martinzberatel Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Jo... Vem to chlazeni:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Jägermeister s ledem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Beskydský ležák a něco malýho k pivu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrch Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Dobrá,moc fajna Odesláno z mého SM-J510FN pomocí TapatalkMoc dobrý je taky Laphroaig PX cask... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 (upraveno) Panama... Upraveno 3. září 2017 uživatelem rooosta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrch Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Pánové, máte nějaký typ na dobre chutící Prosecco?Nechci, aby to znělo zaujatě, ale toto je fakt moc dobrý, pil jsem jej mnohokrát....https://vinoteka.dios.cz/prosecco-valdobbiadene-superiore-selezione-oro-docg-extra-dry-la-farra-0-75-l-eanSE002610-skup4Zn1ak1Zn1ak3Zn1ak20.php Jinak bych doporučil španělskou Cavu - je vyráběna sekundární fermentací v láhvi stejně jako Champagne a cena je jak za prosecco, které se dělá metodou charmante... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Nechci, aby to znělo zaujatě, ale toto je fakt moc dobrý, pil jsem jej mnohokrát....https://vinoteka.dios.cz/prosecco-valdobbiadene-superiore-selezione-oro-docg-extra-dry-la-farra-0-75-l-eanSE002610-skup4Zn1ak1Zn1ak3Zn1ak20.php Jinak bych doporučil španělskou Cavu - je vyráběna sekundární fermentací v láhvi stejně jako Champagne a cena je jak za prosecco, které se dělá metodou charmante... Díky. Zkusím oboje, teda spíš koupím mám jednu kamarádku, ta si na proseccu ujíždí a zrovna jsem jejím dlužníkem, tak ji překvapím... Mile, doufám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Poprvé zkoušim brandy. Dal jsem tomu půl flašky na první soud a jo, je to tam. Vynikající! Tímto opět velký dík členovi Wrch, jak za rady, tak posléte za skvělý nákup! Do alkotéky krom rumů přidávám brandy. Jediná dosud jednosměrka tak byla nedávno singlmaltka, tam jsem se ještě nepropil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrch Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Poprvé zkoušim brandy. Dal jsem tomu půl flašky na první soud a jo, je to tam. Vynikající! Tímto opět velký dík členovi Wrch, jak za rady, tak posléte za skvělý nákup! Do alkotéky krom rumů přidávám brandy. Jediná dosud jednosměrka tak byla nedávno singlmaltka, tam jsem se ještě nepropil. Jé, tak to jsem opravdu moc rád, děkuji pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 V pondeli koupeno na pracovni cestu a dnes uz prazdo, chutnalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Já teďka koupil tohle a musím říct, že je to moc dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Také ho mám ve své rumotéce, ale je na můj vkus už moc sladkej, tak jako většina A.H.Riise, které jsem měl možnost vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Právě to mě na ně baví. Kdybys vědel ještě o nějakém podobně sladkém rumu ale jiné značky, tak dej vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Právě to mě na ně baví. Kdybys vědel ještě o nějakém podobně sladkém rumu ale jiné značky, tak dej vědět.Zkus tohle :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Já si po chutnávám na Dos Maderas 5+5 a když je fakt důvod ( Vánoce, Narozeniny ), tak je to Dos Maderas Luxus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 (upraveno) Dnes jsem v nabídce českých e-shopů našel A.H.Riise Non Plus Ultra Sautern Cask, který dozrával posledních šest měsíců v sudech ze zámku Lafon. Tak jsem zvědavej na první recenze. Upraveno 13. září 2017 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kmonda Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 celkem fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Včera jsem koupil Gold of mauritius a vůbec mi to nedeje, ale ta sklenička co byl k tomu je fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Včerejší ochutnávka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Dalešické - předpokládám, že muselo chutnat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se