laskajefajn Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Tak snad to neni špatný nápad,co myslíte? Chtěl bych Vás poznat - nejen Vaše chlupaté ruce a krásné hodinky ale i obličeje:smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 řecký pivo a polský tácek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 26. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Polská hospůdka na Santorini:smile_anim: Čekám Tvou fotečku.Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 (upraveno) WTF... Ale je možný, že některejm holčičkám, který jsou ještě plný copánků a culíčků, se todleto vlákýnko může zdát miloučký. Je totiž taky možný, že jako starej dědánek už nemám vůbec srdíčko na to, abych poznal co je fakt parádička... Upraveno 26. ledna 2012 uživatelem Ludwig Wittgenstein Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 WTF... Ale je možný, že některejm holčičkám, který jsou ještě plný copánků a culíčků, se todleto vlákýnko může zdát miloučký. Je totiž taky možný, že jako starej dědánek už nemám vůbec srdíčko na to, abych poznal co je fakt parádička... Premyslel jsem, co k tomu napsat, ale tys to vystihl uplne presne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Kluci, mám Vás rád, ale radši se Vám dívám na hodinky, než na ksichty. (Na obranu slušných mravů musím podotknout, že je to bez nejmenších pochyb vzájemné.) Ale je možné, že jsem podobně jako Kalif jen přecitlivělej na slova jako "fotečky" a "lidičky". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 WTF... Ale je možný, že některejm holčičkám, který jsou ještě plný copánků a culíčků, se todleto vlákýnko může zdát miloučký. Je totiž taky možný, že jako starej dědánek už nemám vůbec srdíčko na to, abych poznal co je fakt parádička... Nebuď takovej misantropíček.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 mě to vlákno neva, sice sem (ani nikam jinam) svojí fotku nedám, ale kdo chce, má teďka prostor se ukázat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 To vypadá jak spidererovo zlý dvojče... Vy jste příbuzní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 WTF... Ale je možný, že některejm holčičkám, který jsou ještě plný copánků a culíčků, se todleto vlákýnko může zdát miloučký. Je totiž taky možný, že jako starej dědánek už nemám vůbec srdíčko na to, abych poznal co je fakt parádička... božíčku :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Nebuď takovej misantropíček.... Tak to není. Já většinu lidí miluju. A ze všeho nejvíc je miluju doma. Tím myslím, když oni sedí u sebe doma a já je nepotkávám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 WTF? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 No to je hnus. Emimino.cz zdravi Chronomag. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Já teda nejsem žádná lidička, ale osobní fotečku přidám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 mlady a neklidny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 sibiř, jestli mi před Tebou někdy upadne propiska, tak radši kupuju novou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 tak když se ti nelíbí mé chlupaté ruce, tak tady pošlu jednu lepší... není sice nejnovější, ale jsem to já:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se