Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 10. 4. 2025 v 9:17, Irwinek napsal:

prowler - jaká je? Giny mají fantastické, Vodku EXCELENTNÍ, ale jejich rumy mne tedy nenadchly 😞

Mě ty jejich whisky moc chutnaji, doporučuji vyzkoušet...

Odesláno
před 10 hodinami, prowler napsal:

Mě ty jejich whisky moc chutnaji, doporučuji vyzkoušet...

Fajn, sice na whisky moc nejsem, ale ochutnám. I na těch rumech je znát jejich pečlivost pro detailní doladění chutí - to, že to není rum, jak jsme na něj zvyklí, neznamená, že z toho nečiší kvalita v každém usrknutí. 

Odesláno

Po týdnu chřipkové abstinence je potřeba se do toho zase trochu opřít. 😀 Ale musím ten nástup nechat pozvolnější, hlavně nepřepálit start. 🤔

received_1195689295541609.jpeg

• Haha 3
  • Dát hlas 1
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Jako že Zufanka můžu, ale do tohohle jsem teda ještě nedozral. To byl velkej krok vedle.

IMG_3404.jpeg

Odesláno
V 2. 5. 2025 v 18:38, Prochy68 napsal:

Jako že Zufanka můžu, ale do tohohle jsem teda ještě nedozral. To byl velkej krok vedle.

IMG_3404.jpeg

Tak to můžeš alespoň přimíchat do koktejlu, tohle je velkej krok vedle 😞

20250504_104701.jpg

Odesláno

@Irwinek Nemůžu si pomoct, ale přijde mě to jak rizly nějakým parfémem. Zlatá Višňovka. A to tam mám ještě limitku Brutal absinthe, to se asi budu bát otevřít po téhle zkušenosti 😆

Odesláno
před 12 minutami, Prochy68 napsal:

@Irwinek Nemůžu si pomoct, ale přijde mě to jak rizly nějakým parfémem. Zlatá Višňovka. A to tam mám ještě limitku Brutal absinthe, to se asi budu bát otevřít po téhle zkušenosti 😆

Tak já Žufánka moc nemusím, z absintů jsem od něj měl jen St. Antoine, a to se celkem dalo. Zas ale absinty nepreferuju, takže moc srovnání nemám 🙂

Odesláno

Copa tuto (copak tohleto), nepil jste to někdo? Láká mě to, dostat do sebe mrkev v této podobě :).

mrkvovice.jpg.08b499584d7e5df010d97953f30eed74.jpg

Odesláno
před 14 hodinami, Libor_OV napsal:

Mrkvovicu jsem ze zvědavosti ochutnal - nevím, z jaké palírny byla - a už se k ní nevrátím!

Díky za názor, no, nepotěšil si mě ... :D Něco mě v duchu taky varuje raději nezkoušet, chuťově to bude asi takové specifikum.

Odesláno

Dal jsem si mrkvovici naposled U Matěje a po skvělým jídle a pití jsem tam vážně skoro vrhnul. Nic tak hnusného jsem dlouho nepil. Melo me to samozrejme napadnout, ze pálenka z mrkve je picovina (asi jako kdyby byla z celeru, cibule nebo tuřínu) 🙂 

• Dát hlas 1
Odesláno

Zůstávám u osvědčeného, dneska jsem poprvé koupil a zkusil ten Bohém a není špatný.

Bohm.jpg.837e195ae95fc390994c3a00343ead51.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...