Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem si zase dnes potvrdil, ze Radegast jde do kopru. A to bývalo kdysi davno před léty moje nejoblíbenější pivo. Kdeže loňské sněhy jsou...

Odesláno

Tak jsem si zase dnes potvrdil, ze Radegast jde do kopru. A to bývalo kdysi davno před léty moje nejoblíbenější pivo. Kdeže loňské sněhy jsou...

Jojo, je z nej klasicke europivo...

Presel sem na "male" pivovary...

Odesláno

Ja presel na Zubr Grand... Dle me tak nak, idealni pomer cena/vykon... Je to hořký, v akci kupuju aktualne za devet kacek... Desítku v lahvaci nekupuju uz zadnou...

Návštěvník dabelM
Odesláno

Na oslavu vítězství ve FedCupu jsem si nalil panáka Pyrata XO Reserve

Odesláno

Presel sem na "male" pivovary...

Taky je preferuju, pokud můžu. Ale v hospodách kam chodím je nemaj. :-(

Ja presel na Zubr Grand... Dle me tak nak, idealni pomer cena/vykon... Je to hořký, v akci kupuju aktualne za devet kacek... Desítku v lahvaci nekupuju uz zadnou...

Vyzkouším, vždy kolem neho chodím v obchodě s despektem. Ani nevím proč.

Odesláno

Taky je preferuju, pokud můžu. Ale v hospodách kam chodím je nemaj. :-(

.........

Ano, rozumim,ja zmenil hospudku. Osobne sem si navykl na Litovelskeho Gustava 13. A jinak samozrejme nejake ty "kvásky" apod...

Odesláno (upraveno)

Abych pravdu rekl, nedám dopustit na Radegast, toceny se da... Ale lahvac moc nee... A to za dvanactku uz chtej 17 kc... Zubr sem nikdy nepil i kdyz ho mam 20 km od baraku, desítka voda, jedenactka i dvanactka je pro me sladka... Grand je hořký a v tocene verzi, uz mnohokrat v hospode nahradil radka... Aktualne je v kauflandu za 8,50

Upraveno uživatelem Lion
Návštěvník dabelM
Odesláno

Nachlazení je svině, tak sosám mátovej čaj s medem a panákem domácí slivovice  :evil:

Odesláno

Prosim o radu, vybiram dalsi rum na ochutnavku, zatim top u me vedou 

Gold of Marithius

Diplomatico Reserva 12y

Dos Madeiras 5+5

celkem rad mam 

El Dorado 12

Pyrat XO
Don Papa

Naopak totalni propadak

Doorlys 12y

Takze neco podobneho prvni trojici? Ocekavam nejakou zajimavou chut a asi spis sladsi :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...