Peto86 Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Nevíte někdo označení tohohle modelu? Nějak jsem nebyl schopen ho vygooglit... A ještě související dotaz, neznáte někdo web, kde by byly přehledně katalogizovaný všechny modely v řadách GS či Credor i s fotkama? Dík:). Myslím, že sa jedná o akúsi limitku spred pár rokov. Ruku do ohňa za to ale nedám. No a katalóg by som hľadal na japonských stránkach Seika, určite sa tam naň preklikáš.
Návštěvník Kamil Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Nevíte někdo označení tohohle modelu? Nějak jsem nebyl schopen ho vygooglit... Katsu Higuchi-san
USER47 Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Oběma dík za odpověď, příjemně mě překvapila cena u těch GS, jakkoli je nepřekvapivě pořád úplně mimo moje možnosti, aspoň to nejsou nějaký statisíce:-D.
tombed Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Grand Seikohttp://www.grand-seiko.com/collection/index.html Credorhttp://www.credor.com/
USER47 Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 tombed: Tyhle weby znám, ale pokud se nemýlím, tak tam je jen současná kolekce, ne? Myslel jsem takovej nějakej sdružující web, kterej by ukázal modely za celou historii, včetně limitek a podobnejch výstřelků. Zběžně jsem se před chvílí díval i na stránky Seika, ale taky jsem se moc k ničemu takovýmu neproklikal.
Sorbus Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 (upraveno) Je tu ještě novější limitka SBGW033: link , link , link O webu s kompletním přehledem dřívějších modelů bohužel nevím. Upraveno 20. března 2013 uživatelem Sorbus
Lamiczka Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 Asi nejvíc se mi asi líbí snowflake (SBGA011) kvůli textuře číselníku, a dalším věcem, jen bych je asi raději bral čistě s mechanickým kalibrem a bez ukazatele rezervy nátahu. Nevíte, jestli se takový model dělá (dělal) - na stránkách jsou fotky dost mizerný a nejde to s jistotou poznat.
instant Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 spring drive je podla mna dostatocne mechanicky kaliber s klasickym krokovym tik-tak kalibrom sa take pekne GS nerobia, a ani sa im necudujem. Ked uvidis Snowflake nazivo tak ti ta rezerva ale vobec vadit nebude.
Lamiczka Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 (upraveno) Má je tu někdo na fóru, nejlépe pokud chodí v Brně na srazy :-) strašně rád bych je viděl naživo. Vím, že SD je v zásadě mechanický kalibr, jen vnitřně se nějak přikláním ke klasické konstrukci - je to asi jen pocit.Každopádně ten cifr je fakt parádní, zkoušel jsem je najít, kde by šly sehnat (nové/ z druhé ruky), ale nic moc... sem tam se objeví na WUS, ale možná jsem jen špatně hledal... budu rád za tipy EDIT: překlepy Upraveno 21. března 2013 uživatelem Lamiczka
instant Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 snowflaky z druhej ruky som snad ani nevidel. kto ich kupi zrejme vie co kupuje. navyse ich cennikova cena dost povazlivo rastie
GLAM3 Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 tak tyhle chladný seika jsou nejhezčí SBGA011......NÁDHERA
EpsteinBarr Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 Nerad zas...am sekciu o Grand "obycajnymi" Seiko, ale musim potvrdit, ze cierna a biela su dobre :-)
shag Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 http://forums.watchuseek.com/f21/vintage-grand-seiko-6146-8030-a-781098.html
instant Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Pokud opravdu jedny Grand Seika, byly by to SBGA003. (Ideálně by se mi líbily: SBGA003, SBGE001 a SBGA029) mna na chvilu - na tri fteriny (na kundu je duch fora stale alergicky), zaujal inzerat na WUS. Nikdy som si naplno neuvedomil ze existuje model ktory ma v tele hi-beatov spring drive GMT. Tie fabricke fotky Seiko su skutocna tragedia, toto tu naopak hovori o zivych hodinkach velmi vela:
instant Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 (upraveno) ano tam. cena je svrbivejsia jak suvenir z thajska, kua kua.. Upraveno 15. dubna 2013 uživatelem instant
shag Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Kasli na to. Toto su oblekovky, ktore ti chybaju :-)
instant Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 (upraveno) boa parametrami su idealne, ja viem, ale nazivo sa to leskne svinsky.. to ma od toho odradza. defcata, myslite ze by mi to pristalo take leskle? myslim ako k pleti a tak.. Upraveno 15. dubna 2013 uživatelem instant
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se