Kalifx Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2011 Já momentálně tohle, a je to strašná dobrota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2011 já piju tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2011 To GILIUS to musíš nebo jenom chceš???? Já jinak po návratě z místní hospůdkové zahrádky kde byla krásně orosená Plznička :D:D slovy TŘI kousky před večeří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2011 no,nemusím, ale chci. Chybí mi vláknina,marodím se slinivkou A vono je to i dobrý,člověče Panáka,nebo pivko....dal bych si, ale to si jen tak nedám ( v podstatě už asi nikdy, tzv. nucená abstinence )......bojím se. Slinivka by to nemusela ustát a nerad bych zase skončil v nemocnici na kapačkách ( nebo hůř ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2011 No to jsou dost dobré důvody,aspoň nemáš ty hnusně divné ranní stavy někdy si říkám jestli mi to za to stojí,protože mi je vždycky jako kdyby mě otočili naruby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2011 Já jen Metaxu. Ale chutná mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2011 Blue portugal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2011 ochutnávám nové Frisco a je to dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2011 Pacifik a Long Island Ice Tea. Na dlouhou dobu můj poslední alkohol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2011 (upraveno) ochutnávám nové Frisco a je to dobrýMně teda přijde pěkně hnusný, syntetický... ale přítelkyně si to pochvaluje. Pacifik a Long Island Ice Tea. Na dlouhou dobu můj poslední alkohol Piješ na žal? Dneska jsi prý přišel o pěkný hodinky Upraveno 29. června 2011 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2011 lemóna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2011 Jameson - nějak mně bolí žaloudek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2011 Pred chvíľou kávu /Jacobs/ a teraz Portské. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2011 Zetecka 12% kvasnice a nejaka vyborna slivovicka z Moravy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2011 prave som dopil Svijansky maz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2011 prave som dopil Svijansky maz :clap: :clap: :clap: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2011 prave som dopil Svijansky maz si ma predbehol,tiez som mal jeden oroseny maz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2011 white russian night Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2011 Ranni prekapavanou 100% arabicu s mlekem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2011 Z následujícího nic. Na doporučení lékaře uklidím svůj příruční bar do sklepa ke zbytku a pár měsíců tam nepáchnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se