Korunka Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 (upraveno) No tak mi nedá nezeptat se na Váš postoj je skupině ANONYMOUS.Opravdu mě zajímá, zda se Vás jejich akce nějak osobně negativně dotkli a jste proti nim a nebo jste naopak na jejich straně a chápete to tak , že za nás (Vás) hájí a jejich postojem je" nezbytnost šíření informací " bez omezovaní a perzekucí . Ptám se proto že v současné době je název této skupiny snad každém serveru a jejich akce pro mne mají ve valné většině smysl. Politika v tom jistě není, spíše peníze tak doufám nedělám nic blbého. Upraveno 27. ledna 2012 uživatelem Korunka
utrejch Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 (upraveno) Jsou to bud banda idiotu anebo, a to spise, agenti tajnych bezpecnostnich sluzeb. Jejich cinnost je dobra leda tak k diskretizaci svobodneho internetu a takoveto akce uspisi jeho konec ... Upraveno 27. ledna 2012 uživatelem utrejch
Radek K Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 Politika v tom jistě není, ... . ... politika v tom určitě je. Moc korumpuje víc než peníze. ... agenti tajnych bezpecnostnich sluzeb. Jejich cinnost je dobra leda tak k diskretizaci svobodneho internetu a takoveto akce uspisi jeho konec ... Souhlas.
jacob Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 Domnívám se, že se jedná o mimořádně silnou skupinu. Samozřejmě, že odborná veřejnosti si dokáže představit, čeho jsou špičky skupiny Anymous schopní dosáhnout. Jestliže přetíží stránky OSA anebo České vlády, tak vůbec o nic nejde. Oni dokážou stejně tak naprosto bez problémů vyřadit například stránky banky. Nemusí se dostávát lidem na účty, nebo zneužívat platební karty (prý to ani není jejich cíl, ale věřím, že by to pro ně nebyl větší problém), ale stačí, že například dvacetčtyři hodin nebude fungovat internetové bankovnictví. To je samo o sobě docela problém. Čeho chtějí dosáhnout? Podle jejich loga to možná nevědí ani oni .
Jay Doll Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 Opravdu mě zajímá, zda se Vás jejich akce nějak osobně negativně dotkli a jste proti nim a nebo jste naopak na jejich straně a chápete to tak , že za nás (Vás) hájí a jejich postojem je" nezbytnost šíření informací " bez omezovaní a perzekucí . Ještě jsi zapomněl dodat třetí možnost... jste jedním z nich
Korunka Odesláno 27. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 (upraveno) Ještě jsi zapomněl dodat třetí možnost... jste jedním z nich Tady? tak to mi asi zítra doma něco nebude fungovat co ? Upraveno 27. ledna 2012 uživatelem Korunka
Korunka Odesláno 27. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 A co ACTA? No po té aférce s myslím francouzským zmocněncem nevím jestli je to vtip a nebo jestli to myslí vážně. Prý do bylo odhlasováno a schváleno bez možnosti diskuse.
tombed Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 já jim fandím... a ACTA? to je hnus, zatímco češi jsou tradičně v klídku, poláci protestují včetně právníků ... http://www.rp.pl/artykul/55760,798947-Adwokaci-dolaczaja-do-protestow-przeciwko-ACTA.html http://www.rp.pl/artykul/798902-Polacy-protestuja--premier-sie-martwi--O-corke.html
dknespl Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 No po té aférce s myslím francouzským zmocněncem nevím jestli je to vtip a nebo jestli to myslí vážně. Prý do bylo odhlasováno a schváleno bez možnosti diskuse. No místní fejkobijci by to měli vítat, ne? Řekl bych, že ti Anonymové s tím tak trochu souvisí :-)
gougy Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 Můj názor na Anonymous je: nechat "jim" zaplatit vzniklé škody, ono je to přestane bavit.. Schovávat legalizaci krádeží pod svobodu internetu je imho nemístné.
Radek K Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 Článek 12 1)b ... by její soudní orgány měly pravomoc nařídit rychlá a účinnápředběžná opatření:s cílem zajistit příslušný důkaz o údajném porušení. Tak oni nebudou mít fešáci v ruce nic a budou si myslet a hups ... domovní prohlídka? No to je počtení.
kubson Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 (upraveno) tady to nedopadne dobře? za mě: ACTA je zlo. k annonymous - jen doporučení, že by si jich všimlo víc lidí, kdyby shodili nějaké weby kam někdo chodí a přidám odkaz na video, kde svůj pohled na intelektuální vlastnictví prezentuje majitel chronomagu http://inhd.cz/video...alni-distribuce edit: redukce smajlíků Upraveno 27. ledna 2012 uživatelem kubson
Radek K Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 .. Schovávat legalizaci krádeží pod svobodu internetu je imho nemístné. Ale ono to o utažení šroubů a kontrole je. Navíc podle českého práva můžeš pro osobní potřebu stahovat audio, video až ti z toho praskne HDD. Takže žádná krádež. Udělej to v Americe a platíš a sedíš. Ono je to taky o vnucování práva.
kamilb Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 (upraveno) Já ANONYMOUS taky fandím,protože jde o víc než jen o to že se stahují filmy... http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/sopa-americka-vlada-se-snazi-znicit-internet Stojí za shlédnutí. A už se začínají divit,co že to v tom Tokiu podepsali Upraveno 27. ledna 2012 uživatelem kamilb
Marty35 Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 Annonymous .... to spise, agenti tajnych bezpecnostnich sluzeb. Jejich cinnost je dobra leda tak k diskretizaci svobodneho internetu a takoveto akce uspisi jeho konec ... tohle, pane, nemůžete myslet vážně...
Chosef76 Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 Jsou to bud banda idiotu anebo, a to spise, agenti tajnych bezpecnostnich sluzeb. Jejich cinnost je dobra leda tak k diskretizaci svobodneho internetu a takoveto akce uspisi jeho konec ... Tvůj komentář mi asocioval myšlení z hluboké totality. Bolševici také za vším hledali imperialistické agenty, kteří na nás poslali mandelinku bramborovou, aby uspíšila náš konec .....
azeppelin Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 a přidám odkaz na video, kde svůj pohled na intelektuální vlastnictví prezentuje majitel chronomagu http://inhd.cz/video...alni-distribuce Dobrá přednáška i když na některé věci mám názor jiný. Docela mě na tom rozrušuje že jsem v té D22 vždycky sedával na opačné straně, tak to působí zvláštně Jinak téma je to myslím až moc přesahující možnosti zdejší diskuse. Autorské právo se mě dotýká pracovně i osobně a snad k tomu můžu říci jen to... že bych byl moc rád kdyby nejrůznější licence určoval jen a pouze autor sám. V situaci, kdy jsou skutečnými parazity na duševním vlastnictví nejrůznější organizace typu OSA, tak se to rovnítko mezi nelegálním stažením a krádeží razantně smývá. Druhou část problematiky... tj politickou nechám spát úplně.
Korunka Odesláno 27. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 (upraveno) Prozatím děkuji za názory i když někdy trochu úsměvné, viz agenti, atd ale přesto otevřený názor což je k diskusi super.Každopádně je zajímavé podívat se do budoucnosti jelikož Anonymous věděli i o ACTA zřejmě o kousek dříve než my. Upraveno 27. ledna 2012 uživatelem Korunka
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se