Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mile mě překvapily dvě vína od vinařství JUDr Blanky Ďurinové

Tramín 2010 pozdní sběr

a Chardonnay 2010 pozdní sběr

koupil jsem je na místních trzích za velmi příznivou cenu cca 120kč/láhev. Nejsem žádný fajnšmekr proto jsem rád že jsem objevil víno dle mého gusta za rozumnou cenu, na příště si beru rovnou celou krabici.

Nebýt dvou odpuzujících faktorů (design obalu a název vinařství včetně právnického titulu jako by snad měl být zárukou kvality či co) mohly by to IMHO prodávat daleko dráž..

Odesláno (upraveno)
  V 14. 8. 2011 v 19:13, 'tombed' napsal:

Tento týden mi nejvíce chutnal Létající jelen neboli Jägerbomb neboli Jägermeister s redbullem.

Není to pro muže tvého věku nebezpečná kombinace? :-) Upraveno uživatelem David_B
Návštěvník Ondra
Odesláno

Právě jsem vypil toto vlastnoručně vyrobené silné espresso z kávy Caffe Crema od Tchiba :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Tak dostihy jsou za mnou dal jsem si tam Strakonickýho dudáka nebyl špatný,pak jsem zkusil malinové pivo z Rohozce a nakonec jsem skončil u rohozecké 11.

Za chvilku jdu na hasičskou fontánu na místním koupališti jenže tam už jen Gambrinus nebo Plzeň v pixle :crying_anim:

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno
  V 20. 8. 2011 v 16:55, 'mondeo2' napsal:

Tak dostihy jsou za mnou dal jsem si tam Strakonickýho dudáka nebyl špatný,pak jsem zkusil malinové pivo z Rohozce a nakonec jsem skončil u rohozecké 11.

Za chvilku jdu na hasičskou fontánu na místním koupališti jenže tam už jen Gambrinus nebo Plzeň v pixle :crying_anim:

Nebuď vybíravej a drž se hesla Je mi jedno co piju, hlavně že se motám :cheers:
Odesláno
  V 20. 8. 2011 v 19:45, 'zrno' napsal:

Pro dnešní večer slamněného vdovce ...

i ty, Brute? s tim slamenym vdovstvim se nejak roztrhl pytel, coz je na pytel...

ale abych se drzel tematu, ja ted vodku a ananasovym dzusem. namichal jsem si to spis silnejsi :)

Odesláno

Nejlepší drink je Red Bull a šampanské. Poměr se míchá dle průběhu noci a pokud se noc dostatečně zvrhne je čas přimíchat vodku.

Odesláno

prave jsem se vratil z Empiru s Old Blackem, a pili jsme:

mojito

swimming pool

sex on the beach

tom collins

bmw

seven sea

caipirinha

pacific blue

long kiss goodnight martini

empire

ruzne poradi, ruzne mnozstvi, jsem zvedavy na rano :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...