Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

No jsem si jistej, že kdybych Ti ty piva postavil vedle sebe i s tím Staropramenem, poznáš prd, možná tak, že bys mezi nima poznal Bernard, ale po čuchu.

Upraveno uživatelem geometr
Odesláno

Pritom neexistuje lepší pivo než právě Prazdroj u Bansethu...

Tak Láďa má tu plzničku vynikající, ale Bohouš U Jelínků má lepší... :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno

Tam já nerad chodim, je to tam samej turista :-D když už jsem v centru tak si výšlapnu na horu k Černému volovi tam se s turistama moc nemazlí :-D

Odesláno

Jo jako Kozel tam je dobrej asi nejlepší co jsem kde pil, ale Prazdroj je Prazdroj 8-) 

U černého vola mi posledně víc šmakoval Kozlík než plznička.... :)

Odesláno

kto ste ochutnal daky A.H. Riise ? A k comu to viete ochutnat ? Vyskocilo mi to na  eshope ako recommended spolu s Diplomatico, Zacapa a Plantation :) a to ostatne mi chuti :)

Odesláno

Tam já nerad chodim, je to tam samej turista :-D když už jsem v centru tak si výšlapnu na horu k Černému volovi tam se s turistama moc nemazlí :-D

Pivo super a obsluha taky nemá chybu... :crying_anim02:

Odesláno

Já na to narazil náhodu včera v Liberci v Hypernově. Měli tam malej stánek a velice milou slečnu. Jinak asi přímo v tý Zásadě. 

Musím to přehodnotit, né že se to dá pít, je to velice dobrý. Ještě mám litrovku s dvanáctkou, tu si nechám na zejtra.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...