little_w Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2011 hmmm... mam co dohanet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 14. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2011 Mile mě překvapily dvě vína od vinařství JUDr Blanky Ďurinové Tramín 2010 pozdní sběra Chardonnay 2010 pozdní sběrkoupil jsem je na místních trzích za velmi příznivou cenu cca 120kč/láhev. Nejsem žádný fajnšmekr proto jsem rád že jsem objevil víno dle mého gusta za rozumnou cenu, na příště si beru rovnou celou krabici. Nebýt dvou odpuzujících faktorů (design obalu a název vinařství včetně právnického titulu jako by snad měl být zárukou kvality či co) mohly by to IMHO prodávat daleko dráž.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 14. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2011 Dnes jsem sáhl do sklípku po dobrém Bordeaux, které mi tam už leží třetím rokem.Výtečné !!!:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 14. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2011 Já dnes ve stylu 007 Vodka Martini (Extra Dry Martini & Hanácká vodka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2011 Tento týden mi nejvíce chutnal Létající jelen neboli Jägerbomb neboli Jägermeister s redbullem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 14. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2011 Jagerbull, to musim zkusit! DIky za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 14. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2011 (upraveno) Tento týden mi nejvíce chutnal Létající jelen neboli Jägerbomb neboli Jägermeister s redbullem. Není to pro muže tvého věku nebezpečná kombinace? :-) Upraveno 14. srpna 2011 uživatelem David_B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Právě jsem vypil toto vlastnoručně vyrobené silné espresso z kávy Caffe Crema od Tchiba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Trestám láhev Merlotu 2007, Templ.sklepy Čejkovice. Jo. Dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 jdu na dostihy,co tam poteče to vypiju........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrson Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Já právě piju léty osvědčený a nejlepší RADEGAST 12% , ten nikdy nezklame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 (upraveno) Tak dostihy jsou za mnou dal jsem si tam Strakonickýho dudáka nebyl špatný,pak jsem zkusil malinové pivo z Rohozce a nakonec jsem skončil u rohozecké 11.Za chvilku jdu na hasičskou fontánu na místním koupališti jenže tam už jen Gambrinus nebo Plzeň v pixle Upraveno 20. srpna 2011 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Tak dostihy jsou za mnou dal jsem si tam Strakonickýho dudáka nebyl špatný,pak jsem zkusil malinové pivo z Rohozce a nakonec jsem skončil u rohozecké 11. Za chvilku jdu na hasičskou fontánu na místním koupališti jenže tam už jen Gambrinus nebo Plzeň v pixle Nebuď vybíravej a drž se hesla Je mi jedno co piju, hlavně že se motám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Pro dnešní večer slamněného vdovce ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Pro dnešní večer slamněného vdovce ... i ty, Brute? s tim slamenym vdovstvim se nejak roztrhl pytel, coz je na pytel... ale abych se drzel tematu, ja ted vodku a ananasovym dzusem. namichal jsem si to spis silnejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
welis Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Nejlepší drink je Red Bull a šampanské. Poměr se míchá dle průběhu noci a pokud se noc dostatečně zvrhne je čas přimíchat vodku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 little_w naštěstí jen do zejtra :-) takže dneska relax :-) a prolejzání netu a hledání inspirace na řemeny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Piju vanilkovej protein, je to dobry a nemota se me palice jako po chlastu, jeste zacnu zrat repu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Tak jsem vypil láhev Zakapy a jdu spát. Hustý pití... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 prave jsem se vratil z Empiru s Old Blackem, a pili jsme: mojitoswimming poolsex on the beachtom collinsbmwseven seacaipirinhapacific bluelong kiss goodnight martiniempire ruzne poradi, ruzne mnozstvi, jsem zvedavy na rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se