Murphy97 Odesláno 27. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2022 Trochu brzy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 27. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2022 to jo. ale snad to dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 28. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2022 Chutná.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKuc Odesláno 30. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2022 Na samote u lesa...tatranka 72.. je to sakra sila ale zboznuju, uplne mne po nem vodnati jazyk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 14. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2022 príprava na víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKuc Odesláno 14. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2022 Pul litru svvavrinec, lutr vlasak, pet velkych domaci orechofka, tri dvanactky a nic mne neni. Ba naopak mam ambice ze vybehnu ted pitme mistni kopec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2022 Ja jen jednu zdravotní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 15. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2022 koukám na tu fotku a normálně jsem dostal chuť na ten lak na rakve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2022 a kdybys věděl jakou radost jsem měl, když jsem v garáži objevil tyto vysušené pikantní klobásky jak visí v rohu. Úplně jsem na ně zapomněl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 15. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2022 Všechno super. Až na toho Ferneta. Můj táta by to nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 15. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2022 Dobrota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 28. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2022 zase piatok tak trochu jerezu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 28. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2022 objevil jsem mezkal. skvělý pití. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 29. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2022 Dneska toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2022 před 45 minutami, Diamondking napsal: Dneska toto: Hodně dobrá volba.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 29. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2022 před 4 minutami, Gustaf napsal: Hodně dobrá volba.... A chutná, dokonce i mojí paní, která je spíš vínová... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2022 před 6 minutami, Diamondking napsal: A chutná, dokonce i mojí paní, která je spíš vínová... Tohle musí chutnat.... žena ho taky miluje. Musím flašku koupit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 Dnes modrame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 Pěkná srovnávačka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 před 3 hodinami, walter10 napsal: Pěkná srovnávačka. Bohuzial z edicie Ghost and Rare chýba Brora. Ostatne su v pivnici/na ceste. Ak by mal niekto na predaj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se