Přejít na obsah

Breitling je doma

Doporučené příspěvky

Ruce se přestali třást, hlava přestala bolet a myslím, že dnes budu i hezky spát. Poslušně hlásím, že další chronoabsťáček byl poražen :whistle: Mé vysněné Béčka jsou doma, paráda, jsem z nich opravdu moc nadšený. Asi je znáte, jsou již trochu putovní zde na foru, ale buďte si jisti, že jejich putování dneškem skončilo :smile_anim: Tímto děkuji Všem, kteří mi pomohli z informacemi okolo těchto skvostů a zároveň mě dokopali k jejich koupi, děkuji. Prodejce pochválím ve vlákně k tomu určenému :notworthy:

post-364-038815800 1329417844.jpg

post-364-098744700 1329417868.jpg

post-364-059911500 1329417877.jpg

post-364-097448800 1329417888.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky kluci, je tedy pravda, že je to kus železa, ale dobře na nich ulítávám. Zpracování jak jste psali, prostě bomba, plastický ciferník mě stále krade oči od klávesnice :rolleyes: A ten ocelovej tah, lepší systém zkracování jsem neviděl, jsem hračička a to šroubování jsem si moc užil" Jen mě chybí expanze na prodloužení, v případě potápění, to mě hlava nevzala.

To zekon7302: Nespal jsem, měl jsi recht, ale né kvůli Béčkám, ale kvůli malýmu, parádní alarm celou noc :D

To spineshank: Ještě jsem k nim dostal gumu a cestovní pouzdro, jinak ještě komletní balení samozřejmě" Chci se zeptat, na tu gumu jsou potřeba jiné stěžejky? Vyzkouším, ale nikdy mě guma něják moc nebrala, a to ani v soukromém životě :D takže ho možná někomu z Vás přenechám, ať se neválí doma a někomu třeby bude dělat radost.

Odkaz ke komentáři

Chci se zeptat, na tu gumu jsou potřeba jiné stěžejky?

Ano i ne :). Když bys tam měl gumu a k tomu origo stěžejky (na kůži nebo na gumu), tak tam tah nedostaneš. Na stěžejky které jsou k tahu gumu dostaneš.

Upraveno uživatelem mrakodrap
Odkaz ke komentáři

..jak říká mrakouš..v tahu jsou silnější..do gumy je s trochou snažení narveš..otázka pak vytažení.. :)

..gratuluju k B přírustku..:smile_anim:

Ten hlavní problém je jinde. K tahu se dávají stěžejky, které jdou více stlačit, protože tah nemá při nasazování vůle. Origo stěžejku ke kaučuku tolik nestlačíš, aby šel tah nasadit.

Odkaz ke komentáři

Ten hlavní problém je jinde. K tahu se dávají stěžejky, které jdou více stlačit, protože tah nemá při nasazování vůle. Origo stěžejku ke kaučuku tolik nestlačíš, aby šel tah nasadit.

..tak tos mě teď pár nepříjemných zážitků s B tahama osvětlil..:D

Odkaz ke komentáři

Nerad bych je totiž ztratil :crying_anim02: Jinak včera u Dušáka paní, která mi tvrdila, že ověřění bude na 90%, jelikož dnes jsou kopie velmi zdařilé naštěstí nebyla :oneeyed02: , ale kluk věci znalý, takže hodinky otevřeli, ověřily pravost, udělali tlakovku (100%) a o pár sekund prej lítaly, takže regulaci chodu a to vše za přátelských 300Kč, prostě servis Dušák chválím. Od včerejších 20:00 do teď jdou na sekundu přesně, koukám jak péro z gauče, prostě mě baví čím dál tím více :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...