Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

Tohle řešil můj předchozí šéf (a majitel firmy) když zjistil, že platí CCSce za každý litr nafty 1Kč navíc.

Nakonec nechal vydat běžné bankovní karty k firemnímu účtu a zablokoval možnost výběru a některé druhy plateb (záleží na bance co vše umožní povolit/blokovat - ale obávám se že nelze povolit pouze platby za palivo).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

DKV karty, DFC karty, ty nejsou všude, poplatky co mají tak nevím. Pak se mi jeví alternativa jako Euroshellcard, zaplatíš s ní na Benzina, OMV. Sleva za tankování 0,30,- až 0,50,-. A asi bych to jinak řešil bankovními kartami, tím zaplatíš snad všude a všechno kromě v horní dolní prdeli.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Mam kameru, ktera nahrava mp4. Potrebuju nejakej program a format, kterej udela z HD videa zase HD video, hodinovy video by se melo vejit na dvd. Prehravac mi nezere h264, mp4 a ani se mu moc nechce do mkv. Avi mi v hd zabralo asi 15 giga...

Tak na to ti stačí jakýkoliv převodník mezi formáty. Třeba program Format Factory je dost univerzální. Nastavíš si, co chceš, jak to chceš a jedeš...

http://www.pcfreetime.com/

Odkaz ke komentáři

Tak na to ti stačí jakýkoliv převodník mezi formáty. Třeba program Format Factory je dost univerzální. Nastavíš si, co chceš, jak to chceš a jedeš...

http://www.pcfreetime.com/

no idealne by to melo byt se vsim vsudy... toto sice udela .vob, ale i pri vychozi kvalite je kvalita totalne jina :( a vypalovaci software chce pomocne soubory .ifo a ostatni... kdo nekdy otevrel strukturu dvd vi co myslim... ja leta pouzival ConvertXtodvd... ale to umi max roziseni 720*400...

Odkaz ke komentáři

Hasič ty nezklameš,díky.

Hele a co ty na toto,psal mi kupec z Polska (přes Aukro) zájem o ty Poljoty co tu nabízím. Je to cajk?

Mám problém s mým Aukro účtu a nemohu koupit hned nebo bid.i chcete odeslat položku dar dárek pro mé Pastor v Jižní Africe. Já vám zaplatí ......... kc +........ Kč za přepravní náklady pro české EMS POST. pošlete mi veškeré bankovní údaje pro payment.i je třeba, abyste mi e-mail své plné bankovní údaje pro zálohu, jako je
Jméno:
Číslo účtu:
Jméno banky:
Telefonní číslo:

takže mohu provést převod na vás ..
čeká na vaši rychlou odpověď.

Upraveno uživatelem vraby
Odkaz ke komentáři

Dej si pozor Vraby. Jeden ze scammerských scénářů je vylákat prodejce takhle bokem mimo aukční server, kde požívá jakés takés ochrany, uzavřít s ním obchod "mimo" a pak vyzkoušet třeba fintu, že ti "omylem" pošle moc za poštu (zfalšované potvrzení o platbě z banky) a bude to po tobě chtít zpátky... Rád bych se pletl, ale je mi to trochu podezřelé.

Odkaz ke komentáři

Vraby, uz jsem neco podobnyho resil s klientem. Je to podfuk velkej jak cina. Prachy neuvidis a policajti te poslou do pr.....dele. Zustanou ti jen oci pro plac a pratele na chronomagu. Znam to s jinejma obsazenima, ale scenar stejnej! Za mne Ne!

Odkaz ke komentáři

Dotaz na Kamila: Kamčo, kde si se tak naucil bojovat kung fu s bojovou tyčí BO? Kdyz jsem te dnes videl bojovat za prava tibetu na červenym vrchu, jen jsem zasnul. Hotovy saolin! Tem cinanum jsi ti to nandal, ti bez vlajecek byli sluníčkáři, pro info. Ta tyč byly dve spojeny nasady na košte, puvodne na sundani vlajky? Mistre Si fu!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...