ctvrtek Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu Mám rád severské státy obecně a tak po tom co vyšel gin Skagerrak pojmenovaný po opravdu kouzelném místě, které jsem mohl pozorovat z nejsevernějšího bodu Dánska, jsem neodolal a musím říct, že tenhle gin na mě opravdu dýchl severskou atmosféru místa samého! Výborné. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Zdá se, že se na večer něco chystá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 19. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu príprava na víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 27. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu …tak Vám poslouchám audio Gentleman v Moskvě a nějak mi u toho vyschlo; šampaňské v lednici nebylo (jen stand by ve sklepě), ale rum nakonec taky dobrej… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 30. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu Primitivo Puglia Aprica 2019 príjemné, ľahké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 30. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 1. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince Každé ráno 2x 2dcl teplý vody s jablečným octem a každý večer 2 x lok rumu, což mi přijde jako vyvážený poměr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 3. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince made in slovakia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 6. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 14. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince cocos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 15. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 15. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince (upraveno) Čokoláda:) Upraveno 15. prosince uživatelem vwtyp11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 17. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince Položka 1: Rum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 17. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince Dnes špecialitka od rodiny sekt tradičnou metódou Modragne No 75 (rulanda biela + frankovka modrá extra brut) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 18. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince Degustujem, degustujem modrý mi chutná viac . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 18. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince před 4 hodinami, Leopold napsal: Degustujem, degustujem modrý mi chutná viac . …možná čas, dát si v tý degustaci pauzu Sry, ale nedalo mi to peace & respect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 19. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince @Jone Já už modrý nemám, ale až dopiju ten červený, tak se vrátím k tomu modrému a nebudu pokoušet to známé, jak by řekl klasik, že aby ti to zachutnalo, musíš se k tomu propít .... Takže souhlasím s tebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 20. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince Rum som na chalupe nenašiel tak dnes takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno sobota v 11:33 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 11:33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se