ewolucionar Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Gabro celý tvoj život je veľká provokácia a búranie konvencii.teda podľa toho čo tu prezentujes.. Si hrac... Ešte si si nezvykol na tipkov čo to nezvládajú stretol si ich tisic... Čo si nepochopil? Kde je nadhľad úroveň noblesa.... Neklesaj
Daemonultimate Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 (upraveno) Nechápu pozastavení se nad kvalitou fotek v tomto vlákně, ale tady (myslím fóra obecně) je všechno možný. Kvalita je tím posledním, co bych v tomto vlákně hledal (i čekal). Ale právo na to má každý. Není třeba kvůli tomu zlikvidovat další vlákno. Upraveno 13. července 2015 uživatelem Daemonultimate
ewolucionar Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 ewolucionar: Čoveče schválně jsem se kouknul na tvý příspěvky a musim teda říct, že ty jsi velká posila hodinkovýho fóra:Dďakujem konečne si to niekto vsimol...))))
Bells Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Vlastně jsem se do této debaty vůbec nechtěl původně zapojovat, ale ještě bych něco přidal. Prostě každý to asi máme jinak, někdo to bere jako provokaci, někoho to naopak potěší. Sám sem dávám fotek poměrně dost a moc dobře vím, že některým mistrům zde mé fotky kvalitou nesahají ani po kotníky, ale beru to taky jako zábavu a jsem rád, že občas i mé neumělecké fotky někoho potěší a o tom to přeci je ne? Přece jen tady nejsme výstavní galerie, ale pouho pouhé zábavní forum... Btw: mě se třeba ta Gabova fotka proti světlu, nebo jak je to focené líbí, má to zase takovou jinou atmosféru, když je vidět vlastně jen silueta slečny, ano to pozadí by tam mohlo být lepší, ale co, vyfotil to tam, kde to vyfotil a hotovo, někomu se to líbí, nekomu zase ne.
Liqid Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Takovej boj kvůli jedný fotce... sakra chlapi, půlku fóra tvoří fotky chlupatejch pazour, tak buďte rádi, že to tady někdo občas rozsekne pěknou slečnou.
j.ocvirk Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Gaba je fotograf, takze sem nemuze dat normalni fotku, ktera treba pro nekoho neni dokonala?Kdyz se libi jemu a chce se podelit, proc ne!Me se jeho fotky libi a rad se vzdy podivam..
Tondaa73 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Takovej boj kvůli jedný fotce... sakra chlapi, půlku fóra tvoří fotky chlupatejch pazour, tak buďte rádi, že to tady někdo občas rozsekne pěknou slečnou.Třeba možná v tom je problém.....Třeba by si pan "největší hater fóra" přál fotografii pěkného chlapce.....
Lamiczka Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Nechcete to tu nekdo z modu promazat, 3 stranky plevele jen za rano. Kdyby tu fotku postnul kdokoliv jinej, tak je tu klid, protože to byl fotograf, tak se to řeší. Momentky jsou momentky a i tak dělají profíci co vím tak 5% těch "dobrých" fotek, vůbec mi nevadí vidět těch 95....
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 zabaval som vas a saskoval, aby bola zabava. nevedel som, ze sa to tu hodnoti, ze aka je kvalita fotiek ci kompozicia ( su to surove a neupravovane fotky bez vycisteneho pozadia) A pacilo sa jej to a aj podla mna tam je hezka. Keby niekto normalne zacal debatovat o kvalite, tak by som to takto vysvetlil.Ale Bobisek to ( podla mna ) napisal dost tvrdo az urazlivo ( hned na to aj par ludi reagovalo, co on nechce uznat ) a Frantik ma uz so mnou problem uz davno - sice tiez sa snazi cuvnut - ale kazdy, kto si tu debatu precita celu a zamysli sa nad ich slovami, musi pochopit, ze co ma nastvalo. Tu vobec nejde o kritiku fotiek, o Mistra a Dielo. dakujem za podporu a aj za SZ
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Nechcete to tu nekdo z modu promazat, 3 stranky plevele jen za rano. Kdyby tu fotku postnul kdokoliv jinej, tak je tu klid, protože to byl fotograf, tak se to řeší. Momentky jsou momentky a i tak dělají profíci co vím tak 5% těch "dobrých" fotek, vůbec mi nevadí vidět těch 95....no len veseljsie s tymi percentami.....
