krakra Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Knihy o hodinkáchNapadlo mě, neexistuji v češtině nějaké knížky o hodinkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Knihy o hodinkáchNapadlo mě, neexistuji v češtině nějaké knížky o hodinkách?Prim "bible" .Jsou primky vůbec hodinky ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Např.:Svět hodinek1000 hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kesko Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Diky, za tu praci co sis dal a za zajimavou recenzi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRJ Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Oh, dekiji za krasne recenze knih. Ja osobne jsem v hodinkarske fazi 3x Omega PO / malem Breitling SOH) ale citim, zejmena procitani zdejsiho fora, ze se na me asi pomalu riti nakaza Rolex (asi Submariner bez data a/nebo GMT Master Pepsi). Tak jsem si rikal, abych tu nemoc lepe snasel a vedel co a jak, ze by to chtelo nejake knizky kvuli lepsimu rozhodovani jak tu nemoc lecit. Na internetu jsem nasel knihy od Mondaniho a tak nejak mel pocit, ze to asi bude ono. A zdejsi vlakno me v tom utvrzuje, takze jeste jednou dekuji. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRJ Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Oh, dekiji za krasne recenze knih. Ja osobne jsem v hodinkarske fazi 3x Omega PO / malem Breitling SOH) ale citim, zejmena procitani zdejsiho fora, ze se na me asi pomalu riti nakaza Rolex (asi Submariner bez data a/nebo GMT Master Pepsi). Tak jsem si rikal, abych tu nemoc lepe snasel a vedel co a jak, ze by to chtelo nejake knizky kvuli lepsimu rozhodovani jak tu nemoc lecit. Na internetu jsem nasel knihy od Mondaniho a tak nejak mel pocit, ze to asi bude ono. A zdejsi vlakno me v tom utvrzuje, takze jeste jednou dekuji. Odesláno z mého SM-G935F pomocí TapatalkJo, jeste jsem zapomnel. Ta definice pristupu ke znacce Rolex v prvnim prispevku (nezajem, okazale ignorovani, uznani znacky) je genialne vystizna. Malem jsem umrel smichy, uplne jsem se videl :-))) Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 4. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 Díky za ocenění. Po čase jsem se sem podíval, a koukám že zmizely fotky. Rád bych je doplnil k jednotlivým recenzím, ale bohužel to nejde. Přemýšlím jak je doplnit a zároveń nevytvořit chaos. Od doby napsání recenze jsem objevil ještě několik pozoruhodných knih, tak bych mohl možná časem dopsat další recenze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 (upraveno) Melo by stacit, kdyz moderator udela edit prispevku a zase jej hned ulozi. Fotky by se mely zase objevit. Upraveno 4. března 2017 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 26. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2024 V 30. 11. 2013 v 20:50, bohus76 napsal: V 27. 1. 2013 v 16:20, Cyber napsal: ( ač nejsem moderátor Chronomagu , tak mám v rozpracované podobě 300 stránkovou knihu s cca 750 fotografiemi hodinek Prim, ale jsem ve fázi shánění peněz a spolupracovníků, zatím kniha odpočívá na plotnách hardisku, ale snad jednou...) Nepustíš se Davide do té prim bichle?Bylo by to super . Už je venku 740 stran, 4.5 kila, 1350 fotografií a dokumentů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2024 Zdar Davide, já si marně vzpomínal,že bych s Tebou poslední dobou někde diskutoval No,je to už pěknou dobu,pořádná mrtvola. Díky za super knihu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se