Návštěvník Ondra Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 po nějaký době zelený čaj, zjišťuji, že mě povzbuzuje víc než kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Tak dneska asi vše co teče,tzhle oslavy čarodek je smrt........................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 Jedna jemně kouřová :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 Dneska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2012 CS, vintage 2007, South Africa, od peva skvělé ...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2012 Dnes jen domácí slivovičku na bolavý zub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2012 http://www.kundabev.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2012 crodino smichane s becherovkou, skvele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2012 nějaké pivko u večeře v oblíbené hospůdce a na závěr výborná grappa "Julia" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 Abych nemusel fotit 2x. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 Asi jsem barbar - rum s kolou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 Asi jsem barbar - rum s kolou jsem si na Tebe v sobotu vzpoměl, tchyně měla na oslavě 60tin nějaký čokoládový likér s chilli, bylo to brutální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 tak pokračuji v rumu, tentokrát Old Monk 7Y asi nej indický rum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 Dnes na návštěvě a při sluníčku - Maidenburg Riesling 2008 - Reisten (k tomu lososa na grilu, prostě pohoda) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 šest gambáčů,ale asi to bylo málo, ještě asi do něčeho půjdu................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 zelňačka, tatarák , 6 Staropramenů 11° + 2x Grappa Julia akorát ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 Koukám na TV... Chlapi, řešíte vagi.nální mykózu dle jejich pokynů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 Koukám na TV... Chlapi, řešíte vagi.nální mykózu dle jejich pokynů? Já jo právě se desinfikuji grantkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 josef. das bier. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Tak jsem konecne vcera otevrel toto, je to lahoda...:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se