Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Mimo jiné, dnes večer tuhle specialitku:

skvělé červené z Libanonu z údolí Bikaa, holt Svatý Tomáš ...

:-)

post-5108-074702500 1295738255.jpg

post-5108-071692700 1295738264.jpg

Edit: chybky :-)

Upraveno uživatelem brett
Odesláno (upraveno)

Ku.va co to je za život ?

Bez Plzně a dobrého vína nic moc :(

Ale za to už mám 4 kila dole :)

Už ale plánuju, jak si to vynahradím...ale to bude až za dalších 10 kilo ...

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno (upraveno)

aky suvis ma pitie alku s vahou?

No, jde o to, že když se snažíš zhubnout a piješ, tak tělo neodbourává to, co má. Začne nejdřív odbourávat alkohol, což mu pár hodin zabere a až potom začíná odbourávat zbytek. Další věc je, že když piješ pivo, má dost vysokou energetickou hodnotu, u koktejlů je zase hodně cukru, tvrdý se těžko odbourává, nejlepší je v tomto případě třeba vinný střik.

Ono to zní dost přehnaně, ale kamarád shodil 15kg díky kombinaci vyváženého jídelníčku, nechlastání a pohybu. Kdybych neviděl, že to má výsledky, tak bych se na to vykašlal, ale já sám mám za 2 týdny 4 kila dole a to jsem se moc nehýbal, takže to fakt funguje, chce to ale dost pevnou vůli.

Každopádně hlavně pivo mi už dost chybí :)

Edit...teda, když to po sobě čtu, zní to jak diskuze z ženského fóra o dietách :D

Ale bylo to jediné předsevzetí, které jsem si řekl, že musím dodržet, takže...

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno

Dost velký. U mě 2kg za měsíc.

Jakubisko, myslím, že na tobě by nebyly vidět ani 4 navíc :D

My, když jedeme za přítelkyně rodinou na Slovensko, tak tam s jejím bratrem vždycky celkem dost pijeme domácí pálenku a minule jsem po jednom víkendu byl těžší o 2kg :mellow:

Odesláno

Práve som dopil Veltlín od Balouna, klobúk dole bratia moraváci, máli sa mi tak som si ešte otvoril rosé od janka Svetíka z Levíc, kuvečko frankovka, vavrinec a cabernet 2010 vo vôni i chuti lesné jahody, sice ešte mladé, ale zaujímavé:smile_anim:

Odesláno

Veltlínské červené rané ročník 2007, od Znovínu. Dása :wine:

Odesláno

Jakubisko, myslím, že na tobě by nebyly vidět ani 4 navíc :D

My, když jedeme za přítelkyně rodinou na Slovensko, tak tam s jejím bratrem vždycky celkem dost pijeme domácí pálenku a minule jsem po jednom víkendu byl těžší o 2kg :mellow:

Piju snad každej den aspoň jedno pivko,ale abych přibral to vůbec-asi piju málo :wine:

Odesláno

Piju snad každej den aspoň jedno pivko,ale abych přibral to vůbec-asi piju málo :wine:

To já pil taky a kila šly nahoru. Tzn. asi máš dobré spalování a můžeš vesele dál dávat každý den pivko a já ti závidím :D
Odesláno (upraveno)

Panove, jsem v koncich (coz me u alkoholu zarazi) a potrebuju radu. Dostal jsem za ukol privezt mamce pro kohosi lahev (konak, brandy?) s popisem Napoleon Gold 7* a nemuzu se za zivyho boha doguuglit, co to mam vlastne koupit... Potrebuju radu a idealne co nejdriv, abych to stihl poridit jeste dnes. Predem diky za tipy!

Upraveno uživatelem skalis
Odesláno

Panove, jsem v koncich (coz me u alkoholu zarazi) a potrebuju radu. Dostal jsem za ukol privezt mamce pro kohosi lahev (konak, brandy?) s popisem Napoleon Gold 7* a nemuzu se za zivyho boha doguuglit, co to mam vlastne koupit... Potrebuju radu a idealne co nejdriv, abych to stihl poridit jeste dnes. Predem diky za tipy!

Nejsem si zcela jist, ale to jsme pili na vejšce, protože to bylo levnější než rum. Takhle zpětně musím říct, že ani nevim, co to vlastně mělo bejt za druh alkoholu :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...