Pozorovatel Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Není to vyloženě špatné, ale ani bych si to znova nekoupil
vwtyp11 Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června před 14 hodinami, Pozorovatel napsal: Není to vyloženě špatné, ale ani bych si to znova nekoupil Ron de jeremy, pouze v novém obalu, já ho mám rad
papen Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června Horsi kvalita fotky, ale vino top. Ja ten barik muzu.
Pozorovatel Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Na to dnešní vysvědčení (děcka dostaly nanukové dorty)
gunman Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července Nějaké těžké červené, takový pohodový pánský večer.
bluman Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července (upraveno) On 7/12/2025 at 12:08 PM, FantasticFabio said: Jestli by nebylo od věci místo piva si dát oranžádu No tak teda jo, no.. Ked uz mam tie oranzady, toto leto sa bude chlastat mimoza Upraveno 23. července uživatelem bluman 2
FantasticFabio Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července před 3 hodinami, bluman napsal: No tak teda jo, no.. Ked uz mam tie oranzady, toto leto sa bude chlastat mimoza Nééé šampíčko! Šup tam vodku , nebo dvě! 1
johny357 Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července V 27. 6. 2025 v 16:54, Pozorovatel napsal: Na to dnešní vysvědčení (děcka dostaly nanukové dorty) Pro me nej piti pomer cena/vykon
Irwinek Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července Před hodinou, DavidLC napsal: Nejjemnější co jsem zatím pil Zkus tenhle, a budeš mít dilema
DavidLC Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července před 2 hodinami, Irwinek napsal: Zkus tenhle, a budeš mít dilema Jo, už jsem gůglil, objednám je všechny i pomeranč, oceán, sakuru.... to se bude degustovat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se