patprom Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Odesláno 18. února 2012 Moje sbirka se pomalu rozrusta. Moje prvni Breitling. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chorche Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Odesláno 18. února 2012 He, daší slušnej pacient Jinak samozřejmě gratulace, ideální letní potápky.
African Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Odesláno 18. února 2012 Velká grautalace, Béčka jsou super a hlavně ta žlutá jim sekne
sodik Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Odesláno 18. února 2012 Taky sem po nich koukal, byl jsem pomaly. Uzivej jich. K vode ideal.
marty87 Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Odesláno 18. února 2012 Taky jsem po nich pokukoval, ve Zlíně maj tyhle nový za celkem hezké peníze, tak se musím rozhoupat. Jinak v té žluté jsou dokonalé...
Gustaf Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 (upraveno) pěknej kousek..gratuluju. A jestli se nemejlím, tak je máš společný s Geňou Upraveno 19. února 2012 uživatelem Gustaf
financ Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 Ideál na léto. Nechodit furt v košili, dal bych si říct.
bedja Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 ..žlutá se hodí ke všemu .. .. ..gratuluju..
patprom Odesláno 22. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2012 Dekuji, delaji mi radost. Poridil jsem si k nim novy cerno - zluty remen. Dnes mi prisel postou z Nemecka, zitra nasadim, vyfotim a ukazu :-)
patprom Odesláno 22. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2012 Az tak? Nevsiml jsem si :-) pěknej kousek..gratuluju. A jestli se nemejlím, tak je máš společný s Geňou
patprom Odesláno 22. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2012 To je jasne ..žlutá se hodí ke všemu .. .. ..gratuluju..
patprom Odesláno 22. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2012 Muzu se zeptat, kolik za ne chteji? Dekuji. Taky jsem po nich pokukoval, ve Zlíně maj tyhle nový za celkem hezké peníze, tak se musím rozhoupat. Jinak v té žluté jsou dokonalé...
patprom Odesláno 23. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2012 Zde jsou fotky na novem remeni. Omlouvam se, jsou trochu rozmazane. Podle mne hodinkam velmi slusi :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Odesláno 23. února 2012 Hodinky super, ale remen prisernej. Sup s nima na kuzi, nebo jeste lepe na kaucuk
sibirnaya Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Odesláno 23. února 2012 remen je strasnej, dej je zpatky na kaucuk a nechej si od Simona usit zlutyho zraloka s cervenym prositim, nebo teda, jestli ses konzerva, tak cernyho se zlutym..
Bullet Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Odesláno 23. února 2012 Mozna to bude znit divne, ale ten remen vypada strasne "levne" jako by byl celej vylisovanej...promin, musel jsem.
patprom Odesláno 23. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2012 Dekui za nazory. V realu vypada remen skvele, ty fotky jsou hrozne... nejsem clovek uplne bez vkusu :-) Je pravdou, ze na remenem od Simy premyslim. Jeden uz mi delal a byl jsem spokojeny. Asi mu zavolam.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se