Irwinek Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna Václavova předloňská švestička v Jelínkově lahvici je lékem na všechny strasti
prowler Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna V 10. 4. 2025 v 9:17, Irwinek napsal: prowler - jaká je? Giny mají fantastické, Vodku EXCELENTNÍ, ale jejich rumy mne tedy nenadchly Mě ty jejich whisky moc chutnaji, doporučuji vyzkoušet...
Irwinek Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna před 10 hodinami, prowler napsal: Mě ty jejich whisky moc chutnaji, doporučuji vyzkoušet... Fajn, sice na whisky moc nejsem, ale ochutnám. I na těch rumech je znát jejich pečlivost pro detailní doladění chutí - to, že to není rum, jak jsme na něj zvyklí, neznamená, že z toho nečiší kvalita v každém usrknutí.
Petr.S Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Po týdnu chřipkové abstinence je potřeba se do toho zase trochu opřít. Ale musím ten nástup nechat pozvolnější, hlavně nepřepálit start. 3 1
Prochy68 Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května Jako že Zufanka můžu, ale do tohohle jsem teda ještě nedozral. To byl velkej krok vedle.
Irwinek Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května V 2. 5. 2025 v 18:38, Prochy68 napsal: Jako že Zufanka můžu, ale do tohohle jsem teda ještě nedozral. To byl velkej krok vedle. Tak to můžeš alespoň přimíchat do koktejlu, tohle je velkej krok vedle
Prochy68 Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května @Irwinek Nemůžu si pomoct, ale přijde mě to jak rizly nějakým parfémem. Zlatá Višňovka. A to tam mám ještě limitku Brutal absinthe, to se asi budu bát otevřít po téhle zkušenosti
Irwinek Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května před 12 minutami, Prochy68 napsal: @Irwinek Nemůžu si pomoct, ale přijde mě to jak rizly nějakým parfémem. Zlatá Višňovka. A to tam mám ještě limitku Brutal absinthe, to se asi budu bát otevřít po téhle zkušenosti Tak já Žufánka moc nemusím, z absintů jsem od něj měl jen St. Antoine, a to se celkem dalo. Zas ale absinty nepreferuju, takže moc srovnání nemám
milomac Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Copa tuto (copak tohleto), nepil jste to někdo? Láká mě to, dostat do sebe mrkev v této podobě .
Libor_OV Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Mrkvovicu jsem ze zvědavosti ochutnal - nevím, z jaké palírny byla - a už se k ní nevrátím!
milomac Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května před 14 hodinami, Libor_OV napsal: Mrkvovicu jsem ze zvědavosti ochutnal - nevím, z jaké palírny byla - a už se k ní nevrátím! Díky za názor, no, nepotěšil si mě ... Něco mě v duchu taky varuje raději nezkoušet, chuťově to bude asi takové specifikum.
Frantik Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května Dal jsem si mrkvovici naposled U Matěje a po skvělým jídle a pití jsem tam vážně skoro vrhnul. Nic tak hnusného jsem dlouho nepil. Melo me to samozrejme napadnout, ze pálenka z mrkve je picovina (asi jako kdyby byla z celeru, cibule nebo tuřínu) 1
milomac Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května Zůstávám u osvědčeného, dneska jsem poprvé koupil a zkusil ten Bohém a není špatný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se