tic-tac Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Zdravim, dnes mi jeden rusky sberatel poradil stranky , kde jsou naskenovane katalogy nekolika sovetskych znacek z ruznych let. Nestacil jsem projet cely Chronomag forum, ale myslim, ze se to tu jeste neobjevilo, takze davam do placu...https://plus.google.com/photos/113098239036073221216/albums?banner=pwa
Fajkus Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Supr, zase budu muset ráno odpovídat na otázku " v kolik jsi šel spát"?
Kreuzdorf Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Odesláno 4. února 2012 Zdravim, dnes mi jeden rusky sberatel poradil stranky , kde jsou naskenovane katalogy nekolika sovetskych znacek z ruznych let. Nestacil jsem projet cely Chronomag forum, ale myslim, ze se to tu jeste neobjevilo, takze davam do placu... https://plus.google.com/photos/113098239036073221216/albums?banner=pwa Jůů, moje Poljoty s IL 62, paráda :-)
Petr_P Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 To je naprosto famózní odkaz! Neskonalé díky za jeho publikování i tady na Chronomagu. :notworthy: Jen přečtení všeho bude na hodně dlouho. Zatím jsem kouknul jen do těch časově nejstarších katalogů ze sovětských dob a BINGO! Našel jsem tam několik chybějících vývojových článků, o kterých se dosud jen tušilo, že asi existovaly, ale chyběl slušný důkaz.
fifousek Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 To je geniální, díky! Nevíte, jestli se dají všchny alba postahovat? Dřív to v Picase šlo, ale jak Google přešel na Google+ s těma jeho kruhama, tak je vše nepřehledné a třeba to stažení nemožu nikde najít.
tic-tac Odesláno 5. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2012 Tak to mam fakt radost z te radosti . Jsem tu primo u zdroje v "bělokamenné" , tak kdyz neco najdu , zase postnu...Zdar do civilizace
Petr_P Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 ... Nevíte, jestli se dají všchny alba postahovat? Dřív to v Picase šlo, ale jak Google přešel na Google+ s těma jeho kruhama, tak je vše nepřehledné a třeba to stažení nemožu nikde najít. Ano, stáhnout se dají. Jen to chvíli trvalo, než se mi nad horní lištou objevila možnost (samovolně?) přepnutí do webových alb Picasa, a pak to šlo "skoro" samo. Tam je to v plném rozlišení. Jinak by se v těch webových náhledech nic nepřečetlo.
kuncák7 Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 Suprový pokoukání, budu stahovat asi dlouho do noci, ale rád
Josef01 Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 Moc pěkné pokoukání, to musela být šílená práce to tam dostat!!
accutron Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 To je naprosto famózní odkaz! Neskonalé díky za jeho publikování i tady na Chronomagu. :notworthy: Jen přečtení všeho bude na hodně dlouho. Zatím jsem kouknul jen do těch časově nejstarších katalogů ze sovětských dob a BINGO! Našel jsem tam několik chybějících vývojových článků, o kterých se dosud jen tušilo, že asi existovaly, ale chyběl slušný důkaz. Dovoluji si doporučit při hledání informací k sovětským leteckým hodinkám a hodinám http://forum.watch.ru/. Pro toho, kdo ovládá azbuku je to fantastický zdroj informací o sovětských časoměrech. Ostatně, odkaz na katalogy sovětských hodinek pochází právě z tohoto fóra.
Hardslimer Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 (upraveno) Diky tomu, ze se neustale opakuji dotazy s prosbou o identifikaci ruskych hodinek, jsem si dovolil reinkarnovat toto vlakno.Snad to nekomu pomuze a nam usetri cas. Katalog 1975-80https://docs.google.com/open?id=0B889JfohTE3NVnNKaU9NQ052b2M zdroj: https://forums.watchuseek.com/f10/biggest-soviet-watches-catalogue-779133-2.html#/topics/779133?page=1 Upraveno 21. prosince 2019 uživatelem Hardslimer
Snekofon Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 Já si dovolím z různých stránek věnovaných katalogům USSR hodinek postnout tento odkaz , tady si má opravdu každý možnost vyhledat s trochou trpělivosti ty své hodinky, a v rámci hledání si i rozšířit obzory....
Hardslimer Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 Super, ale nejak mi ty katalogy nejdou v telefonu otevrit.....pouzivam Chrome.
Snekofon Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 Super, ale nejak mi ty katalogy nejdou v telefonu otevrit.....pouzivam Chrome.Hergot, nezkoušel jsem to před tím než jsem dal odkaz - opravdu jim to dnes nějak blbne, doufám že dočasný výpadek... pak tedy dávám odkaz na jiný server, zde jsou všechny katalogy - co nenajdete na těchto stránkách to už sotva jinde dohledáte... případně mohu nahrát komplet na nějaký share server - mám postahováno....
Hardslimer Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 díky. Takže bych tímto poprosil všechny nováčky s otázkou PROSÍM O IDENTIFIKACI, aby si nejprve sami vyhledali své skvosty.Děkuji.
Daemonultimate Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 Paráda díky, zas trochu tréninku s azbukou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se