Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

Manželce při motoringu právě natlačili náruč letáků, takže to tam určitě odebrat jde :D

Přemýšlím o tom uchování pro prcka, kdyby se mu něco stalo. Pokud se rozhodneme, že o to nestojíme a nechceme to pro sebe, tak darování potřebným není téma, jsme oba dárci krve, tam máme jasno... Ale líbí se mi ta myšlenka jakési "pojistky", kdyby bylo nejhůř. Nicméně zadarmo to není, za ty prachy zase pro něj, až se narodí, můžou být jiné užitečné věci...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Na mé pidizahradě se mi udělalo asi milón pampelišek, které se dělí o zbytek prostoru s různými polejzavými bordely. Existuje nějaký vyzkoušený fungující selektivní herbicid, který by ty srágory zničil a nezahubil v blízkosti se nacházející tůje, skalník, břečťan a sem tam zbytky trávy?

Odkaz ke komentáři

Na mé pidizahradě se mi udělalo asi milón pampelišek, které se dělí o zbytek prostoru s různými polejzavými bordely. Existuje nějaký vyzkoušený fungující selektivní herbicid, který by ty srágory zničil a nezahubil v blízkosti se nacházející tůje, skalník, břečťan a sem tam zbytky trávy?

Ne.

Pidizahrada = řešitelný.

Vloni jsem takhle dělal na konci léta 120m2 - postřik všeho (ideál je přípravek Kaput, účinek jako Roundup ale za 1/5 peněz), až to vše uschlo za dva týdny porýt, vyhrabat uschlý bordel a kameny, přidat písek a kompost, zasít trávu.

Výsledek je trávník, ale dá to práci.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...