Mareka01 Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Tohle řešil můj předchozí šéf (a majitel firmy) když zjistil, že platí CCSce za každý litr nafty 1Kč navíc.Nakonec nechal vydat běžné bankovní karty k firemnímu účtu a zablokoval možnost výběru a některé druhy plateb (záleží na bance co vše umožní povolit/blokovat - ale obávám se že nelze povolit pouze platby za palivo). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 stejne jako Marek, CCS jsme poslali do nekam a poridili klasicke karty, je to daleko lepsi pac muzes platit i veci mimo palivo. Za sebe CCS absolutne nechapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 DKV karty, DFC karty, ty nejsou všude, poplatky co mají tak nevím. Pak se mi jeví alternativa jako Euroshellcard, zaplatíš s ní na Benzina, OMV. Sleva za tankování 0,30,- až 0,50,-. A asi bych to jinak řešil bankovními kartami, tím zaplatíš snad všude a všechno kromě v horní dolní prdeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Mam kameru, ktera nahrava mp4. Potrebuju nejakej program a format, kterej udela z HD videa zase HD video, hodinovy video by se melo vejit na dvd. Prehravac mi nezere h264, mp4 a ani se mu moc nechce do mkv. Avi mi v hd zabralo asi 15 giga... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Mam kameru, ktera nahrava mp4. Potrebuju nejakej program a format, kterej udela z HD videa zase HD video, hodinovy video by se melo vejit na dvd. Prehravac mi nezere h264, mp4 a ani se mu moc nechce do mkv. Avi mi v hd zabralo asi 15 giga... Tak na to ti stačí jakýkoliv převodník mezi formáty. Třeba program Format Factory je dost univerzální. Nastavíš si, co chceš, jak to chceš a jedeš... http://www.pcfreetime.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Tak na to ti stačí jakýkoliv převodník mezi formáty. Třeba program Format Factory je dost univerzální. Nastavíš si, co chceš, jak to chceš a jedeš... http://www.pcfreetime.com/ no idealne by to melo byt se vsim vsudy... toto sice udela .vob, ale i pri vychozi kvalite je kvalita totalne jina a vypalovaci software chce pomocne soubory .ifo a ostatni... kdo nekdy otevrel strukturu dvd vi co myslim... ja leta pouzival ConvertXtodvd... ale to umi max roziseni 720*400... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Pěkné Velikonoce všem.Měl bych dotaz,jak posíláte nejlépe balíček do Polska? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Asi postou. Posleni balicek jsem posilal leteckou poštou junkers 88, ale pred dopadem vybouchl! Bozinku, uz je to 73 let! Povidal soused Uwe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 (upraveno) Hasič ty nezklameš,díky.Hele a co ty na toto,psal mi kupec z Polska (přes Aukro) zájem o ty Poljoty co tu nabízím. Je to cajk? Mám problém s mým Aukro účtu a nemohu koupit hned nebo bid.i chcete odeslat položku má dar má dárek pro mé Pastor v Jižní Africe. Já vám zaplatí ......... kc +........ Kč za přepravní náklady pro české EMS POST. pošlete mi veškeré bankovní údaje pro payment.i je třeba, abyste mi e-mail své plné bankovní údaje pro zálohu, jako jeJméno:Číslo účtu:Jméno banky:Telefonní číslo:takže mohu provést převod na vás ..čeká na vaši rychlou odpověď. Upraveno 28. března 2016 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 (upraveno) Hahaha, tak tenhle je dobrej, pošli mu i ofocenou občanku Upraveno 28. března 2016 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Je to někdo z Polského Aukra a nevím no. Když se pošlou údaje jen na převod tak snad nic nehrozí nebo jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Dej si pozor Vraby. Jeden ze scammerských scénářů je vylákat prodejce takhle bokem mimo aukční server, kde požívá jakés takés ochrany, uzavřít s ním obchod "mimo" a pak vyzkoušet třeba fintu, že ti "omylem" pošle moc za poštu (zfalšované potvrzení o platbě z banky) a bude to po tobě chtít zpátky... Rád bych se pletl, ale je mi to trochu podezřelé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 (upraveno) Filip.J díky budu dávat bacha,ještě mu napíšu.....uvidíme jaká bude reakce. Upraveno 28. března 2016 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Vraby, uz jsem neco podobnyho resil s klientem. Je to podfuk velkej jak cina. Prachy neuvidis a policajti te poslou do pr.....dele. Zustanou ti jen oci pro plac a pratele na chronomagu. Znam to s jinejma obsazenima, ale scenar stejnej! Za mne Ne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Hele pokud to neznáš tak sorry, myslel jsem že to sem píšeš jako ironii / vtip. Vygoogluj si "nigerijský scam" a dozvíš se o co jde a tomu blbovi ať tě ani nenapadne něco psát natož pak posílat mu nějaký svoje údaje! Bez smajlíka, myslím to vážně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Dotaz na Kamila: Kamčo, kde si se tak naucil bojovat kung fu s bojovou tyčí BO? Kdyz jsem te dnes videl bojovat za prava tibetu na červenym vrchu, jen jsem zasnul. Hotovy saolin! Tem cinanum jsi ti to nandal, ti bez vlajecek byli sluníčkáři, pro info. Ta tyč byly dve spojeny nasady na košte, puvodne na sundani vlajky? Mistre Si fu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Vraby, jestli to chces zjednodusit, a hodinek se zbavit, nech mi je na pumpe Novakovo, ja ti za ne taky nic nedam , ale usetris za postovny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 (upraveno) zděs ten kupec,ale jak píšete se.ru na to. ale ty prachy jsou lákavé.................. to mi tady nikdo nedá Upraveno 28. března 2016 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Tak novakovo pumpa? Dej je tam a az pojedu klóbus, vezmu si je. Kdyz je tedy nedas marylkovi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Tak novakovo pumpa? Dej je tam a az pojedu klóbus, vezmu si je. Kdyz je tedy nedas marylkovi!mám je dát na určité místo nebo hejhulovi co bude na pumpě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se