sureshot Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 a som vedel preco tam chcem dnes ist pozriet! ...a nemohol si spomenut. Opět postupka drinků z Marks&Spencer. Hustý. Zase mám špičku. Tentokrát jsem přibral bráchu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2011 Absolut s Bitter Lemonem.. a že mi hezky de.. už pomalu půl lahve pryč od oběda Kamarádka si dnes vzpomněla, že potřebuje přeložit bak. práci z ruštiny do češtiny o marketingu (PP) a já vůl souhlasil.. teď mám na krku přes 50000 znaku textu a zítra ráno to musí odevzdat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2011 ten absolut posobi ako urychlovac? ja si davam Absolut s Bitter Lemonem.. a že mi hezky de.. už pomalu půl lahve pryč od oběda Kamarádka si dnes vzpomněla, že potřebuje přeložit bak. práci z ruštiny do češtiny o marketingu (PP) a já vůl souhlasil.. teď mám na krku přes 50000 znaku textu a zítra ráno to musí odevzdat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2011 ten absolut posobi ako urychlovac? ja si davam Jo, dokážu se na to nějak líp soustředit ale co je hlavní.. objektivně mám pocit, že mi to jde rychleji a proto mě to víc baví. Už asi hodinu mně z toho pořádně bolí ruce a pálí mozek, protože čeština není natolik bohatý jazyk jako ruština a neustále musim pátrat v hlavě, které slovo je tomu nejbližší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2011 Luccarelli Pazia Primitivo di Manduria 2007 excelentný mok, vo vôni tabak a koža, v chuti tmavé lesné ovocie.... dokonalé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2011 Alibernet od Sedláka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Na stole mám Grantku,na balkoně dvě lahve Lambrusca a ta moje si přinesla Kagora tak to nevím jak tohle dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Za chvíli vyrážíme na hořkou 15° od Radegastu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Do zítra jsem v práci, tak meltu a čajíček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Dneska budu hlídat mimino a zatim nevim co u toho budu pít..? Kolu s rumem, víno s kolou, rum s vínem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Heh ta třetí možnost vypadá dost dobře,ale nevím kdo pak bude koho hlídat.............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Dneska Lobkowicz. Mňam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 dve cervene dornfelder barikove a tirolsky merlot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Máta Hari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 ze aka dobra stranka! prave listujem absinthom Máta Hari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 sureshot asi máme stejné zájmy,na absintu jsem byl teď taky ,koukal jsem na lžičky nádobíčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Absinth z Boršic taky doporučuju, nejsem velký znalec, ale proti těm srajdám z obchodu to je jiná liga. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 no urcite je to stranka s najviac prislusenstvom na ktoru som doteraz narazil. lyzicky su krasne, nejake nadobicko uz mam ale vidim to na update no najviac ma dostala fontana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Hennessy VS. Nic speciálního, ale dá se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2011 Tak jsem po dlouhem hledani nasel "svou" whisky, popijim Glenmorangie, nasel jsem se, tohle me proste sedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se