Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dnes takto...

b8d3fdb220ac209e376025b879ada595.jpg

Za ty dva týdny jsem tu zatim prubnul tohle a vše relativně v pohodě pitelný, zejména ejly a ipy.

07ac5f42cdfd18ba446061e1885ffcd6.jpg

ae3ccdc965edde81a5ef7d549d0a654e.jpg

51160bd8e7e805806c78b3ec63fd0623.jpg

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Za kolik jsi kupoval ten Dos Maderas Luxus ?

Chci si koupit nějaký luxusnější rum k letošním 45tinám a tento rum mám na whislistu...

stojí 3000 za lahev, ale cejtíš v tom i včely lítat, medové plástve, vanilka, dřevo, oříšky, fakt super chuť a extra dlouhá dochuť:-) Stojí to za to!

Návštěvník dabelM
Odesláno

Asi do ní půjdu, je tam znát i vliv Sherry ? Mám rád Dos Maderas 5+5 a chtěl bych něco podobnýho !

Odesláno (upraveno)

já se těším na večer...zapnu v telce Harryho Pottera a k tomu Tatra tea.... :clap:  :clap: Dnes měli vol52 v Makru v rámci black friday za 355 kč, tak jsem pořídil ještě 2 flašky do zásoby

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno (upraveno)

Asi do ní půjdu, je tam znát i vliv Sherry ? Mám rád Dos Maderas 5+5 a chtěl bych něco podobnýho !

určitě zrání po sherry (Don Guido 20 letý) je tam znát, měl jsem před rokem levnější verzi Drysack, tohle sherry bych časem taky vyzkoušel, a ten Dos Maderas Luxus je díky tomu zrání v sudech po sherry i opravdu příjemně sladký, takže pro mě je to dezertní rum na takový to ucucávání a přivonění si, :-)

jako 5+5 PX je dobrej rum ale tohle je prostě znát že je to vyšší liga, mohl by stát třeba dvojku jenže cena je vyšší, bohužel, ale opravdu mi chutná a voní hodně zajímavě, více tónů na jazyku i v nose, tak se nedá nic dělat...

Upraveno uživatelem lastam
Odesláno

Díky za recenzi, půjdu do něj.

určitě neuděláš chybu, u mě je to výdledek testování, fakt tenhle rum mi sedl, já mám rád sladký, super swiss čoko, domácí medy z vesnice atd, takže toto je pro mě rum zkrátka na úrovni kterej je jak kdyby mi ho někdo udělal na objednávku, cognac xo jsou podobně drahý ale neni to tak dobrý jako rum v podobný ceně, super cohnac za 50k už je pro mě dost mimo a nedal bych to! Takže cognac xo za 3500 nebude evidentně nic moc,protože to nejlepší tam opravdu nebude, rum je pak jasná volba a Dos Maderas Luxus je fakt bomba! A když jsem ho koupil byl jsem velmi mile překvapen jakou hru chutí to na mém jazyku a vůni v nose zahrál! Takže jsem si z nich udělal zásobu, prozože je to opravdu příjemné pití! A upozorňuji že jsem fakt dost náročný na chutě!

Návštěvník dabelM
Odesláno

Každý z výše jmenovaných je jiný.

Dos Maderas je nejsladší, má fantastickou vůni ve které je znát zrání v Pedro Ximenez, v chuti je cítit lékořice, sladkost sherry a med.

Diplomatico je trošku méně sladší, ve vůni a v chuti cítím citron, karamel, ovoce a med. Sladký rum, bohatá chuti, jemný rum.

Plantation 20th je spíš koňakový, velice jemný rum. Chuť tropického ovoce, vanilka, kokosu a citrusů.

Odesláno

Měli jsme v práci večírek s ochutnávkou koňaků, tohle tam zbylo, tak jsem si to vodnes domů

post-59-0-29424300-1480534935_thumb.jpg

Jméno jsem nikdy neslyšel ale nejni to špatný, myslím, že spolu strávíme fajn večer.

Jen škoda, že nezbyl ten padesátiletej, ten ale došel první.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...