KurtCz Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Po včerejším úletu s rumem do pečiva dnes trochu tradičněji. Akorát je to o polovinu slabší, tak to bude trvat jednou tak dlouho. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Dnes na manželkine narodky... vdova Klikotová Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Dnes takhle - rybízák jsem pil naposledy jako -náctiletý, dělávala si ho babča - tak uvidíme Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Měl jsem tento Rybízák minulý týden. Připomínka černého rybízu je tady opravdu příjemná. Nesedla mi jen míra doslazení. Přijde mně, že je tam toho cukru už trochu moc. A zrovna ten cukr ani není uvedený na etiketě, přitom v rámci webové prezentace jej vypisují: "černý rybíz min. 30 %, voda, cukr, siřičitany, sorban draselný" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 před 1 hodinou, walter10 napsal: Měl jsem tento Rybízák minulý týden. Připomínka černého rybízu je tady opravdu příjemná. Nesedla mi jen míra doslazení. Přijde mně, že je tam toho cukru už trochu moc. A zrovna ten cukr ani není uvedený na etiketě, přitom v rámci webové prezentace jej vypisují: "černý rybíz min. 30 %, voda, cukr, siřičitany, sorban draselný" Jo, sladký je to moc Ale vůně, vůně je velmi intenzivní a chuťově by to strčilo do kapsy leckterý sirup či juice Dostal jsem ho od kamaráda, protože jsme nějak plkali o tom, co se pilo v mládí, koupit bych to nekoupil. Nicméně, pít po kalíšku, jako dezertní víno :_D Velkým kladem je, že na rozdíl od jiných moků, vydávajících se za víno, mne nenutilo hrábnout do misky s brambůrky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 1) Diplomatico Reserva exclusiva? Bumbu? 2) To chces do kolaca? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 před 8 minutami, krtenek napsal: 2) je dárek, však to píšu. Budoucí obdarovaný to pije. Aha. Sorry. To som prehliadol/neuvedomil si. V tomto nepomozem, podla mna biely rum nieje urceny na priame pite . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 El Dorado 12 yo je ovšem sladký rum. I když ještě rozumně sladký. Z těch dostupnějších je možná nepatrně sladší (?) Plantation Grande Reserve, popřípadě Arcane Delicatissime. Ale Arcane je vůní i chutí krapet svébytnější kousek. Abuelo 12 yo asi nebude sladší, ale jako kvalitativní varianta, nad kterou lze uvažovat, je myslitelný. Bílý rum máš rád, nebo jej chceš ochutnat či někomu darovat? Ono mezi bílými rumy toho moc zajímavého není. Abys nebyl zklamaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Jestli lepihub, tak Don Papa (o chlup dražší), přip. spomínané Bumbu Jinak k věci, teď dopíjím vzorek English Harbour Port Cask, 46%, který zařadím na To-Buy-List k Hampdenu... takové hezké pití, vstupní brana k nedoslazovaným rumům. Foursquare 2008 je na mě zatím docela šleha ... ale i k tomu se dá propít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 před 5 hodinami, eskimak napsal: Aha. Sorry. To som prehliadol/neuvedomil si. V tomto nepomozem, podla mna biely rum nieje urceny na priame pite . Ale je, jen toho není moc v ceně bílého Legendaria Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Taky by to chtělo stanovit tu cenu... Eldorado 12 yo se dá koupit za 700... Takže diplomatico, don papa a bumbu je trochu mimo rozpočet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Santos Dumont elixír Trochu nad 700, ale dobrý to je a sladký taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 před 2 hodinami, Lion napsal: Taky by to chtělo stanovit tu cenu... Eldorado 12 yo se dá koupit za 700... Takže diplomatico, don papa a bumbu je trochu mimo rozpočet... Asi zle hladas. Je to ta ista cenovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Já bych prosil to Bumbu, ale je možné, že Slovensko má jinší ceny. https://destilaty.heureka.cz/el-dorado-rum-12y-0_7-l/?gclid=EAIaIQobChMI-dnHyYj17AIVTevtCh2DKQI8EAAYASAAEgJ6zvD_BwE https://destilaty.heureka.cz/don-papa-rum-0_7-l/ https://destilaty.heureka.cz/bumbu-rum-35-15y-0_7-l/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Diplomatico Reserva Exclusiva se v ČR běžně pohybuje na úrovni kolem/od 800 Kč (e-shop). Kvalitativně ale El Doradu 12 yo více méně odpovídá. El Dorado 12 yo je spíš výborný rum za velmi hezké peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Já doporučuji Matusalem 15 yo, kolem 600 Kč velmi pitelný rum, ale není dle mě moc sladký. Btw. teď se dívám, že ještě dnes a zítra má Kaufland v akci Glenfiddich 12yo za 600 Kč... Že bych zkusil změnu po všech těch rumech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Tvl, to je snad ta ista cenova kategoria ked jeden stoji 700 a druhy 780, ak nie tak beriem spat, treba kupit Bozkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 před 8 hodinami, JakubS napsal: Santos Dumont elixír Trochu nad 700, ale dobrý to je a sladký taky. Navíc je to rum s příběhem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 No, Stroh mi celkem chutnal, k tomuhle jsem se ještě nedostal, ale už TatraTea 72% - zbojnický, je slušná síla ...uz nevyrabaju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Ale to je 82%, 72 byla v te jakoby plechové lahvi. Tohle jsem ani nikde neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se