Filip.J Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Manželce při motoringu právě natlačili náruč letáků, takže to tam určitě odebrat jde Přemýšlím o tom uchování pro prcka, kdyby se mu něco stalo. Pokud se rozhodneme, že o to nestojíme a nechceme to pro sebe, tak darování potřebným není téma, jsme oba dárci krve, tam máme jasno... Ale líbí se mi ta myšlenka jakési "pojistky", kdyby bylo nejhůř. Nicméně zadarmo to není, za ty prachy zase pro něj, až se narodí, můžou být jiné užitečné věci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Budeš platit za uschování něčeho co ti je k prdu. Možná se pletu, ale zatím to nemá využití a jestli někdy bude to nikdo neví, ale v letáku píšou že jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Tak jo, už jsme to s paní prostudovali a probrali - daruje to do mezinárodního registru, ale platit za uložení vlastní krve prckovi nebudem. Radši mu vsadíme sportku, tam má větší šanci na "výhru". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lakerss007 Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Magnetoterapie a mechanicke hodinky? Tohle vypada na problem, co...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Pokud zápěstí, tak asi ano, ale třeba na kotníku to bude OK. Párkrát jsem tam taky byl a hodinky ani kotník žádná změna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lakerss007 Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Ok, mel jsem obavu, ze vadi, kdyz se k tomu clovek jenom priblizi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WDW Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Řeším jeden takový úkol.... Poznal by někdo o jaké město by se mohlo jednat ? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_C Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Podle toho mrakodrapu s kuželovou špičkou bych řekl že se jedná o Boston - viz pozice číslo deset zde: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_tallest_buildings_in_Boston Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Zdravím. Nedělá někdo v realitách? Potřeboval bych s něčím poradit. Když tak SZ. Děkuji Thomas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Podle toho mrakodrapu s kuželovou špičkou bych řekl že se jedná o Boston - viz pozice číslo deset zde: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_tallest_buildings_in_Bostonjo je to Boston - google earth Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WDW Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 (upraveno) Děkuji moc pánové..... Jste dobrý... Upraveno 18. dubna 2016 uživatelem WDW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 (upraveno) Sháním zadní výztuhu nárazníku Honda ACCORD Aerodeck 2.2i USA 1995 combi.....................nutně hlavně ty kostky na kterých to trží na kastli Upraveno 26. dubna 2016 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Pánové, mám dotaz - v práci na zahradě se nám na cypřiši vyskytl takový parazit a cypřiš téměř zcela vyschl. Nevíte, co to je? Nemůžu to nikde dohledat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 je to nějaká rez - asi hrušňová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 je to nějaká rez - asi hrušňová Děkuji, nic příjemného, takže to znamená likvidaci cypřiše, jelikož je to úplně všude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 nebylo tady něco o sekačkách.............někde ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Na mé pidizahradě se mi udělalo asi milón pampelišek, které se dělí o zbytek prostoru s různými polejzavými bordely. Existuje nějaký vyzkoušený fungující selektivní herbicid, který by ty srágory zničil a nezahubil v blízkosti se nacházející tůje, skalník, břečťan a sem tam zbytky trávy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Děkuji, nic příjemného, takže to znamená likvidaci cypřiše, jelikož je to úplně všude To ti neporadím, tomu nerozumím, já jenom googlil:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 To ti neporadím, tomu nerozumím, já jenom googlil:-) Co jsem četl, tak je potřeba odstranit zasažené výhony. A jelikož se to během týdne rozlezlo po celém letitém keři, tak je finito... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Na mé pidizahradě se mi udělalo asi milón pampelišek, které se dělí o zbytek prostoru s různými polejzavými bordely. Existuje nějaký vyzkoušený fungující selektivní herbicid, který by ty srágory zničil a nezahubil v blízkosti se nacházející tůje, skalník, břečťan a sem tam zbytky trávy?Ne.Pidizahrada = řešitelný. Vloni jsem takhle dělal na konci léta 120m2 - postřik všeho (ideál je přípravek Kaput, účinek jako Roundup ale za 1/5 peněz), až to vše uschlo za dva týdny porýt, vyhrabat uschlý bordel a kameny, přidat písek a kompost, zasít trávu. Výsledek je trávník, ale dá to práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se