Přejít na obsah

Seiko Tuna

Návštěvník cecil

Doporučené příspěvky

Návštěvník cecil
Odesláno

ted nějak neumím přijít na to jak tu velikost vlastně výrobci posuzují,srovnal jsem Seiko Tuna 47mm s Breitling Chrono Avenger 44mm a at jsem měřil a poměřoval všemi úhly velikostně je Breitling prostě větší a mohutnější.Nechápu to i když je všeobecně známé že B jsou masivní ale tady jsou prostě větší než udávaných 47mm u Tuna.Hodně zřejmně dělá tvar pouzdra, avšak v reálu je ten rozdíl daleko lépe vidět než na fotkách.No at tak nebo tak oboje jsou super. :smile_anim:

post-1779-092393400 1336486928.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Ta fotka vypadá hrůzostrašně,sem myslel žes je rozšlápl. :blink:

EDIT: než jsem si všiml té bubliny

Upraveno uživatelem kamilb
Odesláno
  V 21. 5. 2012 v 20:00, 'kubson' napsal:

poslední dobou moc často na ruce nejsou a pohrávám si s kacířskou myšlenkou se jich zbavit Posted Image

post-11-070897700 1337630446.jpg

Cim pak jsi je vystridal? Ja jsem z nich naprosto nadsenej!

• Po roku...
Odesláno

Trochu oživím téma...

Pokud si dobře pamatuji, tak prodejní cena této 50ks edice byla při uvedení v roce 2010 150 tis. jenů. Zajímalo by mě, za kolik se dají sehnat dnes...

Řekl bych, že to jsou nejhezčí/nejzajímavější Tuny, jaké Seiko udělalo, ale zdejší majitelé sbdx011 by mě za to možná umlátili shroudem, takže zůstanu u toho, že to jsou nejlepší quartzové Tuny :)

fotky ukradeny z thewatchsite.com od S.L.(živý link už nedohledám).

Odesláno

Esteticky ok, ale ak uvazime co je seiko tuna, tak toto je lavobocek so sledom co v utese roznasal postu a este sa aj po veceroch prezlieka za zlatu rybku (a navstevuje pochybne podniky ako Blue oyster alebo Cervene klepeto). Este ze tych ikier bolo len 50, bola to rychlovka.

Odesláno
  V 27. 5. 2013 v 10:31, instant napsal:

Esteticky ok, ale ak uvazime co je seiko tuna, tak toto je lavobocek so sledom co v utese roznasal postu a este sa aj po veceroch prezlieka za zlatu rybku (a navstevuje pochybne podniky ako Blue oyster alebo Cervene klepeto). Este ze tych ikier bolo len 50, bola to rychlovka.

Až budu příště zase něco kritizovat, tak už nechci slyšet žádný poznámky o inkvizici, jasný? :D

Odesláno
  V 27. 5. 2013 v 10:38, shag napsal:

To su nahodou pekne oblekovky pre hrubianov, ako sme my :-)

ja myslim ze nam uz ani to nepomoze :)

V 27. 5. 2013 v 13:01, Chumpus napsal:

Až budu příště zase něco kritizovat, tak už nechci slyšet žádný poznámky o inkvizici, jasný? :D

nobody expects.. Oh bugger! :)

• po měsíci...
Odesláno

Začínam mať pocit, že som sa do Tuniakov zaľúbil. Po čom idú, respektíve - nechce sa ich niekto zbaviť? Alebo mi odporučiť niekoho, kto spraví shipping i na Island?

Vopred ďakujem  :helpsmilie:

F.

• po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Návštěvník pichmen
Odesláno

Tento dizajn sa mi vždy páčil, škoda že nemám na to ruku...

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...