FiXilVer Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 (upraveno) rolex explorer II - 216570 na snehu edit: ja viem, ze to je vlakno o seikach na snehu, ale ma tie fotky a nikam sa nehodia ( co mate dnes na ruce - nesplnaju kriterium ) ale, aspon su to "potapky na snehu" Upraveno 23. ledna 2012 uživatelem FiXilVer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 konečně je mám, tak jsem je šel hned vykoupat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Ponorka na sněhu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 29. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Moc hezké ... Úplně cítím ty zmrzlé konečky prstů ... když jsi to fotil. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 staré dobré Samuraie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Lub-perfekt fotky,ty Suma jsou fakt pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Koskenkorva je lepsia ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Koskenkorva je taky fuj Už jenom tohle: Alda: keep em rollin´ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 tak ja som sa drzal kategorie a geografickej zony. inak samozrejme pijeme ine produkty Alda: to su uz tie tvoje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 staré dobré Samuraie... parada ale prezrad ako ich udržíš v takomto "salónnom" stave? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 parada ale prezrad ako ich udržíš v takomto "salónnom" stave? Dík. Spíše štěstí, mnohdy už měly namále... a pár šrámů už mají, akorát naštěstí nejsou moc vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 potápky na sněhu a zároveň najtšot.. výsledek nic moc, ale kdybyste věděli co mě to stálo za úsilí! (potmě na pole kde je ještě dost sněhu, zalehnout do rygolu, zapíchnout do sněhu čelovku, nasvítit UVledkou, kolena zmrzlý, kalhoty od sněhu a bláta, naštelovat foťák položenej na baťohu, ruce zmrzlý, hledáček se mlžil...) dalo by se s tím hezky pohrát, ale byl jsem rád, že jsem došel domů. to mám z toho, že mě baví fotit v terénu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 (upraveno) Moc pěkné. Asi hodinu a půl zpátky jsem se pokoušel udělat něco podobného na terase, ale nakonec jsem to vzdal Máš bod za odvahu ("tolik práce, a přitom taková blbost" ). Upraveno 29. ledna 2012 uživatelem Dee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 staré dobré Samuraie... pěkně sis vyhrál - líbí se mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Tak Omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synek Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Tož to trochu oživíme. Deep Blue Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 (upraveno) dnes na běžkách. zajímavý povrch - přemrzlý podklad křehký jako sopečný sklo a velké krystaly nahoře jako koberec... hezky se po tom jelo. Upraveno 4. února 2012 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 Tak tady napadlo konecne taky trocha snehu - nejakych 11 cisel! Takze se muzu konecne zapojit do tohodle provokacniho tematu Vcera: Schvalne jestli nekdo pozna (nebo si vzpomene, psal jsem to tady), co je ta velka cervena rozmazana vec v pozadi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se