XXXfazerXXX Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 (upraveno) takovy plny vystrih je super vec nasra.l pes na ženský.Nejlepčí partner je chlast.Chlast se nikdy nenasere,kdyš si dotáhneš domu jinej chlast. Upraveno 3. března 2012 uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Jay Doll Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 Na obranu hodinek musím napsat, že ty moje stávající si také nikdy nestěžují, když si domů přinesu nové. Aneb nejen chlastem je člověk živ... jo a chlast ti neukáže čas
maama Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 Na obranu hodinek musím napsat, že ty moje stávající si také nikdy nestěžují, když si domů přinesu nové. Aneb nejen chlastem je člověk živ... jo a chlast ti neukáže čas když máš čas na chlast, tak čas neřešíš.
joXerus Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 maama - přesně něco takového mě napadlo aneb času dost, dokud není v láhvi na dně
Paleolit Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 (upraveno) nu já sem přihodim jednu svou srovnávačku, když to některé před nedávnem tak zajímalo...to že je zmuchlaná košile prosím ponechte bez komentáře Gratuluji, z vlastní zkušenosti vím, že se člověk cítí tak nějak lépe tak to já zas radši kouknu na tu bloncku.. tedy pokud nemá v hlavě vymeteno Tu vpravo nebo vlevo z tohoto pohledu? Ta vlevo je chytrá, nemá dlouhý vedení. Ta vpravo dělá občas modelku a sem tam má dlouhé vedení... koho zajima co ma v hlave? :-) Je lepší, když není úplně blbá a dobře vypadá ;-) Chlast je metla lidstva a zabíjí mozkový buňky a mění lidi. Upraveno 4. března 2012 uživatelem Paleolit
Čumil Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 No hlavně aby místo výstřihu nebyl výstřížíček
bedja Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Chlast je metla lidstva a zabíjí mozkový buňky a mění lidi. ..mě zabíjí maximálně chuť jít zítra do práce.. :D
Paleolit Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 No hlavně aby místo výstřihu nebyl výstřížíček Jsou akorát do ruky Jinak je samozřejmě špatný, když je nějaká plochá jak žehlící prkno:mad: ..mě zabíjí maximálně chuť jít zítra do práce.. :D Takovou zabitou chuť mám vždycky v neděli, když mám jít v pondělí po těch krásných dnech volna do práce, ale vždycky mě přemůže ta chuť na peníze, který si tou prací vydělám.
bedja Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Takovou zabitou chuť mám vždycky v neděli, když mám jít v pondělí po těch krásných dnech volna do práce, ale vždycky mě přemůže ta chuť na peníze, který si tou prací vydělám. no tak to i závidím..já za to mám i howno peníze..
Paleolit Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Není co závidět bedjo, i já za to neberu o moc lepší plat jak uklízečka...
instant Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 no tak to i závidím..já za to mám i howno peníze.. podla hodiniek co tu prezentujes to tak ani nevyzera.. Alebo ti ide lotto ;-)
laskajefajn Odesláno 3. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 marosh: rád bych se podíval na Tvou fotečku předem díky
Sphinxx Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 Zajímavé vlákno, škoda, že to pojalo vážně asi procento přispěvatelů ...
Sphinxx Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 Gustaf: tak svůj ksicht tady vystavovat nikde nebudu, ale s přibližnou fotkou nemám problém. Nejlepší foto je tady ta hlava s namalovaným ksichtem zezadu . Jinak taky něco přiložím, tam mi do ksichtu vidět není ... Je to zhruba loni touhe dobou, takže zima letos fakt stojí za gouno.
Gustaf Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 jooo....celej ty :-D nejdřív jsem myslel, že máš v ruce na dcerku bič
azeppelin Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 Jinak taky něco přiložím, tam mi do ksichtu vidět není ... Je to zhruba loni touhe dobou, takže zima letos fakt stojí za gouno. úplnej Sekal
Sphinxx Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 Do toho daleko . Když se na něj teď podívám, tak snad i naštěstí .
azeppelin Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 Do toho daleko . Když se na něj teď podívám, tak snad i naštěstí .Nedávno jsem viděl pár dílů reality show, jak tam jezdí jako člen policie a říkal jsem si taky že už je to let a jak i on trochu dědkovatí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se