Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

takovy plny vystrih je super vec :)

nasra.l pes na ženský.Nejlepčí partner je chlast.Chlast se nikdy nenasere,kdyš si dotáhneš domu jinej chlast.

post-4087-059473300 1330788674.jpg

Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Odesláno

Na obranu hodinek musím napsat, že ty moje stávající si také nikdy nestěžují, když si domů přinesu nové. Aneb nejen chlastem je člověk živ... jo a chlast ti neukáže čas

Odesláno

Na obranu hodinek musím napsat, že ty moje stávající si také nikdy nestěžují, když si domů přinesu nové. Aneb nejen chlastem je člověk živ... jo a chlast ti neukáže čas

když máš čas na chlast, tak čas neřešíš.
Odesláno (upraveno)

nu já sem přihodim jednu svou srovnávačku, když to některé před nedávnem tak zajímalo...to že je zmuchlaná košile prosím ponechte bez komentáře

post-15059-050106400 1330777880.jpg

Gratuluji, z vlastní zkušenosti vím, že se člověk cítí tak nějak lépe :notworthy:

tak to já zas radši kouknu na tu bloncku.. tedy pokud nemá v hlavě vymeteno

Tu vpravo nebo vlevo z tohoto pohledu? Ta vlevo je chytrá, nemá dlouhý vedení. Ta vpravo dělá občas modelku a sem tam má dlouhé vedení...

koho zajima co ma v hlave? :-)

Je lepší, když není úplně blbá a dobře vypadá ;-)

Chlast je metla lidstva a zabíjí mozkový buňky a mění lidi.

Upraveno uživatelem Paleolit
Odesláno

No hlavně aby místo výstřihu nebyl výstřížíčekPosted Image

Jsou akorát do ruky :clap:

Jinak je samozřejmě špatný, když je nějaká plochá jak žehlící prkno:mad:

..mě zabíjí maximálně chuť jít zítra do práce..:D :D

Takovou zabitou chuť mám vždycky v neděli, když mám jít v pondělí po těch krásných dnech volna do práce, ale vždycky mě přemůže ta chuť na peníze, který si tou prací vydělám.:king:

Odesláno

Takovou zabitou chuť mám vždycky v neděli, když mám jít v pondělí po těch krásných dnech volna do práce, ale vždycky mě přemůže ta chuť na peníze, který si tou prací vydělám.:king:

no tak to i závidím..já za to mám i howno peníze..:sad01_anim:

• Po roku...
Odesláno

Gustaf: tak svůj ksicht tady vystavovat nikde nebudu, ale s přibližnou fotkou nemám problém. Nejlepší foto je tady ta hlava s namalovaným ksichtem zezadu :D .

Jinak taky něco přiložím, tam mi do ksichtu vidět není ... Je to zhruba loni touhe dobou, takže zima letos fakt stojí za gouno. 

Odesláno

Jinak taky něco přiložím, tam mi do ksichtu vidět není ... Je to zhruba loni touhe dobou, takže zima letos fakt stojí za gouno. 

úplnej Sekal :)

Odesláno

Do toho daleko :D . Když se na něj teď podívám, tak snad i naštěstí :D .

Nedávno jsem viděl pár dílů reality show, jak tam jezdí jako člen policie a říkal jsem si taky že už je to let a jak i on trochu dědkovatí :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...