geometr Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 (upraveno) No jsem si jistej, že kdybych Ti ty piva postavil vedle sebe i s tím Staropramenem, poznáš prd, možná tak, že bys mezi nima poznal Bernard, ale po čuchu. Upraveno 3. února 2016 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 takto... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Panstvo nechystate sa niekto na "Ochutnávka kubánských rumů ve stylu třicátých let" http://www.dobrutka.eu/cz-detail-971561-ochutnavka-kubanskych-rumu-ve-stylu-tricatych-let-10.3.2016.html resp. v inom dostupnom termine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Pritom neexistuje lepší pivo než právě Prazdroj u Bansethu...Tak Láďa má tu plzničku vynikající, ale Bohouš U Jelínků má lepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Tam já nerad chodim, je to tam samej turista :-D když už jsem v centru tak si výšlapnu na horu k Černému volovi tam se s turistama moc nemazlí :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 U černého vola mi posledně víc šmakoval Kozlík než plznička.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Jo jako Kozel tam je dobrej asi nejlepší co jsem kde pil, ale Prazdroj je Prazdroj 8-) U černého vola mi posledně víc šmakoval Kozlík než plznička.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 kto ste ochutnal daky A.H. Riise ? A k comu to viete ochutnat ? Vyskocilo mi to na eshope ako recommended spolu s Diplomatico, Zacapa a Plantation a to ostatne mi chuti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Tam já nerad chodim, je to tam samej turista :-D když už jsem v centru tak si výšlapnu na horu k Černému volovi tam se s turistama moc nemazlí :-DPivo super a obsluha taky nemá chybu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Experimentuju a za mě teda rozhodně jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Tím se přijímá v Damsko kostele? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Co to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Co to?http://www.damasko.de/en/history Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Áha, to bude asi jinej Konrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelin Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Lehounka smes na vecer Obzvlast O&O P mam rad. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 ...aktualne dvojity caj s trojitym rumem, bo sem stravil skoro 3h za riditky a sem promrzly jak eskymacke sane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Experimentuju a za mě teda rozhodně jo Bizon od Konráda mi moc chutná. Dneska taky experimentuju, tohle je ze Zásady u Jablonce nad Nisou. Dá se to pít. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Kde se to dá koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Já na to narazil náhodu včera v Liberci v Hypernově. Měli tam malej stánek a velice milou slečnu. Jinak asi přímo v tý Zásadě. Musím to přehodnotit, né že se to dá pít, je to velice dobrý. Ještě mám litrovku s dvanáctkou, tu si nechám na zejtra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Vinko na "jistotu" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se