Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdar lidi,

Našel jsem hodinky, které v tom šuplíku byly hoooodně dlouho, táta řikal že je kupoval minimálně před 20ti lety. Prolezl jsem snad všechny stránky o rolexkách, ale nikde jsem nenašel tenhle model, nevíte někdo jak zjistit cenu, popřípadě nějaký důvěryhodný odkaz, kde to zjistit. Díky

Posted Image

Detail

Odesláno (upraveno)

Nejvíc napoví cena za jakou to kupoval,ale nevěřím,že je to originál.Takových výhodných koupí se tu objevuje čím dál víc a proto je to podezřelé.Pokud to chceš vědět přesně,zajdi si k autorizovanému dealerovi např,Dušák v Praze a máš jasno hned.

Pokud Cyber tvrdí,že je to fejk /napodobenina Rolexek/,tak je to na 95procent pravda.

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno (upraveno)

Superlatif místo Superlative, Officiall místo Officially, datumovka bez kyklopa, 8 na datumovce nalevo, divné ručky...

Jsem laik, ale tohle sm.dí :) Myslím, že je můžeš s klidným svědomím hodit do koše.

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno

To si už nepamatuje, ale prej to určitě nebylo v řádech desetitisíců. Prej si to byl někde ověřit (před těma 20ti lety) a prej ten ciferník bylo pravé zlato.

Jinak až budu mít cestu do Prahy, zkusim najít toho Dušáka, za to díky.

Návštěvník Kamil
Odesláno

To si už nepamatuje, ale prej to určitě nebylo v řádech desetitisíců. Prej si to byl někde ověřit (před těma 20ti lety) a prej ten ciferník bylo pravé zlato.

Tak to tvýho tátu podvedli už tenkrát. :sad01_anim:
Odesláno

Ok, díky chlapi... já sám hodinky právě nenosim, takže sem potřeboval názor někoho kdo se v tom trochu vyzná, takže ještě jednou díky... tátovi řeknu že je tam může zase vrátit :-p

Odesláno

Jinak až budu mít cestu do Prahy, zkusim najít toho Dušáka, za to díky.

Dušák, Ti možná ukáže katalog Breitlingu, a nebo Omegy, ale o Rolexech Ti toho moc neřekne ( až na to, že od dveří, pozná že je to fake ), jestli chceš ale zažít pořádnou ostudu, tak se s tímhle šrotem vydej do Pařížské, do Carollina, a odvyprávěj jim historku o desetitisících, šuplíku, a pravém zlatu --- :argue:
Odesláno

Dušák, Ti možná ukáže katalog Breitlingu, a nebo Omegy, ale o Rolexech Ti toho moc neřekne ( až na to, že od dveří, pozná že je to fake ), jestli chceš ale zažít pořádnou ostudu, tak se s tímhle šrotem vydej do Pařížské, do Carollina, a odvyprávěj jim historku o desetitisících, šuplíku, a pravém zlatu --- :argue:

Díky Davide,mám se pořád co učit,no primky to nejsou,to poznám :smile_anim:
Odesláno (upraveno)

Velice podobne vypada Seagull z 70-tych - shoda na pouzdre, ruckach, layout cifru a indexy. Jenom ty napisy a zlaceni jsou jine.

edit - nech je otevrit jakehokoliv hodinare, zajimalo by mne jestli se pletu :-)

Upraveno uživatelem Rs.
Odesláno

Kdyby táta dal za hodinky nějakou přiměřenou částku jako za origo Rolex, tak by se o ně taky trošku staral ne?

Neumím si představit dát za něco balík a potom to nechat takhle shnít.

Odesláno

člověk se tady příjemně u toho pobaví,myslím že by to chtělo přesunout do sekce humor

ale ten příběh je hustej :D :D :D

Ten příběh je pokaždé stejný:

Vetšinou je to první příspěvek nového "člena" a je bohužel až na malé odchylky, vypadá takto:

1. našel jsem doma tito Rolexky v ( doplňte si ): šuplýku, na půdě, ve skříny,

2. jsou to oryginaly, můj a ( doplňte si ): děd, tata, kamoš, švagr , je ověřyl u ( doplňte si ) Dušáka, nejbližšího hodináře, hodináře na nádraží, v hospodě

3. nikde jsem ale ten tip nenašel potřebuju vjedět ( doplňte si ): cenu, co to je, a za kolik to můšu střelyt

4. mýho ( doplňte si ): dědu, tatu, kamoše, švagra stali balýk, a tak bych to taki rád prodal ...

poté co dostane všechny požadované informace, se tento "člen" již nikdy neobjeví.

Odesláno

Nicmene jsou asi 2 skutecne pravé - jedny velmi vzacne Omegy a jedny PP. Ale bohuzel ani jednou tady jejich majitele nezustali a dale se nechlubili. Stacila jim pouze nase dobra rada Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...