FrantisekH Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 ceresit je pro pocit.. kdyby jsi chtěl odvhlčovač napiš sz kouknu do sortimentu co ti můžu sehnat.. doporučit bohužel ne protože nemám vlastní zkušensoti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomthom Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 Zatepluji podkroví a mezi krokvemi mám 20 cm minerální vaty. Chci dát ještě mezi latě (tl. 40 mm), ale potřeboval bych vatu, která mi nebude při montáži a při této slabé tloušťce padat na hlavu. Co mi doporučíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 Ještě se vrátím k těm odvlhčovačům, jelikož je to u nás doma celkem aktuální téma. Má cenu kupovat něco takovýho, nebo je má smysl si připlatit a koupit něco takovýho? Nevyjde to ve výsledku nastejno? Přiblížím situaci, stará sudeťácká vila rok 1860, přízemí, celkem vysoká vlhkost, za nábytkem se vyskytuje plíseň, hlavně po delších deštích. Když jsme dali nová okna, vlhkost v bytě je 60 - 70% Ženě se zdá, že má malá dýchací problémy (chrápe hůř než já) a já, jako alergik, se doma necítím úplně nejlíp. Případě byste doporučili něco úplně jinýho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 Ještě se vrátím k těm odvlhčovačům, jelikož je to u nás doma celkem aktuální téma. Má cenu kupovat něco takovýho, nebo je má smysl si připlatit a koupit něco takovýho? Nevyjde to ve výsledku nastejno? Přiblížím situaci, stará sudeťácká vila rok 1860, přízemí, celkem vysoká vlhkost, za nábytkem se vyskytuje plíseň, hlavně po delších deštích. Když jsme dali nová okna, vlhkost v bytě je 60 - 70% Ženě se zdá, že má malá dýchací problémy (chrápe hůř než já) a já, jako alergik, se doma necítím úplně nejlíp. Případě byste doporučili něco úplně jinýho? jak máš řešenou fasádu i izolaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 (upraveno) Horhe, tady jsem kupoval čističku a pravidelně nakupuju roční biofiltry. Vždy jsou ochotný a uměj poradit. Zboží mají kvalitní, žádný Einhell z hobbymarketu.Jestli jde o zdraví, tak bych do lowendu nešel. Ten přístroj pojede furt, takže by to neměl být šunt. V nějakým parametru (ne li ve všech) bude lowend vždycky naprd. Výdrž, hlučnost, efektivita, to tě zajímá.Možná stojí za zvážení, jestli chceš jeden výkonný nebo dva normální, je otázka jak máš členitý prostor.Přečti si případně návody, které jsou po rozkliknutí u každé mašiny v pdf.Technických údajů je tam dost, hlučnost, průtok vzduchu, obsloužená plocha... Upraveno 7. listopadu 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 jak máš řešenou fasádu i izolaci?Fasáda tak nějak drží asi od roku 1930 bych tipnul, žádná sláva to není. Izolace základů není zatím žádná. Momentálně se do toho pouštět nebudeme, jelikož se mění územní plán a asi podle aktuálního plánu to vypadá, že mi přes dětskej pokoj půjde průtah, takže to zatím řešit nebudu. Horhe, tady jsem kupoval čističku a pravidelně nakupuju roční biofiltry. Vždy jsou ochotný a uměj poradit. Zboží mají kvalitní, žádný Einhell z hobbymarketu.Jestli jde o zdraví, tak bych do lowendu nešel. Ten přístroj pojede furt, takže by to neměl být šunt. V nějakým parametru (ne li ve všech) bude lowend vždycky naprd. Výdrž, hlučnost, efektivita, to tě zajímá.Možná stojí za zvážení, jestli chceš jeden výkonný nebo dva normální, je otázka jak máš členitý prostor.Přečti si případně návody, které jsou po rozkliknutí u každé mašiny v pdf.Technických údajů je tam dost, hlučnost, průtok vzduchu, obsloužená plocha...Dobrý, ten levnej brát nebudu, vezmu asi ten dražší co jsem postoval, na něj jsou slušný reference. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 Dobrý, ten levnej brát nebudu, vezmu asi ten dražší co jsem postoval, na něj jsou slušný reference.To ten Sinclair za stejný prachy je efektivnější, má férově zveřejněnou hlučnost, má nějaký TÜV a neni polskej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 To ten Sinclair za stejný prachy je efektivnější, má férově zveřejněnou hlučnost, má nějaký TÜV a neni polskej... Proštuduju to doma, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 Proštuduju to doma, dík.A zvaž i estetiku, přecijen tyhle krámy stojej (bohužel) většinou na nějakým hodně otevřeným, tedy nápadným místě (kvůli cirkulaci vzduchu) a měly by (aspoň trochu) vypadat vkusně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 Přátelé, netušíte někdo, jak se zbavím rosení vnitřní strany vnějších špaletových oken?Loni nám udělali nová okna a kromě jednoho se rosí (v zimě samozřejmě). Když mrzne, tak to sice pěkně "kreslí", ale byl bych radši, aby se to nedělo.Truhlář, kterej to dělal je asi už někde na Bali, takže ho do bytu nejspíš nedostanu ...Kamarád mi radil navrtat do rámu malé dírky, ale k tomu se nějak nedokážu odhodlat Kdyby jste někdo náhodou měl vyřešenou podobnou zkušenost, byl bych moc rád za zprávu do SZ. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 (upraveno) chyba Upraveno 7. listopadu 2012 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 chlapi nenašel by se tu grafik na tvorbu firemních tiskovin? docela to hoří a přivýdělek se hodí ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 Přátelé, netušíte někdo, jak se zbavím rosení vnitřní strany vnějších špaletových oken?Přesně tohle nedávno probírali a vysvětlovali v nějakým pořadu v TV (že by Loskuták?). Vzniká tam jakýsi tepelný most ve spodní části okna a v souvislosti s cirulací vzduchu, či co, dochází k takovéhle kondenzaci... já už si to právě nepamatuju, no prostě je tam konstrukční chyba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 A zvaž i estetiku, přecijen tyhle krámy stojej (bohužel) většinou na nějakým hodně otevřeným, tedy nápadným místě (kvůli cirkulaci vzduchu) a měly by (aspoň trochu) vypadat vkusně.Tak nakonec jsem objednal toho Sinclaira. Díky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Tak nakonec jsem objednal toho Sinclaira. Díky za tip.Čtu ve vlákně co koho potěšilo, že spokojenost. Koukám, že i pošta dorazila rychle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 JJ. V neděli odpoledne zaplaceno a v úterý večer už byly 2 litry z dětskýho pokoje vytaženy. Spát se u toho teda nedá, ale hlavně že to funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 sluchátka, co jsem si objednal, mi vůbec nevyhovují.. prostě nemůžu mít špunty, bolí mě z nich uši.. .. mohu je vrátit, když jsem porušil obal? papírová krabice je už nepoužitelná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 Tak jestli sis je objednával z eshopu, můžeš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 sluchátka, co jsem si objednal, mi vůbec nevyhovují.. prostě nemůžu mít špunty, bolí mě z nich uši.. .. mohu je vrátit, když jsem porušil obal? papírová krabice je už nepoužitelná.co menší nástavce (pokud na ně jdou)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 co menší nástavce (pokud na ně jdou)? už jednou jsem se špunty neměl dobrou zkušenost, teď jsem si (blbec) objednal sluchátka za 5k a to samý... po pár minutách nesnesitelný... pecky v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se