ivan_989 Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 Festival piva v plnom prúde, chystám sa ochutnať aj festivALE, ale do tohto nepojdem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 Festival piva v plnom prúde, chystám sa ochutnať aj festivALE, ale do tohto nepojdemivane musíš to skusiť, možno budeš milo prekvapený, bol by som zvedavý na tvôj názor .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 Uspesne som odolal tejto cudesnej nastraha a zotrval pri ipach, ejloch a tak. A do toho hrali karpatske chrbaty a po nich horkyzeslize. Nadherna sobota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 tak dobre asi skvelá sobota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 Ten Jameson je velmi pitny, za mna teda urcite lepsie ako klasika. A Jamesona som sa teda v mladosti napil... .Podla mna stoji za pokus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Malá víkendová ochutnávka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 (upraveno) . Upraveno 4. června 2017 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Cuba libre, s indickým rumom na Zanzibare. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Kluci, poraďte mi někdo nějaký dobrý koňak. Já ho vůbec nepiju, tak se nevyznám. Ale potřebuju věnovat flašku jako pozornost, tak bych rád něco, co udělá dojem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Kluci, poraďte mi někdo nějaký dobrý koňak. Já ho vůbec nepiju, tak se nevyznám. Ale potřebuju věnovat flašku jako pozornost, tak bych rád něco, co udělá dojem...Asi bude vhodne tusit cenovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 (upraveno) 2 - 3 kKč by mi přišla přijatelná... Edit: brzy jsem zareagoval, snad tady eskimak ještě čeká Upraveno 8. června 2017 uživatelem lloffass Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Pánové, máta někdo zkušenost s rumem Diplomático Planas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrch Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Pánové, máta někdo zkušenost s rumem Diplomático Planas?Já ano a za mě nic moc. Typický melasový blanco, nic extra. Záleží, co preferuješ za aroma a chuť (já raději nějaký agricole z francouzských kolonií)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 Budu doufat, že to není to poslední, co ve svém životě vidím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 Ne, ředidlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 To je fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Lehce pleníme zásoby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Plzenska Anděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Dnes spodně kvašený polotmavý speciál a IPA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 Plzenska Anděl......výtečná kombinace...mlask... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se