Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 no mohol si sa aspon oholit pred fotenim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 s dcerkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 6. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 Musim a chci Vám všem poděkovat že se už nebojíte dávat sem svoje fotečky když si vzpomenu na začátky tohoto vlákna ... Ten vlevo...ten chcipák-to jsem já :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 Tak...patka solidní.....taky jsem měl podobnou, ale to bylo ještě Mrtvý moře nemocný. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 no mohol si sa aspon oholit pred fotenim....To bylo příliš aranžované, chtěl jsem sem dát takovou tu momentku obyčejného dne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 (upraveno) To néé, to je přece ten slovenský komik ... jak se on ... joo Miro Noga?Ten vlevo...ten chcipák-to jsem já :lol2: Upraveno 6. července 2015 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 To néé, to je přece ten slovenský komik ... jak se on ... joo Miro Noga?Ale chybí mu knírek no ni? Láska: Romane to je ale hodně stará fotka, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 to este nafta bola za korunku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 6. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 Tondo: hold stáří je svina a patka je nenávratně pryč Davide to je fotka cca 20 let zpátky.To mi bylo cca 20 let a začinal jsem se sportem jelikož jsem žral od nevidim do nevidim ale nemohl jsem přibrat.Pak jsem začal plavat,sem tam bojové sporty plus do toho fitko a běhání.Na té fotce mám 47kg. Momentálně vyžrany prase neboli 177cm a 89/90kg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 (upraveno) Nejenom že na druhý fotce nemáš hodinky, ty tam nemáš ani světlej neopálenej proužek! To je ostuda Upraveno 7. července 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 (upraveno) Nejenom že na druhý fotce nemáš hodinky, ty tam nemáš ani světlej neopálenej proužek! To je ostuda dobry postreh!!!tak to mas pravdu, to uz je na ban!!!:-)) Upraveno 7. července 2015 uživatelem maxigabrielg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 Skoro to vypadá, že mi z pod rukávu toho křiváku vykukujou hodinky. Nicméně kvalita fotky je dost poplatná době, takže rozšifrovat to půjde jen těžko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 až na délku vlasů vypadáš furt stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 Pridam jednu spred dvoch tyzdnov. Koncert Suicidal Tendencies....prave sa chystam skocit do publika...a to mi tiahne na styridsat....<br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 až na délku vlasů vypadáš furt stejněNo, to mi dost lichotíš. Každopádně jsem v tý době skoro se všeho nejvíc nesnášel skinheady. A dnes jím vlastně jsem - naštěstí pouze přírodním . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 standona takom koncerte sa vek nepocita! zavidim zazitok! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 Pridam jednu spred dvoch tyzdnov. Koncert Suicidal Tendencies....prave sa chystam skocit do publika...a to mi tiahne na styridsat....<br />ImageUploadedByTapatalk1436273027.730260.jpgVyborna fotka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Tohle vlakno me bavi ... je vazne zabavny videt, jak se my, chlapi, casem menime ...A nemuzu si pomoci, vetsinou z tech fotek mam pocit, ze pro nas opravdu (narozdil od zenskych) plati, ze s vekem zrajeme jako vino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Tak aj ja dám jednu foto. Bol to celkom podarený cyklo výlet na Tematín - aj keď podľa blata to moc podareno nevyzerá. To umývanie bicykla bola fuška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 jaký bláto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se