Horhe Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Tak mě při tom čtení napadlo,že tam mám 80Absint s dvojitou dávkou halucinogenů,namíchané pro majitele Libereckého Absintu.Trochu se toho bojím,už je v baru uložená roka půl Myslíš Vision Absinth s tou upírkou? S tim bejvávala sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Jooooo ale tahle flaška ptřila mezi pár speciálů vyrobených na zakázku,když jsem ji dostal tak jsem k tomu obdržel varování,že víc než dva panáky by bylo o život.Tak tam stojí a je jí smutno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 stroh deci na ex? da sa to pit samotne ale exovat asi nema zmysel. absinth: For the average 65 kg man, the high dose in the study would be 18.2 mg of thujone. The EU limit of 10 mg/L of thujone in absinthe means that about 1.8 liters of the highest legal thujone content absinthe would have to be drunk to reach the measured effects, a feat likely to cause alcohol poisoning. a ja..still the same Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Tramín červený 2009, pozdní sběr od Sedláka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 stroh deci na ex? da sa to pit samotne ale exovat asi nema zmysel. absinth: For the average 65 kg man, the high dose in the study would be 18.2 mg of thujone. The EU limit of 10 mg/L of thujone in absinthe means that about 1.8 liters of the highest legal thujone content absinthe would have to be drunk to reach the measured effects, a feat likely to cause alcohol poisoning. a ja..still the same Mno,dát deci Strohu na ex,tak okamžitě exnu:gora: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 fajne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 ale pripomenulo mi to jeden pekny vecer zamladi...stretnutie s bratrancom, 5 absinthov bez brzdy jeden za druhym, potom uz len slusacky pivko (a cesta vlakom domov) dnes mam pocit ze to bol niekto iny ako ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Tokaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Toz cosi uz sem vypil, ale dnes se ke me dostala moje oblibena modra rulanda 2009 ve vyberu z maleho vinarstvi, tak sem si po case z moravskeho vina sednul na pr.del, beru vse, celou sarzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 aj predavas alebo sukromne spotrebujes ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 No, spotrebuju toho dost, ale tech 1300 flasek asi sam nedam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelin Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Ja nepiju, a kdyz uz tak Jameson. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 Tak dnes mi to dorazilo do prace nejake to piti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 Zase RUM..i když je ráno, ale po noční se to snad může Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 Zase RUM..i když je ráno, ale po noční se to snad může Ano to neškodí RychláUniverzálníMedicína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 Ano to neškodí RychláUniverzálníMedicína RUM....Rozumě Uložená Měna.......FČERA JÉGRMAJSTR-nevim proč,kdyžto nepiju....ve dvou tři flašky,ve štyry mě přinesli domu jak batoh....nebaví se semnou ani papoušek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 Zatím Grantku ale nevím je častný večer........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 Zatim a přemejšlim, co za dobrotu si naleju pak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 Rychlá otázečka pro členy z Brna... Kampak zítra zajít pro koňáček (a podobně) v Brně? (ZN. Známý známému dárek) Předem díky za tipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 portske a tokajske s archivnym kamosom foto neskor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se