Viktor Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Ty rumy já moc nemusím, po druhým panáku mám pocit, že jsem jazyk maceroval v melase a vanilce.Du si dát pivo Bit Copa s limetkou a kašasou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 To se teda taky nedá pít ve větším počtu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 sorry chalani, pre mna novy level pitia. rumy fakt nemusim, toto je inak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Touzano Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 (upraveno) totok mě čeká na březen v Zermattu Upraveno 13. ledna 2012 uživatelem Touzano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saso Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Občas pijem oskorušovicu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Čumím do počítače,leduju si operované koleno a nasávám rum RON BARCELO´.Ps. tuzemák je lepší!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit3k Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 totok mě čeká na březen v Zermattu Joo, to nevypadá vůbec zle. Whiskey, to je moje gusto... A z mixed drinků "Vesper". No jo, podléhám reklamě 007... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanni Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 Ja som pivkový, ale v poslednej dobe prichádzam na chuť ak dobrému vínku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 Včera toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bullitt Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 totok mě čeká na březen v Zermattu uz sa neviem dockat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 Sobotni pohodicka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 Sobotni pohodicka. Skvělá volba, budu si ji muset zase koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 Právě jsem se vrátil vod Pinkasů a musím říct, že tam prostě uměj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 Po minulém sobotním resetu mozku,kdy jsme se švagrem provedli trojboj (celá Balantinka,půl lahve ferneta s tonikem na zapíjení a po večerním bobování ještě flaška zlaté slivky a svařáku na firmě) dnes jen rekreačně ledové bílé Lambrusco právě donesené z balkonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 Skvělá volba, budu si ji muset zase koupit. Jo, prijemne piti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 (upraveno) Dneska něco z filmového průmyslu : Upraveno 28. ledna 2012 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 Tak nějak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 A jaky mate radi nealko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Koukám, že je nás tady nezanedbatelný statistický vzorek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se