Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dorazil poštovní holub se zábavou na víkend. Ty dva vrchní jsem ještě neměl Exquisito už mám po třetí a asi ho nechám máti k narozkám. Postupně nějak opouštím sladký rumy, tak doufám, že jsem se trefil.

7c1fa82dc8e5646785ec8fbd2480769f.jpg

Návštěvník YPO
Odesláno

vyzkoušel jsem téměř vše co v rumako prodávají (nabízejí) a puntacana je jediný rum za který sem ochotný utratit peníze ... má to chuť, koule, atmosféru a patřičnou cukrovku druhej den

Odesláno

vyzkoušel jsem téměř vše co v rumako prodávají (nabízejí) a puntacana je jediný rum za který sem ochotný utratit peníze ... má to chuť, koule, atmosféru a patřičnou cukrovku druhej den

A fakt si pil aj plantation 20y ? A nic ?

Henta puntacana je len jedna alebo to co chvalis je nejaka aged verzia ? Nepoznam.

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

A fakt si pil aj plantation 20y ? A nic ?

Henta puntacana je len jedna alebo to co chvalis je nejaka aged verzia ? Nepoznam.

Plantation (nevím jaký ale tvářilo se to draze - bylo to zamotaný v nějaký vysušený rostlině) sem dostal (zdarma - nekoupil sem to) od KFL jen tak nebo za něco, už si to nepamatuju a nebylo to úplně špatný, ale mám rád lepidla = pití pro ženský = dva panáky a seš zcukernatělej, jakoby povolnej = v píči

puntacana není jedna ... je jich víc a chutná mi komplet všechno od levnejch až po drahý https://shop.rumako.cz/katalog/zbozi/nase-znacky/puntacana_76

edit: ale je to samo vo prioritách = co chutná mě nemusí chutnat pepíkovi vod vedle

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

Plantation (nevím jaký ale tvářilo se to draze - bylo to zamotaný v nějaký vysušený rostlině) sem dostal (zdarma - nekoupil sem to) od KFL jen tak nebo za něco, už si to nepamatuju a nebylo to úplně špatný

ano to je on. Pre mna to je suverenne najlepsi rum. Z tych co som oskusal (asi 20). Ale nejaku puntacana urcite vyskusam. Ked si nasetrim. Lebo teraz som kupil same boty a na chlast neostalo. Vlastne je to lepsie takto ako keby to bolo naopak.
Odesláno

No jo. Chodit nadrbany z puntacany a bosy...a bez penazi...no to si matne pamatam ze som kedysi davno skusal..ale namiesto puntacana v tom hral ulohu nejaky iny ®um. Bola to slepa ulicka, nikam to neviedlo.

Odesláno

Mně od rumaka hodně chutnalo Exquisito. Měl jsem všechny tři datumy a nejvíc asi 1990. Teď mám otevřený mimo jiné Quorhum 12 a ačkoliv je takový hrubší tak mi chutná.

Odbočím od rumu. Posledních pár dní do mě buší na FB reklama od Standu Bernarda na nový ALE. Tak jsem ho dnes prubnul a není úplně špatný. Rozhodně lepší než Bohemia Ale, kterému nepomůžou ani etikety od božského Káji.

be1bcbf1838fe0e074d1bbed69867cb5.jpg

Odesláno

Můj drým tým rumů, Cubaney je super ale Dos maderas luxus je fakt pecka, tak jsem nakoupil na zimu, bude prej tuhá:-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Me posledni dobou chutna Matusalem 15yo, takove prijemne normalni vecerni piti. Pomalu zacina vitezit jako zakladni pochutina nad dosavadnim Captain Morganem Gold Spiced :-) Nevim kdo me tady v tom vlakne k Matusalemu nasmeroval, ale dekuju!

Návštěvník dabelM
Odesláno

Můj drým tým rumů, Cubaney je super ale Dos maderas luxus je fakt pecka, tak jsem nakoupil na zimu, bude prej tuhá:-)

Za kolik jsi kupoval ten Dos Maderas Luxus ?

Chci si koupit nějaký luxusnější rum k letošním 45tinám a tento rum mám na whislistu...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...