuli par idiotum se lidi s kvalitnim topnym HW a zaroven spalujici kvalitni palivo musi vysypat z penez, coz me neskutecne s*re
gorlo Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 Teď to řeším, zkusím kotlikovou dotaci. Kotle I a II budou zakázané až v roce 2022, takze bych doporučoval ještě provozovat starý kotel a pak pořídit nový a nebo přestavba kdy tou přestavbou získáš štítek na 3 emisní třídu. Nebo investovat do zateplení a pak zvolit jiný typ vytápění.
RHx Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 Vidím tohle vlákno a snad jsem tady dobře. Potřebuju budíka. Svízel je v tom, že při tikání neusnu. Ženě jsem koupil Seiko, jak mu elektrický strojek netiká, ale tak divně chrastí, sice potichu, ale je to slyšet. Je to divný a plastový. A stejně se dál budí telefónem.No když si zadáš hledání "budík", tak vypadnou všelijaký obludnosti. Vyrábí vůbec někdo pěkný elektrický budíky? Kovový. Třeba i v cizině. Nebo různý repase apod. Určitě se v tom vyznáte. Vůbec si s tím nevím rady. Jak snadný by to byl úkol, kdybych s klasickým tikáním usnul...V nejvyšší nouzi snad SPHQ elektrické hodiny s připojením nějakého natahovacího hracího strojku. Elektro mechanicky by se to uvádělo do chodu a nastavení buzení kolíčkem mi přijde taky takové praktické. A je tam záloha, výpadek proudu je nezastaví. No a jejich chod by mě taky jistě nerušil, mohly by být v panelu na stěně. Poraďte.
Gustaf Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 já se budim mobilem. měl jsem i rádio budík, ale tomu porad sumel repracek, takže to bylo otravny. jednoho času i klasickej tikaci budík s téma zvoneckama nahoře...to pro mě zas byl šok, když to zaclo drncet... malém mi vylitlo srdce takže za mne ten mobil. ikdyz mít ho u hlavy celou noc asi není nejzdravější...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se