roura74 Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Dorazil poštovní holub se zábavou na víkend. Ty dva vrchní jsem ještě neměl Exquisito už mám po třetí a asi ho nechám máti k narozkám. Postupně nějak opouštím sladký rumy, tak doufám, že jsem se trefil.
Maxel Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Dej pak vědět co ten Puntacana, taky se na něj dlouho chystam.
odjinud Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Jsem dneska koukal, že Diplomático už mají i v Bille...
roura74 Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Dej pak vědět co ten Puntacana, taky se na něj dlouho chystam.Ok.
Michelin Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Me by zajimala puntacana i Exquisito. Oba mam v hledacku Diky
Návštěvník YPO Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 vyzkoušel jsem téměř vše co v rumako prodávají (nabízejí) a puntacana je jediný rum za který sem ochotný utratit peníze ... má to chuť, koule, atmosféru a patřičnou cukrovku druhej den
ivan_989 Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 vyzkoušel jsem téměř vše co v rumako prodávají (nabízejí) a puntacana je jediný rum za který sem ochotný utratit peníze ... má to chuť, koule, atmosféru a patřičnou cukrovku druhej denA fakt si pil aj plantation 20y ? A nic ?Henta puntacana je len jedna alebo to co chvalis je nejaka aged verzia ? Nepoznam.
Návštěvník YPO Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 (upraveno) A fakt si pil aj plantation 20y ? A nic ?Henta puntacana je len jedna alebo to co chvalis je nejaka aged verzia ? Nepoznam.Plantation (nevím jaký ale tvářilo se to draze - bylo to zamotaný v nějaký vysušený rostlině) sem dostal (zdarma - nekoupil sem to) od KFL jen tak nebo za něco, už si to nepamatuju a nebylo to úplně špatný, ale mám rád lepidla = pití pro ženský = dva panáky a seš zcukernatělej, jakoby povolnej = v píči puntacana není jedna ... je jich víc a chutná mi komplet všechno od levnejch až po drahý https://shop.rumako.cz/katalog/zbozi/nase-znacky/puntacana_76 edit: ale je to samo vo prioritách = co chutná mě nemusí chutnat pepíkovi vod vedle Upraveno 24. listopadu 2016 uživatelem YPO
ričko Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 já si zrovna vychutnávám Filipínský Tanduay rum
ivan_989 Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Plantation (nevím jaký ale tvářilo se to draze - bylo to zamotaný v nějaký vysušený rostlině) sem dostal (zdarma - nekoupil sem to) od KFL jen tak nebo za něco, už si to nepamatuju a nebylo to úplně špatnýano to je on. Pre mna to je suverenne najlepsi rum. Z tych co som oskusal (asi 20). Ale nejaku puntacana urcite vyskusam. Ked si nasetrim. Lebo teraz som kupil same boty a na chlast neostalo. Vlastne je to lepsie takto ako keby to bolo naopak.
Návštěvník YPO Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 tak boty sou důležitý ... s těma si pro ten chlast dojdeš snáz
ivan_989 Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 No jo. Chodit nadrbany z puntacany a bosy...a bez penazi...no to si matne pamatam ze som kedysi davno skusal..ale namiesto puntacana v tom hral ulohu nejaky iny ®um. Bola to slepa ulicka, nikam to neviedlo.
roura74 Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Mně od rumaka hodně chutnalo Exquisito. Měl jsem všechny tři datumy a nejvíc asi 1990. Teď mám otevřený mimo jiné Quorhum 12 a ačkoliv je takový hrubší tak mi chutná. Odbočím od rumu. Posledních pár dní do mě buší na FB reklama od Standu Bernarda na nový ALE. Tak jsem ho dnes prubnul a není úplně špatný. Rozhodně lepší než Bohemia Ale, kterému nepomůžou ani etikety od božského Káji.
lastam Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Můj drým tým rumů, Cubaney je super ale Dos maderas luxus je fakt pecka, tak jsem nakoupil na zimu, bude prej tuhá:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
RomanP Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Diplomatico celkem i tyhle řetězce mívaj. Spíš jde o to za kolik. Občas se v akci povede třeba pod 900,-
MadButcher Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Me posledni dobou chutna Matusalem 15yo, takove prijemne normalni vecerni piti. Pomalu zacina vitezit jako zakladni pochutina nad dosavadnim Captain Morganem Gold Spiced :-) Nevim kdo me tady v tom vlakne k Matusalemu nasmeroval, ale dekuju!
Návštěvník dabelM Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Můj drým tým rumů, Cubaney je super ale Dos maderas luxus je fakt pecka, tak jsem nakoupil na zimu, bude prej tuhá:-) Za kolik jsi kupoval ten Dos Maderas Luxus ? Chci si koupit nějaký luxusnější rum k letošním 45tinám a tento rum mám na whislistu...
Návštěvník dabelM Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Já někdy čaj s ukrajinským koňakem
roura74 Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 A já piju grog z Bozkovu Ty musíš, jestli jsi lokální patriot. :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se