warann Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 (upraveno) Nechcete to tu nekdo z modu promazat, 3 stranky plevele jen za rano. Kdyby tu fotku postnul kdokoliv jinej, tak je tu klid, protože to byl fotograf, tak se to řeší. Momentky jsou momentky a i tak dělají profíci co vím tak 5% těch "dobrých" fotek, vůbec mi nevadí vidět těch 95....Asi tak. Jestli má někdo problém, ať si to spolu řeší v SZ. Upraveno 13. července 2015 uživatelem warann
Frantik Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 (upraveno) zabaval som vas a saskoval, aby bola zabava. nevedel som, ze sa to tu hodnoti, ze aka je kvalita fotiek ci kompozicia ( su to surove a neupravovane fotky bez vycisteneho pozadia) A pacilo sa jej to a aj podla mna tam je hezka. Keby niekto normalne zacal debatovat o kvalite, tak by som to takto vysvetlil.Ale Bobisek to ( podla mna ) napisal dost tvrdo az urazlivo ( hned na to aj par ludi reagovalo, co on nechce uznat ) a Frantik ma uz so mnou problem uz davno - sice tiez sa snazi cuvnut - ale kazdy, kto si tu debatu precita celu a zamysli sa nad ich slovami, musi pochopit, ze co ma nastvalo. Tu vobec nejde o kritiku fotiek, o Mistra a Dielo. dakujem za podporu a aj za SZRozhodne nikam necouvam a tvuj komentar byl mnohem urazlevejsi nez ten muj. Takze jsme si kvit!A nedelej z toho takové drama s podporou lidu a tisici dekovnymi SZ :-) Upraveno 13. července 2015 uživatelem Frantik
Daemonultimate Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Všechno špatný je k něčemu dobrý, na základě dnešní debaty jsem vlákno projel znovu a znovu jsem se fakt pobavil nejen nad fotkami, ale i nad komentáři. Díky pánové
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 skusim teda nieco realneho a dufam,ze sa mi nebudete smiat!!!
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 ono sa to este prezenie cez Lightroom a Photoshop a o nieco sa to zlepsi.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 som zabudol na ex - takze aj Tatarkou:
montemar Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 (upraveno) kvalitu fotografie podle mne neurcuje photoshop.. prace se svetlem, kompozice, napad... Upraveno 13. července 2015 uživatelem montemar
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 kvalitu fotografie podle mne neurcuje photoshop.. prace se svetlem, kompozice, napad...Boze, to bol vtip!!!preto som tam dal tu monster fotku z mobilu
Tomas_2002 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Mě ta fotka teda taky přijde strašná. Nicméně ta baba za to nemůže, ta je po designové stránce naprosto v pořádku Já bych si s ní dal víc záležet, ale chápu, že když to máš doma každej den ...........
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Mě ta fotka teda taky přijde strašná. Nicméně ta baba za to nemůže, ta je po designové stránce naprosto v pořádku Já bych si s ní dal víc záležet, ale chápu, že když to máš doma každej den ........... ale ved to uz pochop - to nie je ziadna vysledna praca ci dokoncena fotografia - ved uz kolko to tu omelam.prisli sme na miesto vo vhodny cas, ked zacalo pekne zapadat slnko a tak som urobil len tak zopar skusobnych cvakov, ze cca ako ta siuleta bude vypadat, a jej sa aj tato skuska zapacila a tak proste sme si ju tiez nechali - ziadny zamerny naplanovany projekt, kompozicia, nic umeleckeho v tom nehladajte....vies kolko takych zaberov cvakame, kym naozaj sa zacne fotit? uz niekedy nevladzem drzat tu hnusnu masinu v ruke! ( fotak myslim!!!)nafoti sa kopec zaberov, napadov a rozne kompozicie. A potom sa vybera, porovnava, striha, a az nakoniec sa vyberie a dokonci zopar zaberov.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se