Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevíte někdo označení tohohle modelu? Nějak jsem nebyl schopen ho vygooglit...

A ještě související dotaz, neznáte někdo web, kde by byly přehledně katalogizovaný všechny modely v řadách GS či Credor i s fotkama? Dík:).

Myslím, že sa jedná o akúsi limitku spred pár rokov. Ruku do ohňa za to ale nedám.

No a katalóg by som hľadal na japonských stránkach Seika, určite sa tam naň preklikáš.

• Odpovědi 109
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Oběma dík za odpověď, příjemně mě překvapila cena u těch GS, jakkoli je nepřekvapivě pořád úplně mimo moje možnosti, aspoň to nejsou nějaký statisíce:-D.

Odesláno

tombed: Tyhle weby znám, ale pokud se nemýlím, tak tam je jen současná kolekce, ne? Myslel jsem takovej nějakej sdružující web, kterej by ukázal modely za celou historii, včetně limitek a podobnejch výstřelků:). Zběžně jsem se před chvílí díval i na stránky Seika, ale taky jsem se moc k ničemu takovýmu neproklikal.

Odesláno

Asi nejvíc se mi asi líbí snowflake (SBGA011) kvůli textuře číselníku, a dalším věcem, jen bych je asi raději bral čistě s mechanickým kalibrem a bez ukazatele rezervy nátahu. Nevíte, jestli se takový model dělá (dělal) - na stránkách jsou fotky dost mizerný a nejde to s jistotou poznat.

Odesláno

spring drive je podla mna dostatocne mechanicky kaliber :) s klasickym krokovym tik-tak kalibrom sa take pekne GS nerobia, a ani sa im necudujem. Ked uvidis Snowflake nazivo tak ti ta rezerva ale vobec vadit nebude. 

Odesláno (upraveno)

Má je tu někdo na fóru, nejlépe pokud chodí v Brně na srazy :-) strašně rád bych je viděl naživo.

Vím, že SD je v zásadě mechanický kalibr, jen vnitřně se nějak přikláním ke klasické konstrukci - je to asi jen pocit.

Každopádně ten cifr je fakt parádní, zkoušel jsem je najít, kde by šly sehnat (nové/ z druhé ruky), ale nic moc... sem tam se objeví na WUS, ale možná jsem jen špatně hledal... budu rád za tipy

EDIT: překlepy

Upraveno uživatelem Lamiczka
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Pokud opravdu jedny Grand Seika, byly by to SBGA003.

(Ideálně by se mi líbily: SBGA003, SBGE001 a SBGA029)

mna na chvilu - na tri fteriny (na kundu je duch fora stale alergicky), zaujal inzerat na WUS. Nikdy som si naplno neuvedomil ze existuje model ktory ma v tele hi-beatov spring drive GMT. Tie fabricke fotky Seiko su skutocna tragedia, toto tu naopak hovori o zivych hodinkach velmi vela:

post-4112-0-29772100-1366048009_thumb.jpg

post-4112-0-66644800-1366048058_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

boa parametrami su idealne, ja viem, ale nazivo sa to leskne svinsky.. to ma od toho odradza.

defcata, myslite ze by mi to pristalo take leskle? myslim ako k pleti a tak..

Upraveno uživatelem instant

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...