Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak mě při tom čtení napadlo,že tam mám 80Absint s dvojitou dávkou halucinogenů,namíchané pro majitele Libereckého Absintu.Trochu se toho bojím,už je v baru uložená roka půl :crying_anim02:

Myslíš Vision Absinth s tou upírkou? S tim bejvávala sranda :)

Odesláno

Jooooo ale tahle flaška ptřila mezi pár speciálů vyrobených na zakázku,když jsem ji dostal tak jsem k tomu obdržel varování,že víc než dva panáky by bylo o život.Tak tam stojí a je jí smutno.

Odesláno

stroh deci na ex? :D

da sa to pit samotne ale exovat asi nema zmysel.

absinth: For the average 65 kg man, the high dose in the study would be 18.2 mg of thujone. The EU limit of 10 mg/L of thujone in absinthe means that about 1.8 liters of the highest legal thujone content absinthe would have to be drunk to reach the measured effects, a feat likely to cause alcohol poisoning.

a ja..still the same :)

Posted Image

Odesláno

stroh deci na ex? :D

da sa to pit samotne ale exovat asi nema zmysel.

absinth: For the average 65 kg man, the high dose in the study would be 18.2 mg of thujone. The EU limit of 10 mg/L of thujone in absinthe means that about 1.8 liters of the highest legal thujone content absinthe would have to be drunk to reach the measured effects, a feat likely to cause alcohol poisoning.

a ja..still the same :)

Posted Image

Mno,dát deci Strohu na ex,tak okamžitě exnu:gora:

Odesláno

ale pripomenulo mi to jeden pekny vecer zamladi...stretnutie s bratrancom, 5 absinthov bez brzdy jeden za druhym, potom uz len slusacky pivko :) (a cesta vlakom domov)

dnes mam pocit ze to bol niekto iny ako ja :D

Odesláno

Toz cosi uz sem vypil, ale dnes se ke me dostala moje oblibena modra rulanda 2009 ve vyberu z maleho vinarstvi, tak sem si po case z moravskeho vina sednul na pr.del, beru vse, celou sarzi :)

Odesláno

Ano to neškodí RychláUniverzálníMedicína :smile_anim:

RUM....Rozumě Uložená Měna.......FČERA JÉGRMAJSTR-nevim proč,kdyžto nepiju....ve dvou tři flašky,ve štyry mě přinesli domu jak batoh....nebaví se semnou ani papoušek

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...