Přejít na obsah

Co pijete?

31682

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Ve svém sklípku postupně likviduju starší ročníky, které už měly být dávno zkonzumovány. Takže doslo i na tuto lahvinku ze zásilky, kterou jsem dostal před asi pěti lety. Tohle víno nikde v obchodě nelze koupit. Firma Freudenberg jej používá pouze pro své repre účely. Já jsem si tři bedničky zasloužil za nápravu jednoho jejich závodu :-)

No, bylo to dnes pocutnáníčko, přesto, že jsem měl obavy, že už to bude mít za sebou :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

svijany ma zatial nesklamali,tento rok som skusal rohozec ale ten mi neveze :sad01_anim:

Svijany zacinaju trpiet klasickym syndromom uspechu,dari sa,je zaujem,vyroba stupa,kvalita klesa...Stale si ale udrzuju vysoky standard oproti niektorym vyhlasenym europatokom...Rohozec je maly pivovar v majetku prave Svijan,tak tam ta chut...no je to o zvyku na lokalne/ine /pivo.12tka mi celkom isla...Ked mozem radit,ochutnaj Chotebor 12 alebo Kacov 12 nefiltrovane,teda ked sa nahodou k tomu dostanes.To su podla mna mnamky....:clap:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Vždy si zde při četbě a prohlížení připojených obrázků připadám tak nějak méněcenný :D.

Momentálně popíjím nově objevené Tchibo Sicilia Style. Kafařům, jsou-li tu nějací, o čemž, když sleduji poslední fota pochybuji, mohu doporučit.

Odkaz ke komentáři

Vždy si zde při četbě a prohlížení připojených obrázků připadám tak nějak méněcenný :D.

Momentálně popíjím nově objevené Tchibo Sicilia Style. Kafařům, jsou-li tu nějací, o čemž, když sleduji poslední fota pochybuji, mohu doporučit.

Sice to sem nepatří, ale Tchibo Sicilia Style je to pravé ořechové do mé Bialetti moka konvičky. Výborné kafe. Taky doporučuju.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...